Tuesday diary


Denna uggla trilla ner i brevlådan idag. Så himla fin!

Min hals och näsa blir bara sämre och inatt hade jag feberfrossa. Jag hatar när det inte bryter ut ordentligt utan bara ligger på ytan och irriterar. Mår inget vidare alls och jag hoppas det blir en bättre natt inatt. Malcom vakna ca varannan timme och ville ha mat. Tröttsamt redan och ännu värre när man mår dåligt.

Det gick bra hos bvc idag. Malcom är nu 56 cm lång och väger 4,7 kg. Stor fin kille ♥

Em

Ugglefrossa kanske? Usch inte kul alls att vara sjuk när man har en liten. Hoppas någon kan hjälpa dig på dagarna. Stor kille han är! Det är mjölken!

2010-11-09 @ 21:36:34
URL: http://lillbebisens.blogg.se/
Emma

Aaw, han är riktigt söt! Ja men Harry har jätteba rutiner på dagarna ändå. Sover flera timmar i rad och äter inte hela tiden. På natten vill han äta MINST en gång i timmen och han äter länge typ varje gång också. Vore liiite skönare om det kunde vara tvärtom istället! :P

2010-11-09 @ 22:52:28
URL: http://yourcupoftea.devote.se
sandra

stora killen, vad han äter duktigt! :) vide är likadan. han lär väga över 5 kg nu, ska väga honom på torsdag... spännande!

det där med feberfrossan, kan det kanske ha något med mjölken att göra? jag får nämligen likadant ibland, antingen vaknar jag och tror att jag ska frysa ihjäl eller så vaknar jag och är helt plaskblöt av svett istället. ibland båda scenarierna under samma natt. har hört fler som ammar som upplevt liknande. förstår inte varför det är så dock...

2010-11-09 @ 22:52:44
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Pania

jisses vad snygg header

2010-11-10 @ 02:39:33
URL: http://paniat.blogg.se/
Roxanne

Mycket ugglor nu! Sötnos! :-)

Krya på dig. Jag vill bli frisk nu, har vart såhär i 2 veckor.. blä!

2010-11-10 @ 11:43:53
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Emma

Haha men jag tycker Harry bara blir bättre och bättre på att sova bra faktiskt. Peppar peppar! Haha. Hoppas det håller i sig!

Vad skönt att det gick bra på bvc. Hur mycke vägde han och hur lång var han när han föddes? :) och huvudmått? Nyfiken! hehe



Vart bor ni någonstans?

2010-11-10 @ 22:02:22
URL: http://yourcupoftea.devote.se
Em

Det här med att han gått "ner" i kurvan gör ju ingenting, så länge han inte går ner i vikt så ska du inte oroa dig! jag känner många vars barn inte blivit längre eller gått upp i vikt på en månad. Så är det ibland och då går dom ju ner i kurvan. Så lyssna inte så mycket på det, han tar igen sig. Huvudsaken är att han inte går ner något. Min BVC sköterska var när Villiam var fem månader inte så positiv till att jag fortsatte amma, vilket är helt bisarrt egentligen. Man ska inte lyssna så mycket på dem och istället gå på sin känsla. Det är fruktasvärt när man får höra grejor från andra om vad "normalt" är precis när man fått sin bebis. Lyssna inte på dem! Det här att han äter varannan timme, det är normalt. Barn går genom tre olika amningsfaser där de börjar äta mer. I början känns det som man inte har någon mjölk alls men brösten anpassar sig efter vad bebisen vill ha. Så efter en vecka kommer du ha tillräckligt igen och han äter med lite mer mellanrum. Jag gjorde tabben att introducera lite ersättning, vilket gjorde att brösten tog längre tid på sig att anpassa sig. Man ska lita på förmågan även om faserna är lite jobbiga. kramar!

2010-11-11 @ 18:10:34
URL: http://lillbebisens.blogg.se/
Cecilia, mamma till Oliver ♥

Aw, så fin han är lille Malcom :)



Oliver vägde just 4,7 och var 56 cm när han föddes, hihi. Fin uggla btw ;)

2010-11-24 @ 21:17:59
URL: http://ceciliakatarina.blogg.se/

 Namn:
   Kom ihåg mig?

 Blogg/Hemsida:
  

  Text:
  

  
  
Trackback
  RSS 2.0