Fredags middag


Massvis med vitlök och starka kryddor kom med i blandningen. Det luktar hemskt gott.
Till röran blir det Tagliatelle och en liten sallad med dressing. Mums!


Friday - Jippi

Tänkte mixtra fram något att äta. Jag hoppas att det går att äta när jag är klar, haha. Under tiden som jag väntar på att köttet ska bli klart äter jag popcorn. Är ju fredag och jag är hungrig. Det känns inte som fredag. Mer som tisdag eller onsdag. Fast det kan ju ändra sig på en sekund.

Haft en mycket bra fredag idag faktiskt. Jennie väckte mig ganska sent ^^ och efter det gick jag hem till henne på lite frukost och skit snack. Vid halv 1 ringde Cillan så då gick jag dit där och lekte :) Kan inte förstå att Emilija blivit så stor? Lilla tjejen är stor tjej nu och helt underbar. Min lilla ängel.

Lipton


Jag har en ny svaghet. Lipton te, vanilj & svart vinbär. Så fruktansvärt gott. Speciellt ikväll .. underbart!

Blev pizza och film efter jobb. Vi såg Bolt ;D Jag är kär och är ännu mer sugen på hund nu.

"Half a horse"

Jag älskar Craig Ferguson och detta klippet är skit roligt xD
Dessutom är James McAvoy med ^^

I'm leaving on a bike ..

Eftersom jag visste att jag skulle upp idag så var jag naturligtvis mycket tröttare än jag egentligen är. Ovanpå det så har jag legat fel inatt så min nacke ömmar som faun. Jag hoppas att det släpper så jag slipper sitta med det i kassan. Nej hopp, nu får jag kanske börja avsluta mina saker.

Hinner nog dricka mitt kaffe innan jag ska bege mig. Jag längtar till middagen. Köpte ost & broccolisoppa igår och jag älskar den. Himla god smak och det mättar :)


Woho! Happy Face

Det gick skit bra på hälsokontrollen och jag är så glad över resultaten. Allt var bra och små saker kunde bli bättre och det ska dem också om jag själv får bestämma, haha. En sak i taget.

Fick köpt nya ansiktsprodukter innan undersökningen och jag har haft den serien innan och den funkar skit bra. Inte lika dyrt som den jag har nu och den hjälper inte heller på samma vis som denna gör. Jag slipper gå med blank hy och känna mig smutsig i ansiktet. Lovely!

Sitter och funderar på vad vi ska äta, men kommer inte på något. Får fundera ett tag till sen får det bli vad det blir ^^

Imorgon ska jag in och jobba mellan 11 & 19.30. Känns himla bra. Det är alltid roligt att jobba när man har ett jobb man trivs med :)

Och på fredag kommer min flippo & Emilija. Jag längtar jätte mycket. På lördag blir det liten tjejkväll ihop med Cillan & Jennie. The girls are back togheter <3


Jag blir som 3 år igen


Jag spänner magen utan att tänka på det. Jag får rysningar av tanken på dessa jävla sprutor. Kan de inte finnas ett annat sätt? Shit, jävla skit. Ursäkta språket! Tack Jennie för att du följer med <3 Det är jävla löjligt att jag som vuxen människa blir som en tre åring igen. Alla har vi våra rädslor, detta är min. Obehagligt på alla vis!

Pride And Prejudice


You have bewitched me, body and soul, and I love, I love, I love you.

I will never forget you

När jag hälsade på Jennie kom vi in på London. Det är 5 år sedan vi var där med skolan, men det känns inte alls så längesen. Jag är arg på mig själv som inte tog mer foton. London är en otroligt fin stad och jag skulle väldigt gärna åka dit igen någon gång. Min pappa har ju varit där ett X antal gånger, haha. Det är kanske därför jag är hemligt kär i England? Oavsett så kommer den skolresan alltid vara betydelsefull och jag kommer aldrig glömma staden eller resan.

