Gott Nytt År!

Bäjbi springer runt med dammsugaren och jag snodde datorn istället, haha. Bara inom och kollar typ. Ingen tid att sitta här idag och imorgon lär jag inte orka. Efter vi flyttat om möblerna och städat klart ska jag börja så smått med maten innan jag måste duscha och annat. Måste komma ihåg att ringa lillebror med så han kommer upp och kommer hit i tid. Ser verkligen fram emot att ha lillebror här ikväll. Det är något nytt ^^

Gott Nytt År!

Om 2½ dag är det nytt år

Har lagt upp en hel drös med bilder på bilddagboken. Klicka in och kommentara ;D


Bäjbi är med sin bror ikväll och jag sitter ensam hemma och lyssnar på musik. Funderar starkt på att göra lite mat och sedan krypa ner i soffan och titta på en film. Imorgon ska jag jobba och känner bara för att vara utvilad och pigg när jag kommer dit. Även om det bara är en dag så vill jag ändå vara på topp. Sen är det hela helgen och det ska faktiskt bli roligt att jobba igen. Fast det har varit underbart skönt att ha varit ledig ihop med bäjbi <3

Jag har lite svårt att förstå att det snart är 2009. Redan ungefär?! Det känns som om det var igår det blev 2008 ju. Nyår ska vi ha hemma hos oss med lillebror och Peters syskon. Ser verkligen fram emot den första egna tillställningen. Det ska bli spännande och jag hoppas allt går bra bara. Önskar dock att min mamma var med, men nästa år kanske?! I alla fall så hoppas jag på en fin nyårskväll.


Parmiddag


Max & Orvar myser i soffan ^^

Det blev en tur hem till mormor på kaffe och kaka. Jag blir alltid lika glad av att träffa mormor & morfar. De är verkligen världens finaste och bästa. Det kommer aldrig finnas någon som kan ta deras plats <3

Ikväll är vi bjudna hem till Johan & Annika på middag, parmiddag. Älskar när det händer saker spontant utan att man planerat det. Brukar oftast bli roligare då också :) Nu tänkte jag dricka upp min öl innan taxin kommer.

Snart nyår igen


Jag & Bäjbi, julafton 'o8

Vilken underbar morgon/förmiddag jag haft. Kaffe och Scrubs - Det blir inte bättre :) Nyss duschat och känner mig ganska så fräsch och pigg, haha. Väntar på OM vi ska till mormor. Jag hoppas det! Finns ingen jag saknar mer.

Kom på mig själv igår att det snart är nyår IGEN o_0 Var det inte nyår precis?, haha. I fjor satte jag 3 enkla löften som jag faktiskt höll. Nästan i alla fall. 1 av 3 höll jag ;D I år tänkte jag köra på samma bana och köra samma löften. Enklast är smartast för mig. Har ni några nyårslöften?

Mina nyårslöften 2oo9
1. Läsa mer böcker.
2. Vara ute och röra mig.
3. Äta mer frukt och grönt.

Julbord på Auora

  
Julfika hos farmor, juldagen 'o8

Idag blev det tura med båten och julbord med pappa och de andra. Jätte gott och himla trevligt med lek ihop med kusinerna. Känner mig rätt trött nu, men orkar inte gå och lägga mig redan. Ska försöka hålla mig vaken lite till och sen krypa ner och kolla Scrubs. Perfect end of this day!

Glömde nämna sist jag skrev att jag fick Scrubs säsong 6 av bäjbi i julklapp ;D Jag älskar den mannen!

Juldagen

God Jul från oss till er !


