We are on the run

Mamma kommer och kör oss till Kvantum. Så slipper vi köpa en extra biljett till stationen. Tåget går 11.15 och sedan är det stressigt till båten över till Helsingör. Fast det går nog bra hoppas jag. Så länge man inte tappar humöret, haha.

Pappa & Pia möter upp oss på Österport station och sedan blir det till att umgås lite och dricka någon öl innan Parken öppnar. Guldet är redan hos FCK, men jag hoppas på vinst i dagens match också. Så man får jubla lite och känns den där härliga känslan som kommer av supportrarna.

Gårdagens spelning gick bra. Hela dagen igår var bra.
Stack till gården vid 13 tiden och sedan gick vi och åt. Solen var framme precis hela tiden och det var verkligen sommar väder. Jag satt i mörka jeans, strumpor och mina converse, haha. Blev en aning varm så att säga. Idag kör jag leggings och zebra klänning ihop med min svarta kofta från Gina Tricot för att slippa bränna mig ^^

Lördag med tunga moln


devils little helper & the devil himself
men jag har aldrig varit med om underbarare personligheter!

Ringde precis mormor och det kändes skönt att höra hennes röst. Efter nattens otäcka drömmar/tankar så var det underbart att få prata med henne. Om jag har ledigt nästa vecka åker jag dit och hälsar på. Det är ett måste för mig.

Nu väntar en dusch och sedan ska jag försöka hitta några kläder att ta på mig idag. Vi ska ut och äta med Peters syskon och de andra :) Sen blir det nog lite öl och annat innan bäjbi ska spela. Kommer bli fin fint.

Jag vill ha helg nu för jag längtar

Oj vad jag längtar efter helgen nu. Jag vet, det är tisdag ^^ But still!
Fredag ska vi äta tacos med lillebror. Blir nog lite öl och Xbox också :)
Lördag ska vi äta middag med Peters bror som fyller år. Kommer bli en bra lördag.
Söndag morgon åker till Köpenhamn och möter upp pappa & Pia. Vi ska se FCK och ha det bra.

Jag tänkte så att ni vet ;)

Kan man få nog av bra böcker?



Kan man få nog av bra böcker? Jag har en hel hög med böcker jag skulle vilja äga. Som jag skulle vilja läsa. Där finns så många och det är svårt att hålla emot. Här ovanför är ett par stycken som jag önskar mig just nu. Igår köpte jag Dexter och serien är outstanding så boken bör vara något liknande.

Jag ska in och jobba mellan 12 & 19.30. Det kommer nog bli rätt stressigt med tanke på lön och allt. Vi har inget nytt DR förrän torsdag så det är bra. Madde jobbar med :) Och det är aldrig fel :)

Mmms

Sitter med en bakad potatis, is kall burk cola & spotify!
Solen lyser fint utanför och jag har en ny bok att börja läsa; Dexter.
Deussutom har jag 620 inlägg att läsa ikapp inne på bloglovin. Wuhu

O'boy! I can't belive it

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt uppehåll .. Det har varit jobb hela helgen och datorn har liksåm glömts bort. Nu tror jag att jag är tillbaka. Jag ska försöka i alla fall ;D 

Eftersom jag inte varit vid datorn alls sedan sist (haha) så har jag inte sett förrän nu att jag är med och tävlar om att bli månadens blogg ! Fatta hur roligt det är :) In och rösta :) Hjälp mig komma ifatt ;D

Helvetesdag?

Telefonen ringde lite efter halv 8 och lite paff blev jag eftersom jag redan ska jobba idag. Det var såklart jobb som ringde och istället för att börja 12 ska jag börja klockan 10 - 19.30. Jag kommer att klara det, men jag känner mig blå slagen. Fick i alla fall ett glädjande mess av Madde precis och det gjorde mig otroligt glad.
En helvetesdag på gång?

Bäjbi sover fortfarande och ute är det tunga moln på himlen. Jag hade hellre legat kvar i sängen ihop med bäjbi, men jobb går före mys. Vi kan ju faktiskt mysa ikväll istället ;)  Och det ser jag framemot.

Ska trycka i mig lite mer kaffe och dra några djupa suckar innan jag måste bege mig. Puss på er !

I would give you the sky


Eftersom jag inte känner mig riktigt pigg nog så bjuder jag på lite bilder ifrån promenaden i förmiddags med Jennie & bilder från min eftermiddag i tisdags ^^ Tänkte ta och byta om strax så jag är klar att möta upp pappa. Det blir fotboll idag och självklart hejar vi på BoIS idag. Heja Heja !

Official New Moon Poster: Here it Is!