   
   

Nobody look the same


Har satt igång tvätten och nu sitter jag med en kopp kaffe och lyssnar på The Killers nya album. Måste säga att jag verkligen gillar det. Inte hört de andra skivorna, men det gör inget ^^ Detta är ju bra, haha xD

Bäjbi slutar snart också och det ska bli skönt att få hem honom. Trots att vi bor ihop och umgås med varandra oftare än med någon annan så saknar jag honom riktigt mycket. It feels good to love somebody <3

Har inte blivit någon direkt promenad idag heller och jag tror inte att det blir det heller. Tråkigt, men jag får ta igen det hundra gånger om sen när jag verkligen sätter fart. Räkna ut mitt BMI innan och om mina mått stämmer så ligger mitt BMI på 20.8. Och om fallet är så är jag nästan underviktig?! What? Hur kan jag då ligga inne med denna magen? Vi får se vad de säger imorgon och jag är inte direkt nervös för det utan för sprutorna. Helvete! Jag är livrädd för nålar/sprutor och om inte Jennie kan följa med så kommer jag att göra bort mig mega mycket ..

Hi

Godmorgon!


Nyttig

Jag känner mig riktigt nyttig och duktig. Till middag blev det en räksallad med en egen gjord smoothie med blåbär :) Hade jag orkat hade det blitt en promenad också ikväll, men det får vänta tills imorgon för nu pallar jag inte. Men jag känner att jag är på rätt väg mot mitt mål. I will make it. Yes please ..

Ikväll tittar jag på Screen actors guild awards på E!. Främst för att där inte är mycket mer att titta på.

Jag tänker vara envis

Jag har en konstig värk i ryggen. Troligen för att jag sitter fel vid datorn. Dooh!
Bäjbi kommer snart och efter LA hem blir det fika hos mamma :) Där var du snabb morsan ;)
Ska bli spännande och se vad du köpt speciellt till Peter!? Nästan så man blir avundsjuk ^^

Jobb ringde för en liten stund sedan. Ska in och jobba på torsdag mellan 11 & 19.30. Me like!
Att gå för lång tid utan att jobba rubbar hela vardagen och jag kommer in i en rutin som inte är
bra för mig. Sena nätter, slöa dagar & tråkigt humör. Icke bra. Icke bra. Fast snart ska jag & Jennie
sätta igång med våra promenader på riktigt och det ska ge bra resultat. Har satt upp ett mål som
jag vet att jag ska hålla. Det ska gå och jag tänker vara envis för att klara det. Sakta men säkert framåt.

I had my fun and now it's time


Max myser i badrummet
(bild tagen med mobil T650i)

Dricka upp kaffet och klä på mig. Fixa till håret lite. Sedan ut och träffa Jennie en snabbis innan bäjbi kommer hem och vi ska till Landskronahem och fixa så vi kan göra om extrarummet. Mysigt! Vi använder det knappt som datarum mer så kan nog bli skönt att göra det till ett rum :) Dessutom försvinner den där fula vävtapeten som är där inne, urgh!

R.E.M - Orange Crush

It's your freckles that I like

Gårdagen var himla bra. Blev lite öl och snacks hemma hos Mimmi & Nutte ihop med resten av bröderna och syster yster ;D Sverige förlora ju handbollen mot Frankrike. Sugit värre, men de har fortfarande chans? Haha good luck.

Fick hoppa in och jobba ett par timmar idag också. Stackars Madde som åkt på en riktig dunderförkylning. Hoppas du får något imorgon och att du blir kry snart snäckan <3 Jag ställer upp om det är något! Puss, hihi.