Nu blir det snart julfika hos farmor och sedan hem till mamma.
Ursäkta den dåliga uppdateringen, men haft fullt upp varje dag med jobb och annat.
Bilder finns nu uppe i bilddagboken - Klicka in och kommentera ;D

Söndagsmys

Puh!
Trodde aldrig kvällen skulle ta slut idag, men se det gjorde den. Fort gick det med och massa roligt hade vi också. Mycket fnitter och skratt bland fem övertrötta tjejer och mitt i den skaran en ensam karl som bara fick hänga på och skrattade fint åt mig som blanda ihop siffrorna till tidningarna, haha. Det blev iaf rätt ;D

Med hem från jobb kom en STOR tomte som står vid granen nu :) Max har redan vält honom ett par gånger och nästa gång undrar jag om han överlever, haha. Stackars lilla tomte ^^

Ikväll bakar jag & bäjbi lussekatter. Juligt! Jag hoppas bara inte att jag misslyckas i år. Har för vana att alltid göra ett litet fel och sedan skiter sig allt. Ska bli gott med glögg och lussekatter :)

Kameran är full med bilder från helgen och så fort baket är klart ska jag starta min egen dator och föra över dem så jag kan visa hur jul fint vi har fått. Det känns helt otroligt att på endast en dag har min julkänsla kommit fram. Allt tack vare bäjbi <3 Då blir man glad i hela kroppen!

---
Hoppas ni haft en bra helg sötnosar!

Ibland önskar man att man hade en annan kropp


Jag orkar inte skriva om allt igen. Typiskt att jag skulle råka radera allt när jag nästan var klar. Well, dagen blev inte som den skulle då jag fick min trevliga period idag och lite efter 14 fick jag ge upp och cykla hem. Alltid första dagen blir jag mer eller mindre riktigt sjuk. Ansiktet blir vitt, kallsvettas, illamående och magont. Det händer t.o.m att jag spyr .. Och det är inget jag uppskattar.

Någon som känner igen sig? Eller kanske känner till varför jag blir så dålig?

Nu mår jag som vanligt igen efter ett par timmar på soffan och en värktablett. Himla märkligt faktiskt. Lite ost och kex med bäjbi ikväll i vårt underbara juliga vardagsrum ;D Ska nog se Jeff Dunham's julshow, funny shit.

Världens bästa & finaste bäjbi

Bäjbi överraska mig med att köpa gran och massa pynt och jag älskar den. Plast, men det struntar jag i ;D Iiiih, min bäjbi är bäst. Så himla mysigt med egen gran och det ger en jul känsla jag inte trodde skulle komma. Jippi!

Imorgon är det lång dag på jobb, 9 - 18.30 och jag hoppas bara att tiden går undan.


Vacker tass


Max har stora vackra tassar

Jul Jul Jul - Fina jul


En sånhär har Jennie och visst är den underbar? Himla mysigt att ha brevid sig när man sitter och bloggar.


Denna bild får mig att sakna barndomsjulen hemma hos mormor. Julstök i all ära, men det är inte utan mormor.


Det är ingen riktig jul utan julkrubban med Jesubarnet och herdarna. Jo, jag är kristen och det är en del av min jul.


Julmarknader i Danmark är underbara och bland det bästa jag vet när det är jultider. Det ska bli en tradition att hållas. Tänk att kunna åka över med pappa varje år. Ooh - det är fint med jul ibland.

Sen är jul aldrig jul utan mammas/mormors brunkål! Allt annat smakar pekka och är inte i närheten. Dessutom ska mammas revbensspjäll vara med numera eftersom de tillhör tradition och för att de är sjukt goda ;D Recept finns här under Favoritrevbensspjäll av Monica Bergström. Där finns mycket till som gör julen, t.ex. mormors egengjorda gröt. Sen har vi farfmors alltid lika goda fisk med potatis och senapssås.

Min julstämmning har inte kommit än och tror inte den gör det heller, men detta får en i alla fall att vilja ha den sådär extra mycket. Det är jul igen om nästan 1 år och tills dess SKA jag ha stämmningen på topp med alla tillbehör.

Inside I'm Dancing


Såg nyss Inside I'm Dancing och har ni inte sett den så kan jag varmt rekomendera den. Jag älskar ju som sagt accenter från Irland, Skottland och England, och att filmen är ifrån Irland ger den extra poäng ^^ Där fanns grå ögonblick, men i sin helhet var den jätte härlig, glad och sorgsen. Steven Robertson gör sin roll otroligt bra och verkligen trovärdig.

