i burned all your letters, darling


Jag sitter för en gångs skull bara och njuter. Inga måsten. Inga vill. Jag bara är. Lyssnar på Cut Copy och önskar jag var lika söt & ball som Roxy.

Jag längtar efter hösten, men inte redan

När jag vaknade hörde jag ett muller och bäjbi skrattade och sa "det är åskan". Jag tycker inte om åska. Det regnar också. Inte lite, utan mycket. Fast det ser ut att ha slutat nu? Oavsett så spelar det ingen roll om det rengar eller inte för jag ska iväg och jobba. Bäjbi var så söt och erbjöd sig att köra mig till jobb så jag slipper cykla i regnet. Tack älskling!

 När jag kommit hem ifrån jobb efter halv 8 ska jag försöka mixtra lite med sidpanelen och kanske lägga till en till?

Vad ska ni göra idag?

Cause these words are my diary, screaming out loud

" If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
Threatening the life it belongs to
And I feel like I'm naked in front of the crowd
Cause these words are my diary, screaming out loud "


Bloggen blev inte riktigt som jag ville & nu är jag slut på energi. Det är tur att jag börjar klockan 12 imorgon så jag hinner dricka kaffe hemma med bäjbi innan man ska iväg och stressa.

I'm so much hotter than the sun that's in the sky

Maten blev riktigt bra. Vilka smaker och kycklingen blev inte alls torr. Yum! Jag hoppas det smakar lika bra imorgon på lunchen :)

Nu sitter jag med en latte och lyssnar på Sophia Somajo. Som jag skev i ett tidigare inlägg så gillar jag verkligen henne + hon är otroligt snygg.

Jag känner mig mycket bättre idag än jag gjort de senaste dagarna, men jag ska inte säga för mycket. Peppar, peppar så tror jag att det börjar bli ett minne blott. Vi får väl hoppas på det i alla fall. Annars är det bara att börja knappra panodil igen och häva i sig hostmedicin.

Idag köpte jag Vecko Revyn endast för armbandet som var med. Mohaha - det var ju med nitar. Hur ska jag kunna motstå? Det står säkert något roligt i tidningen också. Jag saknar att ha en tidning att läsa. Funderar på om jag ska börja få hem någon/några tidningar i brevlådan? Vilken tidning då?

Förutom att jag har rethosta och snuva ännu så känner jag mig tipp topp och då kommer alla härliga finnar. Jag känner mig så otroligt attraktiv just nu.

Push me like a busted tape recorder
Press play and I will dance, get out of order

Guess things happen that way


Jag skulle vilja vara ledig några dagar till och dela min lediga (och friska) tid ihop med mina närmsta och solsken på en gräsplätt någonstans. Hur nice hade inte det varit? Grilla, dricka & ha roligt.

Min hosta och min hals har inte gett med sig ännu. Det är väldigt irriterande faktiskt, men vad ska man göra? Det är bara att bita i det sura äpplet tyvärr. Imorgon drar jobbet igång igen och jag är ledig först nästa torsdag. Kämpigt, men jag ska klara det. Med eller utan hosta.

Feta drömmar & varm mjölk


Jag älskar mat. Gärna flottig & fet mat. Oh jag vill ha en räkmacka nu med en gång. Eller en stor pommes går bra också. Släng med en cheeseburgare så blir allt tipp topp.

Sitter och dricker varm mjölk med halstabletter i. Det smakar kanske inte så värst gott och än har jag inte märkt om det har hjälpt mot min hals, men det återstår att se. Vi hoppas ju på det bästa.

Psst! Jag saknar dig bäjbi. Hoppas att du har roligt. Pussipuss

Middag hos mamma

Sitter på min lillebrors rum och lyssnar på denna låten. Jag tror det är min nya favorit tillsammans med denna.
Riktigt sköna & härliga låtar.

Nu blir det mat tillsammans med mamma & lillebror. Längesedan man åt hemma hos mamma.

Sophia Somajo

 

Började lyssna på Sophia Somajo i början av året och hittade henne på Spotify nu igen för ett tag sedan. Gillar henne mycket faktiskt och dessutom är hon ju sjukt snygg med sitt låååånga mörka hår.