Jag vill ha sol nu. Massvis med solsken. Då kommer mina fräknar fram och jag älskar dem. Tycker de är så söta och fräknar är fint. Beautiful. Jag är dessutom vitare än vitast och får aldrig någon färg. Jag lyckas bara bränna mig innan de syns att jag varit ute överhuvudtaget, haha. Vilken tur att mina fräknar kommer fram med hjälp av lite soljus ;D 

 

  

Stupid mind of mine

Lördag och jag sitter och funderar på om jag ska kjol eller jeans på mig om det händer något ikväll. Jag är riktigt sugen på kjol, men tycker jag ser fånig ut. Stupid, stupid mind! Tänk om man bara kunde titta och tänka good looking och sedan vara nöjd. Icke ja Nicke, man ska alltid finna något som man vill ta bort, ändra eller what ever.

Look at the girl


There she is.
Look at the girl.
She is up on the wall.
For people to stare at and make faces.

Such great heigths


Soon I will have  Wanted  in my DVD collection xD


Jag är inte det minsta trött, mest seg. Tror jag råka somna om lite för länge. Det är bara fredag en gång i veckan ^^ Sitter med mitt morgonkaffe och svär för mig själv. Bäjbi sa igår att det var snö på ingång, men inte trodde jag att det skulle komma. Jäkla skit. Ovanpå snön så blåser det också idag. Det är ingen bra kombo. Argh.

Annie kommer till stan ikväll och undra om vi ville följa med på Kina. Hade varit himla trevligt faktiskt, men får se när jag är hemma ifrån jobb. Hur pigg/trött jag är ^^ Vill inte vara ett tråkigt sällskap. Hur roligt hade det varit?


Let me help you remember


Tell me am i right to think that there could be nothing better
Than making you my bride and slowly growing old together

The Postal Service - Nothing Better


Music for life baby

Massa bra musik hemma nu, Coldplay, The Killers, Garden State Soundtrack och Mamma Mia! Soundtrack. Det är nu man inte vill gå och lägga sig utan bara sitta uppe och lyssna. I helgen kanske :) Oh, det är helg snart fan ^^

Gick fin fint på jobb och imorgon blir det kvällen. Ska nog bli bra det med. Jag hoppas det går undan och att jag är pigg när jag kommit hem. Fina Annie kommer till stan i helgen och jag hoppas träffa henne :) Long time ago.

It's time to work

Mitt huvud känns lite tungt och jag tror inte jag kommit ur sov tillståndet helt ännu ^^ Sitter med mitt kaffe och väntar in tiden. Det var längesen jag drack kaffe innan jobb när jag börjar halv 10. Brukar oftast sova så länge jag kan och går upp i sista minuten. Konstigt nog brukar jag hinna i tid i alla fall, haha. Imorgon får jag sova lite längre och det tackar vi inte nej till. Är det något jag är bra på så är det sova ;D Hell Yeah!

Jag hoppas på bra dag och att allt går som det ska. Vädret hade kunnat vara lite trevligare, men det får gå ^^


I det gamla arkivet






No money will never make me as happy as you do.


Bäjbi tittar film och jag slappar sönder mina ballar framför datorn. Funderar på om jag också ska dra på en film eller om jag ska hoppa över det. Vilket som så är det jobb imorgon och det känns bra. Behöver komma igång lite innan helgen. Hade gärna jobbat denna helgen, men det är bara wishful tänkande.

Tanken på att jag inte är ensam, utan delar mitt liv med en underbar människa, gör mig så otroligt varm i hela kroppen. Finns ingen på denna jord som betyder så mycket för mig som min bäjbi. Älskar dig!

Ego girl

 

Ursäkta mitt uppehåll


På 5 dagar har jag hunnit jobba, vara dålig, bakat och blitt bra igen. Det kan inte bli bättre.
Det var en otroligt lugn helg och även om tiden gick i slowmotion så försvann helgen fort.

Jag hade en kund som fick mig att skratta. Kortköpet gick inte igenom och kunden säger då att "där är pengar, det vet jag" och testar att dra igen. Fortfarande ej godkännt. Då säger kunden att vi borde byta ut kortterminalen för den är gammal och trasig. Det är därför inte kortköpet gick igenom. Haha, den kommentaren roade mig hela dagen. Man ska höra mycket innan öronen trillar av sägs det.