Im not even sure


I dont know anymore
What its for
Im not even sure
If there is anyone who is in the sun
Will you help me to understand

                                                                                                                Joseph Arthur - In the sun

Trolltider


Jag kommer inte ihåg alla julkalendrar som gått sedan jag var liten (föddes), men den jag alltid kommer älskar är Trolltider. Det har nog att göra med att jag älskar allt det där med tomtar, troll & sagoväsen.

Räknar ner dagarna

Det ära bara torsdag och 1 vecka kvar till julafton. Jag lär inte hinna känna av så mycket då jag ska jobba varje dag t.o.m julafton. Jag ser faktiskt fram emot att jobba och träffa allt folk man gör. Egentligen skulle jag vara ledig den 24:e, men fick bytt dag för vi ska ha nyår hemma och då vill jag ha the day off så jag hinner med allt som ska hinnas med, haha. Ska bli himla roligt att ha nyår hos oss, mig & bäjbi :)

Lite mer kaffe och sedan får jag kanske ta och göra något vettigt med denna dagen. Egentligen orkar jag inte och vill inte göra mer än nödvändigt. Måste gå ut med soporna för även om de kan få ben går de inte ut själv ^^,)

Tips!
Julradio.se
Perfekt blandning av hur mycket julmusik som helst.


"Her name is Carla, by the way"


Elliot: I just hate it. I hate the "darlins" I hate the "sweethearts" ...
Carla: You don't need to tell me how hard it is being a woman around here.
Elliot: Well, you're certainly furthering the cause by wearing a thong to work and hooking up in the on-call room. Word gets around.
Carla: You talk like that, do you even know my name? I spend every second of my life either here, or taking care of my mom. So, yeah, maybe I needed a little closeness. I'm sure you never had a quickie at the club, right? Or snuck some skinny, flat-butted college boy up to your sorority room. And my thong? I happen to think it makes my ass look good. And some days, I need to feel good about something around here. And you judge me? Well, guess what, word does get around, Miss "Out For Herself", so you can dump on everyone here if you want; but you will not hurt me.
J.D.: Her name's Carla, by the way.

Rubrik? Nej bedöm själv ..


En sista dag ledigt innan 6 dagars rajset och sen är det Julafton.
Pju! Jag är redan trött.

Min rygg ömmar efter dagen i kassan. Egentligen har det inte varit direkt kämpigt idag, men det känns i alla fall. Kvällen blev så lugn som jag förutspådde och vi klara oss utan hemskheter :) Det känns otroligt bra, men än är det inte över och det är många kvällar kvar. Jag borde inte tänka så mycket på det för det hjälper inte, men när man känner sig osäker/rädd så sköter huvudet sig själv verkar det som, haha. Landskrona är otäckt.

Hela mitt huvud är full av ideér för bloggen och viljan och lusten är där, MEN! jag får inte rätt på det. Och givetvis ska jag hela tiden pilla, ändra och trixa. Nu får det vara nog. Denna bloggen skulle inte ens finnas egentligen förrän kanske 2009 och allt jag gjort här är väldigt basic och inget man blir imponerad av. En hund hade klarat det minst lika bra, haha. Kanske inte riktigt sant. Det hade varit kul att se. 

Inför 2009 tänkte jag sätta några nya "löften" eftersom jag faktiskt klara det ganska bra i år.
Inte mer än 3. Kanske 4. Absolut högst 5. Enkla måste de vara och gärna lite roliga.

Ledighet är bra, men inte för mycket

  
Max är en tuffing

Efter ett par dagars ledighet kommer man lätt in i de vanorna man har under den tiden. Sitta och dricka kaffe så länge du vill. Gå runt utan att känna nu måste jag klä på mig andra kläder. Små äta vad du vill. Kolla tv/film. Slappa! Så fort det är dags för jobb igen rubbas det och helt plötsligt känner man sig stressad och ur gängorna. Fast det ska faktiskt bli kul att jobba och komma ut bland folk, hehe. Bara träffat Jennie & mamma. Jag har en bred umgängeskrets ^^,)

Ska inte röra mig riktigt än, men snart. Julöppet börjar redan ikväll 0_o Undrar hur det blir denna gången? Sist satt vi sista timmen utan kunder och det var läbbigt. Dessutom är det otäckt med alla rån i stan den sista tiden. Jultider är läskiga, men samtidigt inte. Bah Bah Bah ..