Trailer - Alice in Wonderland


Oh trailern är ute. Tim Burton är helt magisk. Jag längtar. Sedan 2008 har jag längtat och snart är det färdigt. Jennie, blir det bio i mars? Don't you say no to me ^^

Jag längtar och längtar


Vem längtar inte efter detta? I'm going crazy. Jennie, hand i hand.


Do it do it do it - work that body


Jag dansade ute på gatan förra helgen & Annie förevigade detta med sin kamera ^^


Ingen sol över mig ännu


Det kändes som om jag var på väg att bli bättre, men nu känns det som om jag är tillbaka på ruta 1 igen. Hela natten har jag hostat och halsen känns som ett dåligt rivjärn. Jag håller på att bli tokig. Jag är så trött på att vara dålig nu. Jag vill vara mitt vanliga & pigga jag igen. Nu på en gång.

Igår mådde jag lite bättre på dagen så jag följde med mamma till mormor & morfar. Oavsett hur jag mår så mår jag alltid bättre när jag träffat dem. Jag ville bara krypa ihop i mormors famn och ligga där tills både hon och jag blev bra igen. Det hade verkligen varit underbart. Det blev kaffe & kakor innan vi körde till Center Syd en snabb runda. Jag kände för att köpa något till marsvinen och mat till katten. 10 kg för 629:-, det var inte dåligt. Marsvinen fick nytt hus och en mysbädd. Kändes bra att lägga pengarna på djuren istället för mig själv.

Bäjbi är iväg med L-P, Kjelle & Carina i Danmark. Jag sitter och funderar på om jag ska slänga mig på soffan igen med en film. Jag vet inte vad jag är sugen på bara, haha.

Inget ska stoppa mig


Mitt öra började spöka med mig direkt när vi kom hem ifrån jobb, men nu känns det bra. (Peppar, Peppar) Vi har druckit latte, ätit räkmackor och skrubbat badkaret. Nu ska vi göra oss klara för en kväll ute på stan. Jag håller mig ifrån alkoholen och hoppas på att jag inte blir sämre. Bäjbi sitter med Danne & dricker groggar. Tok söta när dem sitter och spelar luftgitarr & trummor. Ikväll ska bli en rolig kväll med enbart glada miner.

Annie kommer också nu och alla är samlade som ska vara med. Detta känns bra.

Oddsen är små, men inte för mig?

Mitt humör är allt annat bra & jag känner mig fortfarande skit kass. Jag vaknade även denna morgon 06:15 och jag börjar undra om det ska hålla i sig?! Kan jag inte få somna på natten också då? Så där blir någon form av balans ..

Sitter med mitt morgonkaffe och hostar. Jag hatar rethosta. Blörk. Mina ögon är dessutom röda och känns svullna. I feel so lucky. Oddsen för att man ska få allt på en och samma gångs känns minimala, men det verkar som om jag lyckats pricka in allt. Det borde vara över snart istället för att bli mer.

Chocken efter igår har lagt sig. Tror jag?! Vi fick i alla fall en ny kompis till Gunnar. Inte för att ersätta Lennart på någt vis, (det går inte att ersätta honom.) utanför Gunnars skull. Han har aldrig varit ensam och marsvin ska vara minst 2 och 2. Det blev en liten Sixten. Tack Madde & Maddes mamma <3

Max ligger utslagen i hallen och sover. Bäjbi sover gott i sängen. Själv är det inte ens lönt att försöka få en liten blund till. Måste hålla mig vaken ett par timmar till.

Bloggaward

Jag har fått min första bloggaward. Tack Emma :)


Jag ger den vidare til följande 7 bloggare;

 Tina
 Roxy
 Annie
 Daniel
 Mamma
 Angelica
 Obscene

Detta fick mig på gladare humör och jag inser nu att jag kan inte låta bloggen hamna efter så mycket som den gjort. Fy Fy Fy !!! Jag ska se till att läsa ikapp och kommentera så mycket att mina fingrar blir blåa ;D För er skull, hihi.

Saknad; Sov gott Lennart!


