De trodde de kunde lura mig. Ha - vem hade rätt?


Nu blir det lite Sex and the City och mys i sängen. Jag känner mig lite trött och bör somna någerlunda tidigt ikväll eftersom det är jobb imorgon igen. Till alla fina läsare - Ha en fin fin midsommar!

Jag har glömt och berätta angående BBB (BredBandsbolget) ju. Jag har goda nyheter. Nästan lite för bra för att vara sanna, but it is. Henrik (min fasters man) ringde åt mig för att reda ut vad det var för jävla modem de tjatade om. Jag har aldrig haft ett modem och på följesedeln stod inget modem iheller. De erkände inte att DEM gjorde fel, men de skrev av fakturan och nu väntar jag på kopian innan jag är helt säker på att dem skrivit av den. Jag litar verkligen inte på dem och deras kundservice mer. Jag ska aldrig ha med dem och göra igen. Inte i mitt eget namn i alla fall. Det är en sak som är säger vill jag lova. Men jag hade rätt och jag hade rätt hela tiden !! Det visar dessutom hur bra koll de har på sina gamla kunder ..
Nu är jag glad om inte lycklig.
Vilken känsla att vinna över dessa fula fiskarna ^^

emma

folk är dumma bara. hänger med i stressen utan att tänka. hoppas du får en fin midsommar! och häng nu inte bara framför sex and the city ;)

2009-06-18 @ 23:44:05
URL: http://metrobloggen.se/Obscene
ROXY

fin midsommar till dig med catmouth :>

2009-06-19 @ 09:18:17
URL: http://legoliv.blogg.se/
H A I D I J A K O B S S O N

*SVAR:* hihi tack ! :)

2009-06-19 @ 12:22:44
URL: http://haaiidi.blogg.se/
h

med SATC kan inget vara dåligt:)

2009-06-20 @ 13:21:13
URL: http://halshammar.se

 Namn:
   Kom ihåg mig?

 Blogg/Hemsida:
  

  Text:
  

  
  
Trackback
  RSS 2.0