Tisdag kväll bland levande ljus och mjuka filtar



Bäjbi har fortfarande inte kommit hem och jag börjar bli riktigt hungrig. Funderar på att koka ihop lite nudlar och steka lite grönsaker. Borde bli ganska lagom. Ikväll har jag bestämt mig för att se film. Det är bara dumt att det ska gå två bra filmer på samma gång, fast på två olika kanaler. Hmpf! Titanic eller Bodyguard? Egentligen är valet skit enkelt - Titanic är favorit för mig. Inte bara för att filmen är så bra gjord utan för att jag i skolan blev som besatt av skeppet och varför det gick som det gick för "henne". Låter lite galet, men det var och är verkligen väldigt intressant. Nej, mat var det och sen film.

Ha en trevlig tisdagkväll!

Gråa moln täcker vår stad

Det är otroligt grått och tråkigt ute. Ser ut som om det ligger moln över hela stan. Dimman är verkligen tätt och alla träden ser döda ut. Ovanpå den grå naturen så håller de på att lägga ny asfalt utanför oss och det bullrar så dovt. Jag vet inte varför eller hur jag kan må illa av det, men jag gör det. Så fort det är dovt muller som t.ex en bil som står med motorn igång utanför så mår jag illa. Någon vet varför? Det är verkligen läbbigt att känna så.

Har tänt ljus runt om i lägenheten för att få in lite värme och mys i hemmet. Älskar verkligen att ha tända ljus runt omkring mig. Det ger ett lugn och man blir rofylld av det. Dessutom är det otroligt vackert.

Jag hoppas innerligt att vi kan köpa vår julklapp till oss. Älskar fotografering och har ett enormt intresse, men inga kunskaper. OM det går ska vi köpa en systemkamera till oss som gemensam julklapp och jag är nog den som är mer exalterad än bäjbi, haha. Hade varit riktigt roligt och spännande. En Nikkon blir det nog.

 

Här har ni en som kan sova igenom allt!

Vakna av en chock strax efter 11. Det är verkligen inte likt mig att sova så länge om jag inte varit ute dagen innan eller gjort något speciellt. Oavsett så hade jag fått sms av bäjbi och av Madde att det varit jordbäving i Skåne. Bäjbi skrev att hela balkongdörren stod och skaka när han stod ute och röka. Hur kan jag inte ha vaknat av det? Hallå!? Nej, för här har ni verkligen en som kan sova igenom allt. Allt. Jag vaknar inte. Helt otroligt.

Hoppas att det inte blivit några stora skador runt om i Skåne/Danmark och måste erkänna att det känns lite läbbigt att denna jordbävning varit den värsta på 100 år. Kommer det fler så lär jag sova vidare, haha.

You're the only man who's ever been inside of me!

J.D.: You're the only man who's ever been inside of me!
Turk: Whoa, I just took out his appendix!


Fox on the run

Helt plötsligt ropar bäjbi "Kolla rävarna!!", men när jag kom hade de såklart sprungit förbi. Det hade stått inne på LandskronaDirekt om dem tydligen och när jag klicka in mig så fann jag två bilder på räven/rävarna. Det känns lite konstigt att ha rävar mitt i centrum, fast här är lite buskage så kanske funkar för dem, haha.


 

I don't think I can handle being bald!

Chicken Little : Modern Mallard says avoiding closure can lead to molting, and I'm already small and on top of that I don't think I can handle being bald!


Grattis mamma, 50 år


Idag är ingen vanlig dag för det är mammas 50 års dag.
Hipp Hipp
Hurra Hurra Hurra Hurra

Nu blir det kaffe med Jennie. Me like som fan.

Dessutom att inte glömma att idag är min och bäjbis dag också. Älskar dig honey!

tredje advent

Söndag.
3:e advent.
17 dagar kvar av 2008.