Vårt svarta lilla busfrö. Jag hoppas du har det bra där du är nu. Det känns enormt tungt att inte kunna få höra ditt pip mer. Du kämpade in i det sista och jag kommer alltid minnas dig. Sov gott Lennart <3

Sjuk .. sjuk ..


Jag mår allt annat än bra just nu. Jag skulle mer än gärna ligga kvar i sängen, men det får jag göra efter jobb. Min feber släpper inte och hela huvudet känns tungt. Bäjib ligger fortfarande och sover gott. Lite avundsjuk är jag. Eller nej jag är faktiskt mycket avundsjuk ^^

And that's what makes my life so fucking fantastic



But hey - Det har varit nice


Jag har tappat hur mycket blogglust som helst. Fy mig! Idag är jag mer hängig än jag varit på länge. Kanske har och göra med att jag börjar jobba igen på måndag? But hey - det har varit två fina veckor med en hel del äventyr. Och vem älskar inte äventyr som inte är planerade om inte jag? ^^

I torsdags åkte jag hem till Bella. Vi tog balla kort & drack kaffe, öl och annat gott. Lite oplanerat, men väldigt roligt. Dessutom var det första gången jag hälsa på henne sedan dem flytta ut till Torp.

Igår åkte jag & Roy till Center Syd och sedan till Lund. Vi skulle hitta födelsedagspresent till Madde som fyller år imorgon. Vi hittade rosa BH & rosa trosor ;D Hon gillade dem, hehe. Igår kväll kom Madde hit efter jobb och sedan tittade Bella också upp. Bäjbi satt och spelade Rock Band II och var lika go som alltid :)

Kvällen var hur nice som helst. Vi skrattade och drack. Perfekt. Kvällens avslutades på Oliver's med dans till sena natten. Sedan följde Madde & Roy mig hem innan de gick hem till Roy för att sova. Jag somna väldigt fort, men kunde nog ha sovit lite längre idag :P

I got lost in your heart



Det var riktigt kul at åka på marknad igår. Jag fick en liten väska av Ralf som jag kan ha när jag går ut och annat. Så att jag slipper springa med min stora (men snygga) väska ^^

Efter marknaden körde vi till Stenshuvud och gick i skogen. Vilken upplsevelse det var. Jag var helt lyrisk av all natur och att slippa stan. Det är en helt annan känsla när man får lov att springa bland gräs, stenar & träd.

Bäjbi är iväg med bror & L-P. Jag sitter hemma och dricker vatten & lyssnar Lily Allen. Funderar starkt på en snabb dusch strax och sedan hoppas jag att Nina är bättre i magen och vill med ut en liten runda :)

Kiviks marknad

Idag åker jag med mamma, Ralf & Hasse till Kiviks marknad. Det ska bli nice. Jag har aldrig varit där förr så det ska bli en upplevelse. Jag har hört många åker dit för att festa, men det ska inte jag. Det är marknaden som lockar mest och själva grejen att åka ifrån stan några timmar. Hur bra som helst :) Det hör ju sommaren till att åka iväg på marknader och hänga i gräset med folk som är finare än diamanter. Wuhu - idag är jag peppad och mega glad.

Cillan ringde för lite sen. Snackade lite smått sen avslutade hon allt med "jag älskar dig, puss puss". Awe, min flippo <3 Världens bästa.

Bäjbi myser i vardagsrummet med fläkten, hehe. Han är så söt mitt hjärta. Varje gång jag ser honom le blir jag varm i kroppen. Det är fanimej kärlek. Jag tror aldrig jag träffat någon som är så härlig som min bäjbi. PUSS <3 Jag älskar dig så otroligt mycket. Du gör mig glad bara genom att finnas och att du alltid är på bra humör gör att jag älskar dig ännu mer. Du & Jag älskling. Visst känns det bra? :)


Gröna drömmar


Dessa två gröna saker följde med mig hem ifrån mormor. Fint som vas och vackert som ljusstake. Me like.