OH JAG LÄNGTAR MER ÄN NÅGOT!
(källa)

Breath me


Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me, I am small and needy
Warm me up and breathe me


Fakk this shit


Mitt dåliga humör siter kvar sedan igår. Det hjälpte att spela kort med Jennie, men släppte igen så fort mitt huvud fick tid för att tänka. Jag vet inte varför jag stressade upp mig så på jobb, men antar att det bara blev en sådan dag. Och man är ju inte mer än mänsklig och alla kan ju ha en kass dag ..

Väntar på att Jennie ska ringa och sedan ska vi ut på morgonpromenad :) Nu ringde hon, haha ^^ Hejdå!

Jag kommer nog fortsätta ha ett datoruppehåll, men kommer lägga upp lite bilder och sådär.

Vi blandar oss en egen mix




No matter what


Jag tror det blir linne & jeans ikväll ihop med mina älskade converse ^^ Egentligen spelar det inte så stor roll vad jag tar på mig. Jag känner mig fel i all numera .. Och det är inget roligt alls. Det är så sjukt påfrestande att ha en röst i bakhuvudet som säger till mig att "så kan du inte se ut". Sjuka hjärna!

No time for this IT shit


Idag struntar jag i datorn. Tänkte gå en liten promenad nu med Jennie och sedan är det bara att vänta när timmarna tills det är dax att åka till Johan & Annika innan spelningen. Kommer bli en fin fin kväll med massa bra musik och härliga vänner. Det är så det ska vara. Have fun cuties! Love to you.

Waiting for something good

Väntar på att spagettin (?) ska koka klart sen blir det middag. Yummie! Kommer smaka fint med egen gjord mat. Ikväll blir det kaffe och kolla igenom gamla tidningar från mamma. Leta efter bra råd, olika tips och goda recept. Kommer bli en fin kväll ihop med min bäjbi.


Sakis Rouvas - I'm in love with you

Detta ger mig gåshud!


Make a face and be happy


Gårdagens ESC semifinal var riktigt bra och vår favorit var Irland. Helt klart Sanna&Peter musik ^^ Jag gillade även Grekland och Estland. Hon som sjöng för Estland var otroligt vacker. Som ett mystiskt sagoväsen. Vackert.

Time for a shower och sedan möta upp min fina Jennie för en runda på stan. Det hinner jag. Jag har alltid tid för "syster". Yepp, det är vad jag ser henne som. Så många år tillsammans och jag hade inte kunnat ha en bättre vän vid min sida. Jennie och Cillan är de två som jag ser som familj. Och den som försöker ta dem ifrån mig ska fanimej ångra att de föddes. Mohahaha ! Nej, jag är ingen arg människa. Tvärtom!

Föresten, vad tycker ni om lögnare? Folk som ljuger/hittar på för att få uppmärksamhet? En vit lögn köper jag, men att förvirda sanningen till sin egen fördel är bara förbaskat idiotiskt. Men en del människor är bara födda dumma.
Space Comboys - Falling Down

From my point of view


Jag börjar att acceptera mina ben. Jag vet att där inte är något fel på varken dem eller mig. Det är bara min hjärna som spökar och jag ska ta kontroll över mina egna tankar. I look good and I know it.


Bäjbi! Du är allt för mig och mycket mer. Jag kommer aldrig någonsin kunna visa för dig hur mycket jag älskar dig. Att få vara en del av ditt liv gör mig mer lycklig än något annat. Jag hoppas jag visar det tillräckligt, för ord räcker inte till. Du är mina andra hälft och vi ska ska ha det bästa livet tillsammans. du&jag

I do belive it's time for my umbrella


Det blev mörkare på ett par sekunder och nu börjar det blåsa upp. Jag som skulle bege mig ut och gå ..

Röd Hello Kitty almanacka

Jag har drömt om min röda Hello Kitty almanacka hela natten och det var det första jag tänkte på när jag vakna. Jag vet inte var den har hamnat sedan vi flyttade och jag förstår inte varför jag helt plötsligt började tänka på den?! Jag gillar ju inte Hello Kitty så värst mycket och en knall röd almanacka klär inte ihop med min härligt gröna plånbok ^^ Oavsett så måste jag försöka hitta den så jag slipper tänka på den.

Några förslag på vad man kan göra en torsdag? Jag är ledig och känner inte alls för att sitta inne hela dagen.