Igår var det fest hos Johan & Annika. Det blev god mat och kalla drycker ihop med mycket skratt. En kväll att komma ihåg. Jag hoppas att jag får en lika bra fest när jag fyller 30, haha. Dock tog jag inga bilder själv, trots att vi hade kameran med oss. Jag erkänner att det kändes lite dumt att komma med den lilla digitalkameran när andra hade fina systemkameror, haha. Fast snart behöver jag inte känna så längre för vi ska också köpa en systemkamera. Weeiii! Det blir vår julklapp till oss i år och det tycker jag är en jätte bra idé.

I eftermiddags stack jag hem till mamma och överraskade henne. Stannade ett par timmar längre än jag tänkte, men vad gör man inte för sina föräldrar? Ingen annan i huset hjälpte henne med städning, maten och annat inför hennes stora dag imorgon, så jag hjälpte glatt till. Det är kul att kunna göra någon glad och känna att man gjort något bra för någon annan. Imorgon är faktiskt inte en vanlig dag. Min mamma fyller hela 50 år och från 15.00 har hon öppet hus med bjudning på mat, kakor och tårta. Bäst med allt är att mormor och morfar kommer in till stan <3 Det var så längesen jag träffade dem och jag tycker inte om att inte träffa dem så ofta som jag vill.

Nu ikväll blir det inte mycket mer att göra. Kanske det eller det, vet inte än ^^,)

Your music make me happy

Bäjbi spelar sina egna låtar och jag älskar dem. Att lyssna på något som HAN gjort gör mig så glad och stolt. My little rockstar <3 Älskar dig hunnybun! Du är bäst och en dag ska du bli känd, mihi

Min älskade sambo är trummis i bandet, men innan han blev det var han gitarrist. För mig är han min egen rockstar, über braiga rockstar. Det var himla mysigt att se han sitta och klinka på gitarraren. Ja, jag blev kär på nytt. Med pirr i magen och allt det där. KÄRLEK!

 

Det vankas en tur ner på stan med bäjbi

Ska alldeles strax hoppa i lite varmare kläder och sedan cykla ner i stan med bäjbi. Blir en tur inom systemet inför ikväll. Sen duscha och allt sånt där som ska göras, haha.

Disney klassiker - Den lilla sjöjungfrun

Världens bästa Disney film visas på Disney Channel och min morgon hade inte kunnat bli bättre. Jag förstår inte hur jag inte kan ha filmen?! Det är pinsamt faktiskt. Kommer ihåg när pappa hade med sig filmen hem och jag har älskat den sen den dagen.

Den Lilla Sjöjungfrun har allt. Glädje, sorg, humor, kärlek och massa mer. Man blir glad av filmen och när jag var liten önskade jag att jag var en sjöjungfru, haha.


Äntligen

Det var inte alls så mycket folk som jag trott idag, men lik förbannat har jag stressat och varit trött. Äntligen hemma och det känns så himla gott. Skönt med lugn och ro en fredag kväll. Orkar bannemej inte göra ett skvatt och jag tänker inte göra det heller. Blir en dusch och sedan bacon snacks & cola med en film tror jag. Alldeles perfekt. Har planerat att njuta av varje minut denna kvällen. Dunder bra!
 
 
Min tunga är en klassiker på bild.
Dock blir det aldrig lika bra som då den börja komma med, haha.

I almost passed out!



Dr. Cox - "Oh, my God! I care so little, I almost passed out!"

Det är fejk om det inte är äkta

När jag ser mysiga jul bilder/foto längtar jag efter en riktig härlig jul med julpynt och stor gran med massa glitter och kulor. Ingen plastgran då utan en riktigt stor, barrig & grön gran. Det måste dofta gran för att det ska vara rätt. Charmen ligger ju att ha barr i hela huset som fastnar i strumporna och som gör en galen.

Det är jul. Riktig hemtrevlig jul.

Ikväll har jag inte planerat att göra ett dugg. No No No No! Det kan faktiskt vara bra med en vanlig kväll.