One night with you


Imorgon kväll tänker jag ha mig en James McAvoy night :) Fick plötsligt ett sug efter Shakespare Re-Told McBeth, Becoming Jane & Atonement. Jag har sett alla filmerna innan, men de är så bra att jag kan se dem om och om igen flera gånger på en dag. Och sen är jag ju svag för brittisk engelska ^^

with every beat of my mind

  Keane - Somewhere we only know
  Coldplay - Life in technicolor ii
  Snow Patrol - Open your eyes
  Van  Morrisson - Everyone
  John ME - Love is my drug
  The Killers - Spaceman
  Aha - Forever not yours

Loosing control



Det blev en hel del bilder ute hos mormor idag. Jag blev imponerad över hur bra bissa blev. Trots att jag bara är en väldigt enkel amatör. Om det ens är rätt, haha. Det var i alla fall fin fint väder och lika mysigt som alltid att få kramas med min mormor.

Semester vecka 2


Semester vecka 2 idag och med det menas min sista lediga vecka på LÄNGE. Det känns både bra och dåligt. Ledig vill man ju alltid vara, men det ska bli rätt skönt att jobba också.

Tänkte häva i mig en snabb latte innan jag ska åka med mamma & lillebror till momor.

I show you a picture and you send me a hello


Karnevalen är över och all min energi försvann med den. Haha! Både jag & bäjbi har legat pall idag och det har verkligen varit fint att inte behöva göra något. Att jag dessutom äger en semster vecka till gör allt mycket bättre.

Karneval; Dag 1



Det var sjukt roligt igår =) Madde kom hit efter jobb och bäjbi hade Danne och Jocke här. Bella tittade upp också en runda innan hon skulle möta upp sin gubbe som vi sedan träffade på innan vi intog stan. Blev en langos som inte alls var så god som den ska vara. Madde och jag gick hem och hämtade tröja och sedan var vi på gång igen. Mötte David på vägen och slog följe med honom och mötte upp Jennie =) Klockan 23 kom Timbuktu ut och spelade. Även om jag inte gillar honom jätte mycket var det otroligt roligt och nu kan jag nog tänka mig att lyssna lite på honom, haha. Fin fin kväll =)

Ikväll är vi ett helt gäng som ska göra stan osäker och det ser vi fram emot.

Oavsett väder, humör & annat ska jag ha skit roligt


Idag startar Landskrona Karnevalen och trots att vädret kanske inte är det bästa tänker jag i alla fall ha roligt. Jag har semester för fan. Oavsett väder, humör och annat tänker jag ha skit roligt. 3 dagars fest kan man kalla det. Det gillar vi. Nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig. Leggings känns lockande, men funkar det i detta väder? Äsch, vi kör på det som känns bäst. Skit bra.

Bara ord ihopsatta till meningar

Vi är inne på våran 3:e semester dag och vädret är fortfarande lite halv kasst. Det är i alla fall varmt fortfarande och det tycker vi om. Sol, sol, sol . . . . . . . .

Jag slängde in 3 filmer på mobil innan idag och fan vad bra bild det är =) Jag har t.o.m svensk text och hur bra är inte det? I love my new phone. Och igår fick jag hjälp av Roy att fixa hem musik gratis och lätt. Wuhu, me like that.

Max springer runt och pratar precis hela tiden. Till en viss gräns är det gulligt och puttinutt, men nu börjar det fan bli jobbigt. Fast självklart tycker jag fortfarande att det är sött när han kommer tassandes och pratar med mig. Han svarar ju också när man frågar honom och det är ballt ^^

Mamma & Ralf är uppe i stugan och jag hoppas att vi ska åka upp en dag under semestern. Det hade verkligen varit skönt att komma ifrån stan och göra något litet tillsammans.
Du och Jag bäjbi. I skogen. Bland djuren.

Landskrona Karnevalen börjar imorgon och det är första gången som jag är ledig under hela alltet. Kommer bli himla nice hoppas jag.

Gangsta Kip


Cykla hem till Roy en snabb runda och drack en kopp kaffe.
Passade på att testa nya mobilen. Blev nice ju ^^

Mina bebisar fick kvällsbada


Lennart & Gunnar efter kvällsbad. Sötnosar <3

A flash in the night


Ovädret har kommit hit. Jag hann precis in innan himlen öppna sig. Det blixtrar, dundrar och regnar som aldrig förr. Jag tycker det är extremt otäckt, men samtidigt fascineras jag av det.

