Fotbad & vanligt gnäll en måndag


Mina fötter ser hemska ut. Inte trodde jag att dem skulle ta så mycket stryk under graviditeten. Blir fotbad och sedan ska jag flörta med den blivande pappan så mina fötter får lite massage.

Mådde som vanligt när jag vaknade imorse. Det vill säga mådde illa, var öm och ville bara krypa ner igen. Men inte blev det så. Jag trodde jag skulle dö på väg till jobb - världens motvind, svettigare än i en bastu, en mage i vägen, två knä som börjat ge sig till känna igen (antar att det är min tyngd?) och en ömmande känsla i ryggen. Låter det trevligt? Vad gör man inte för lite pengar. Ha, well jag ser i alla fall fram emot att träffa läkaren imorgon. Om inget annat kanske personen tror på mig och tar det på allvar. Det är ju ett par veckor kvar och jag vill helst få uppleva lite trevligt under graviditeten och njuta av den vilket jag har väldigt svårt som det är nu. Det hoppas jag att kuratorn kan hjälpa mig med på torsdag. Längtar efter UL på onsdag!

anna

usch då lät inge vidare det där. min systers fötter såg ut som fan under graviditeten ;P

2010-08-16 @ 20:36:58
URL: http://addspirit.blogg.se/
EmmaKP

sv: Ja det är ett mirakel man får vara med om :)Fick en buff just när jag skrev hehe.

2010-08-16 @ 20:50:21
URL: http://emmakp.blogg.se/
sandra

mina fötter är nog det enda som blivit finare under graviditeten - förr var de alltid torra och fulla med sprickor, men nu är de jättemjuka. konstigt! fast det kompenseras nog med att jag har världens jäkla tonårsacne över hela ansiktet istället. världen är inte så rättvis alla gånger.



du måste berätta hur det gick med läkarbesök och ultraljud sen. -nyfiken i en strut-

2010-08-16 @ 22:27:44
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
roxanne

Huuh!! Låter jobbigt att jobba när man är gravid, men du är stark raring!!! :-)



Och hoppas du får massa fotmassage av din herre!

2010-08-17 @ 12:10:57
URL: http://kissamiss.blogg.se/
anna

äh det kan väl inte vara så jobbigt att vara gravid, jag förstår inte varför alla gnäller ;) haha närå

2010-08-17 @ 19:49:06
URL: http://addspirit.blogg.se/
Em

Stackars! Jag vet precis hur du känner det. Hade en sjukt jobbig graviditet med, bestämde mig för att aldrig göra om det. En massa krämpor som resulterade i en irriterad och deprimerad mig. Jag känner igen mig så väl.. Jag ville bara njuta, kunna göra alla de puttenuttiga sakerna man skulle få göra när man var gravid. Typ sticka strumpor till lillen.. :P Men ändå var man tvungen till att jobba. Hoppas verkligen att du tar föräldraledigt snart. Du får ju ta det åtta veckor innan födelsen?

2010-08-22 @ 11:34:33
URL: http://lillbebisens.blogg.se/

 Namn:
   Kom ihåg mig?

 Blogg/Hemsida:
  

  Text:
  

  
  
Trackback
  RSS 2.0