Idag blev jag glatt överraskad när mormor ringde. Hon ville bara kolla så jag levde :) Så snällt.

Strax dax att dra igång med tvätten och efter det blir det fika hos farmor. Dessutom får jag mig en liten promenad som jag varit utan nu i ett par dagar. Usch! Det märks på energin.

Liten girls night


Det blev en liten tjejkväll ihop med Jennie. Blev Mamma Mia, igen, och gott the :) Det som saknades var flippo och en flaska vin. Det hade varit pricken över i:et. Sådär helbra.

Bäjbi har Danne hemma och jag tänkte snart bege mig hemåt för att komma i säng. Måste somna så jag kommer upp imorgon och inte vara sådär jävla trött som jag alltid är, haha.

Lipstick on the nightstand

Dreaming of the free world
Lipstick on the nightstand
And demons at the door

När magen har ett eget språk

filmkväll med bäjbi

Kaffet är snart färdigt och det ska bli gott med dagens första kopp. Måste nog äta något också för min mage har gjort konstiga ljud hela morgonen. Det började redan när jag gick och la mig, alltid hunger känsla när jag ska sova fast jag ätit middag?! Tror jag ska slänga i mig lite ägg och makrill.

Mor kommer hit om ett tag, men jag vet inte när ^^ Medan jag väntar ska jag lyssna på Winnerbäck och njuta av min lediga fredag. Klockan 3 ska vi tvätta så får passa på att slappa tills dess, hehe.

Underbara & vackra djur



Uppe: Gunnar & Lennart - de svarta trollen.
Under: Max leker med kamera bandet.

Först blev vi med Gunnar, lakeland hane, som vi hitta i Helsingborg. Kort efter läste jag att det var lag på att marsvin måste vara minst två och på den vägen blev vi med Lennart 3 månader senare. Våra bög marsvin, haha. Jo det är nästan sant faktiskt. De är gay och väldigt synligt också ^^

Max kom till oss november 2007 och var redan då en livlig liten jävel. Har aldrig varit med om en katt som har så mycket personlighet. Ibland lyckas han driva en till vansinne, men det går över i samma stund som man ser honom. Efter vi tog bort bollarna så hoppades vi på en lugn och kelgo katt. Det blev tvärtom. Han är fortfarande sitt vanliga jag, haha. Fast det händer att han kommer och myser. Inte med mig, men med Peter ^^

Baka baka liten kaka


Jag bjöd hit mamma imorgon på fika och man kan inte bjuda på fika utan att bjuda på något ju. Som tur är så är bäjbi tokig i kanelbullar och jag tycker det är kul att baka. Perfekt! Måste bara springa och köpa lite saker så det kan bli bak av det hela annars blir det ingen deg att baka med, haha. Klantigt ..

Fick hoppa in och jobba idag också :) Me like. Dessutom massage idag :) Helt underbart.

Spöklig dimma

Dimmar ligger fortfarande tätt ute och det ger ett spökligt utseende. Jag gillar det. Det hade varit kul att fotografera och försöka fånga hur tjock dimman verkligen är. Amatör som jag är så hade jag nog inte lyckats. Fast det gäller ju att öva och testa så mycket som möjligt för att kunna bli bra.

Min dag började inte alls bra då jag fick en illamåendes attack. Det kom från ingenstans och jag hatar det. Förhoppningsvis kan jag få svar på varför när det är dax för hälsoundersökning.

Imorgon är det massage på jobb och det ska verkligen bli skönt. Jag uppskattar det till 100% och är riktigt glad för att vi får lov att ha det en gång i månaden (?). Natti Natti


På jobb finner man allt och är man trött så är det skit roligt.