1. Jag orkar inte.
2. Ska hoppa in och jobba imorgon.
3. Önskar jag hade energi på lager.
4. Hela min kropp känns omotiverad och trött.
5. Det är mörkt och kallt - vilket gör mig deppig.


"Det är bra som det är när det inte blev bättre"

"Get a room"



J.D.: is it still cool to say get a room? I don't know, I'm going for it anyway...Get a room!

I'am stupid .. Stupid me

Jag får ofta dille på att göra om och byta mycket och när det väl sätter igång så vill jag gärna noll ställa allt.
Så det är som nytt. Det dumma med det är ju att ofta så får man inte tillbaka allt som det en gång var och jag lär mig aldrig. Lyckas alltid upprepa samma misstag gång efter gång.

Dunka mej gul och blå. Mest hela natten ..


Read on my pokerface ..

Jag säger bara; S A T A N vad jag är trött och öm i min kropp. Det var längesen eller njä faktiskt inte. Kunde varit ju!? Sitter i min egen värld i köket med laptopen och hörlurarna. Om någon kommit hit nu och sett oss hade de nog undrat, haha. Jag sitter här och bäjbi sitter i soffan i Fablernas värld, haha. Han ramsa igår var nog absolut bästa "Nu hör jag dem kalla i fablernas värld" och med världens leende ;D Inte undra på att jag älskar den människan så mycket som jag gör <3 Det är just sånt som gör allting ännu bättre än vad det redan är, mihi!

Undrar om jag kommer somna tidigare idag eller om jag kommer vara sjukt pigg när det är dax att sova?! En sak är iaf säker och det är att jag ska vara i säng till 23.30, haha. Tänker inte missa Scrubs idag ^^,) 23.40 har jag bokat tid. Så det så. Fram tills dess ska jag pula med design eller kanske rent av höra med en kompis om han kan göra en(?!) och lyssna musik med massa dunk dunk i, haha.

Lady GaGa - Poker Face (Dave Audé Radio Mix).mp3

Inget Scrubs = Dålig sömn

Trots att jag är otroligt trött så orkar jag inte krypa ner. Jag får nog ta mig i kragen och sätta fart så jag kommer i säng. Undrar om jag missar Scrubs idag också? I hope not, för jag har sovit skit dåligt de senaste nätterna och jag tror det är för att jag inte fått i mig tillräckligt mycket Scrubs *asg* Vilken lätt diagnos jag ställer. Min hjärna leker med mig tror jag.

Aaaah! Are you Shameless?

" Klick!
Klick!
Läsa .. Hitta .. Ändra .. Blir fel .. Jag blir tokig ..
Klick!
Klick!
Svära .. Avundas .. Försöka .. Testar .. Ger upp ! "
Vilken kväll jag har haft *skratt* Lite fint blev det, haha.

Nu hoppar jag över blogg och allt annat som innebär internet för ikväll.
Internet spelar spratt med mig och det gör mig galen när saker inte fungerar.

Blir Shameless istället. Älskar engelskan. Det är något speciellt med det.
Australiten, Irland & Skottland har också helt underbara dialketer.


Why do I care so much?

Kom att tänka på en sak; Varför bryr jag mig så mycket om hur bloggen ser ut och allt det där?
Spelar det någon roll egentligen? Man ska väl bara skriva och kanske lägga upp lite bilder?
Jag förstår inte varför jag blir som besatt av att fixa och pilla ..

Visst är det kanske trevligare om bloggen speglar en själv och är personlig, men spelar det någon roll egentligen?
Istället för att sitta här och morra för mig själv ska jag börja med maten. Kanske går lättare när man fått i sig lite mat.

Morgonkaffe har guld i mun

Sitter med mitt morgon kaffe och läser igenom mina favorit bloggar. Hittade ett par nya år och det är aldrig fel. Kommer kanske upp i dagens blogg eller något, haha. Borde gå in och duscha, men ärligt så orkar jag inte just nu.

Jennie är på väg hit på lite morgonkaffe. Det gillar jag! Man ska umgås med sina vänner så ofta man kan och den som jag saknar mest av allt är min flippo. Min finaste och vackraste flippo.


  RSS 2.0