Sometimes it's good when it's no good


Det var himla mysigt igår och jag hittade lite nya linnen/tröjor på Center Syd. Det smakade fint med grillat och sällskapet var fin fint. Uppskattas alltid att träffa underbara människor.

Idag har jag träffat Madde. Vi hämtade min nya telefon och kamera. Sedan var jag hos farmor i kollo och fikade med dem och pappa. Plockade svarta vinbär och myste i solen tillsammans.

"Come Walk with Me"


"Come Walk with Me"
Video which tells the story of Bella and Edward's break-up,
from Edward's tortured and dreamy point of view.
(källa)

My vacation starts today!


I don't want to look sweet!


Sitter på balkongen med en latte och myser i min nya tröja jag fick av Madde <3
Det är sommar kväll på riktigt.

Madde kom och hämta mit strax efter jag slutat och sedan körde vi och hämtade Linus & Nisse för att åka och bada. Efter dagens jobb pass behövdes verkligen ett dopp. Jag tror aldrig det har varit så skönt med ett bad. Och så roligt. Jag hoppas vädret är bra imorgon också =)

Imorgon är det jobba som gäller och jag ser faktiskt fram emot det. Det är ju sista dagen innan ledigheten börjar. Vem klarar inte en svettig dag på jobb då? ^^

Baracuda eller Nightwish?!

 

Jag trodde först att Baracuda hade snott låten från Nightwish eller i alla fall kopierat nästan hela, men de har tydligen gjort en cover på Nightwish - Amaranth.
Jag gillar personligen Nightwish version bättre.

Yum Yum



Slängde ihop lite nudlar, kyckling och wook grönsaker med creme fraiche. Yum Yum. Perfekt fredags mat och precis lagom tid att äta den. Eller hur? Jag har bytt ut mitt vatten mot en kall cola. Bara för att fira att det är fredag. Och dessutom är det bara 2 dagar kvar att jobba. Hur nice är inte det? xD

Bäjbi är fortfarande ute med jobb. De verkade ha himla roligt och hade jag inte jobbat imorgon hade jag kommit ner utan att blinka. Fast det kan vara kul för honom att slippa sin kärring också, mihi ^^

Oh baby baby - Have you seen Amy


Det är riktigt varmt idag också. Och visst är det härligt? Vi har ju längtat efter sommar hela året och nu är den ju här. Vilken tur att jag får njuta av solen ^^ Om 4 dagar och 14 dagar framåt får jag njuta. Jag längtar. Min första semester. Och jag har semester tillsammans med bäjbi. Glädje.

Sitter med mitt morgonkaffe och ska nu hälla upp min andra kopp. Då fungerar jag som jag ska hela dagen förhoppningsvis. Jag har bara ont i min mage och det är inget mysigt när man är så varm. Svettig redan och jag har inte kommit till jobb än. Det kommer bli en förträffligt bra dag.

Do you feel like I feel?


Sanna hjärtar Madde
Jag är helt färdig. Jag borde stänga ner här. Jag borde ha gjort det för längesedan, men jag ska bara. Det var härligt med ett kvällsdopp med Madde. Dock blev det ganska kallt när vi väl kom i vattnet. Vi körde och kollade de andra stränderna innan vi bestämde oss för att bada på samma ställe som igår. Det tråkiga var bara att vattnet bara gick upp till knappt knäna ^^ Det blir bada i helgen igen. Wuhu!
Nu ska jag sova. Puss

Värmeslag & mensvärk

Det är inte bara vi som blir varma & trötta när sommaren kommer.
Min lilla älskling ligger utslagen på balkongen och myser i skuggan med huvudet på parasollfoten xD

Jag har världens mensvärk och inga tabletter hemma. Eller jo, jag hade två kvar som min fina mamma lämnat till mig. De hjälpte direkt, men jag har 8 timmar att bita av på jobb innan jag kan få smärtlindrande igen. Om ingen på jobb kan undvara mig en alvedon. Vilket jag hoppas om värken kommer igen.

  RSS 2.0