"I can't stay much longer"


Imorgon ska jag hoppa in och jobba. Det känns riktigt bra. Det ska bli himla kul att träffa min stumpa igen. Vilken tur vi har varandra när det känns som mest mögit, en hemlis! Det gäller att stötta när det är som kämpigast och jag tänker aldrig svika en vän igen. Done that once - never again!

Kvällens låtar är I can't stay & This is your life med The Killers samt Our last summer från Mamma Mia!

Nästan nattlig aktivitet

Min mage är på väg att explodera efter middagen. Det hade varit värt det, för det smaka riktigt bra. Vårrullar med ris och sallad. Känner mig riktigt nyttig och duktig som öser upp massvis med sallad till maten (bara idag förvisso än så länge) och nu snart en kvällspromenad med Jennie & Hubbe. Sånt gillar vi.

 

Webbcam är riktigt roligt och under en period blev det riktigt mycket webbcam lek ihop med Jennie. Får snart ta och uppdatera vårt arkiv med bilder, haha. Det är roande för oss och andra ibland.

Garderobs bekymmer

Jag är smått uttråkad, men inte rastlös. Det ligger sådär mitt i mellan någonstans ..
Tänkte ta och rensa garderoben och byår IGEN för att ha något att göra.
Har kommit på mig själv att ha lite för många tröjor som bara ligger där.
Många tröjor har jag inte ens haft på mig mer än snabbt och sen av igen.

På torsdag blir det massage på jobb. Woho! Det kommer bli skönt, hoppas jag.

Grå måndag med soligt inslag

Jag sitter hos Jennie just nu och väntar på att hon ska bli klar. Blir en snabb tur ner på stan. Är ganska så fint väder ute idag så det kommer bli nice med promenad. Ingen planering idag faktiskt. Tar dagen som den kommer och njuter av tillvaron under tiden. Ska nog ta och göra kaffe eller the när jag kommer hem och njuta av boken. Börjar närma mig slutet och det är spännande bra. Letar du efter en bok så kan jag rekomendera Om jag kunde drömma, i love it. Jag hoppas se filmen när jag läst klart boken. Den ska ju vara bra har jag hört, haha.

Mamma Mia - The Movie

Ikväll tittar jag & bäjbi på Mamma Mia! med massa tända ljus.
Lovley!


The real beauty


Jag blev jätte nöjd med bilderna jag tog idag när vi var ute på strandpromenad bland snö och is. Glömde att ta med min kamera så fick gå runt med min mobil och klicka bilder, haha. Fast resultatet blev inte så illa pinkat. Riktigt bra för att vara jag och för att vara en mobilkamera. Lovely!

Mina fötter är iskalla och spöklikt vita. Kan inte förstå att det kan vara så kallt INOMHUS i en lägenhet!? Borde inte få lov att vara det. Det spelar ingen roll hur mycket jag gnäller eller klagar, det blir tyvärr inte värmare. Får tända fler värmeljus och hoppas på att det hjälper. Det blir om inget annat mysigt.

Funderar på om jag ska kolla Grammisgalan innan jag ska sova eller om jag ska kolla filmenkanal 5. Det kvittar egentligen för det enda som är i mitt huvud är om jag kommer kunna somna ikväll.


Landskrona i snö & is



Strandpromenad med Jennie 


close your eyes, clear your heart


Jag är fruktansvärt sugen på kaffe och en uppesittar kväll. Som tur är så orkar jag inte + att jag måste komma i säng så att bäjbi kan somna i lugn och ro. Önskar vi hade ledigt ett par dagar till ihop.

Kvällens låt på youtube blir The Killers - Human.
Jag tycker den är riktigt bra. Sådär mysig.

What value will there ever be in life, if we aren't together?


"What value will there ever be in life, if we aren't together? "

Det är snuskigt kallt ute. Inte för att det är minus/nollgradigt, utan för att det är halvt storm ute?! Jag föll inte omkull som tur var och kom fram smått frösen. Det var mysigt att komma hem till mamma idag igen, haha. Åt två mackor och drack ett glas saft innan jag skulle hem igen. Snälla Ralf körde :)

Idag har jag inte sett film alls 0_o Har ju sett Becoming Jane minst en gång om dagen nu den sista tiden. Jag kan inte sluta titta på den. Varje gång tänker jag för mig själv; "gör inte så eller strunta i det". Självklart hjälper det inte och jag sitter med tårarna i ögonen när sluttexten rullar. Hur kan en film ettsa sig fast sådär?

Tror faktiskt jag ska ta och titta Scrubs innan Scrubs börjar på tv ^^ Känner dessutom att jag börjar bli trött och borde komma i säng tidigare idag eftersom det är inventering 07.00 på torsdag. Blä!

I vinterkylan

Max ligger och sover nere vid mina fötter och Scrubs rullar på tvn.
En kopp kaffe och bäjbi här med så kan det inte bli bättre. Me like!

Ska slänga på mig en tjock tröja, vira en stor halsduk runt halsen och stoppa mina kalla händer i tjocka vantar. Blir en kvällspromenad i vinterkylan. Sover bättre när jag varit ute och det har jag inte varit idag 0_o Får man bara upp farten så är det inte lika kallt, haha. Det är värt det för en stund med mor <3


Om jag fick bestämma


Mina ögon är sömniga och min kropp är trött, men mitt huvud är allt annat än det. Om jag fick bestämma skulle jag somnat på studs. Senare kanske. Funderar starkt på att kolla film och slöa ner mig i sängen. Förhoppningsvis somna till filmen eller något. Vill se Narnia, men har bara lånat den nya av Jennie. Längesen jag såg första filmen så kommer inte ihåg hur den sluta, haha. Kanske ta och se Stolthet och Fördom? Den är alltid bra :)

I'm no superman




Det är verkligen underbart att man ska börja bli riktigt dålig nu lagom till det är dags att jobba. I just love it! Kanske inte är konstigt att man blir dålig när det är MINUS 5 grader ute 0_o Det borde vara förbjudet att vara så kallt. I alla fall här nere i Skåne. Brrr! För att forhoppningsvis slippa vara super dålig imorgon tänker jag krypa ner redan nu och kolla Scrubs tills mina ögon inte längre klarar det. Kanske ta en alvedon med?!

Psst! Bilder ifrån nyår uppe i bilddagboken.

I en annan värld



Jag har spenderat hela kvällen i sängen med film. Massvis med film. Det känns som om man befunnit sig i en helt annan värld utan bekymmer och grå moln. Precis sett klart Tim Burton's Big Fish och jag älskar verkligen hans filmer. Big Fish är en sagolik film full av all den fantasi man aldrig använder mer. Det är en helt fantastisk film med riktigt bra skådespelare och allt annat som tillhör filmen :) Se den!, hehe.

Nu tror jag inte att jag orkar se mer film eller hålla mig vaken för den delen. Ny dag imorgon och sen är det jobb som gäller hela helgen. Det kommer nog att bli bra. Sova ut ska jag göra om inget annat.

2009 - 01 - 01

Hela kvällen igår var hur bra som helst. Vin, yatzy, poker och champagne ihop med världens bästa människor kallar jag en super bra nyårskväll. Kvällen slutade runt halv 4 imorse och lillebror cykla hem lite innan 4 tror jag. Själv hoppa jag i säng nästan direkt efter att lillebror ringt. Bäjbi sprang runt och städade och annat någon timme till, haha. Synd jag missade det ^^ Tack för igår alla som kom, Gott Nytt ännu en gång alla :)

Just för stunden sitter jag i sängen och klottrar ner detta inlägg. Tänkte ta och se film innan maten. Det är verkligen en slappedag idag och jag tänker inte anstränga mig mer än nödvändigt, haha.


  RSS 2.0