Tjobaloo

Bäjbi är fortfarande i lokalen. Klockan är snart 21.00 och nu hinner jag inte laga mat innan jag ska parkera min fasta röv i soffan ^^ Jag har gått mina 10.000 steg idag så jag känner bara för att slöa ikväll. Promenad blir det imorgon. Det känns som om jag är nere under 60 kg nu O.o
Spink Sanna .. Mitt BMI är fortfarande "bra", 20 ^^ Jag får igen allt den dagen jag blir med barn .. Fast nu tänkte jag skriva något som jag hoppar över. Jag har ingen lust att vara arg ikväll. Dessutom är det onödig energi att lägga ner på något/någon som betyder så lite.

Förresten så blir min lillebror vuxen om 1 vecka. Min fina lillebror. Tänk att du ska bli 18 år och nästa år tar du studenten. Jag är stolt över dig <3 Tvillingbarn som vi är ;D

Vanilj gillade jag. Den kan jag tänka mig att älska.
Cherry smaka apa. Det var sjukt äckligt, men fin burk.

Nrj, Hit music only


Mitt humör blev så mycket bättre efter 3 koppar kaffe och en härlig cykeltur till jobb. Dessutom jobbade Madde också idag så det var ett mega plus ;D Och hela dagen har gått otroligt fort. Jag hann med jätte mycket och hann även med att bygga Oliva pallen. Det är fina grejor det mina vänner. Jag är grym!

 Mohahaha

Sitter med kaffe och frasigt hår. Lyssnar på Britney Spears på NRJ och väntar på bäjbi. Jag tror att vi ska äta korvstroganoff idag?! Ligger en korv framme nämligen, haha. Jag äter inte gärna korv, men stroganoff går jag med på ^^ Så det måste vara vad min bäjbi haft i tanken innan han körde iväg till repan. My rockstar, som har spelning på lördag. Kommer bli fett ös och jag tänker dricka öl ^^ Bara för att det är en mc klubb, haha.

Grattis Robban ^^


Happy Birthday gorgeous ;D

Try not to fuck with your feelings


Jag ska vara ärlig. Mitt humör är inte på topp just nu. Försöker göra det bra med kaffe & musik som får mig att bli glad. Just nu är det The Sounds. Det funkar för stunden. The Sounds funkar alltid. Egentligen.

Min telefon ringde lite efter 7. Det var jobb. Så jag ska in och jobba idag mellan 9.30 och 18. Lagom. Fast egentligen har jag ingen lust för det. Jag hade hellre varit ledig och fikat med Jennie och sedan pappa. Som planerat. Det går inte att planera när man är extring och det gör att hela tillvaron rubbas. Jag vågar inte planera in något och jag vågar inte säga nej till jobb. So sick of this feeling.

Popcorn & The Mentalist

Popcorn & The Menatalist nu. Puss

Midsommar mat


Nypotatis, nyklippt gräslök, löksill & gräddfil.
Det kommer att smaka så himla fint i munnen.
Och jag tänker njuta av varje tugga. Utan att blinka.
Kan ni gissa vad ett kilo nypotatis kostar idag? 40 spänn ..

Walk the sunshine walk with me


Sitter med en nygjord smoothie och läser bloggar. Jag testade att göra med mango och blåbär tillsammans och det smakar helt OKej :) Mina fingrar är super snygga efter blåbären, haha.

Jag tog mig en rejäl sovmorgon idag och blev ganska paff när jag tittade på klockan och såg att den stod på 11.41 O.o Jag kan inte komma ihåg när jag sov så länge sist. Det händer ungefär aldrig.

Det finns inga direkta planer idag utan jag får helt enkelt se. Jag skulle väldigt gärna vilja gå ut. 303 steg är allt jag kommit upp i och det är skrattretande, haha. Nästan som ett dåligt skämt.

Thrill me


Ikväll fortsätter jag att läsa Skuld av Karin Alvtegen. Det är inte riktigt min smak av bok, men den blir bättre och bättre hela tiden. Jag har läst Svek och den gillade jag verkligen. Böcker med spänning är böcker för mig.

Idag har jag fått ihop 18303 steg och det är jag väl nöjd med. Det är lagom ^^ Bäjbi verkar lite putt så nu stänger jag ner och pussar på honom istället så han blir glad igen. Godnatt.

Robert Pattinson på din handled?


bildkälla

Jag såg denna bilden nyss inne hos ROBsessed och faktiskt; det känns som att gå lite för långt ^^
Men hey, det är inte min handled eller kropp som tur är. Och även om jag skulle vågat göra en tattis så hade jag inte velat ha en autograf på mig. På en bit papper eller något kanske.
Hade du kunnat tattuera in en kändis autograf på din kropp?

You are worth killing for


Baaaaah! I-landsproblem kanske ..

När en sak känns bra så känns en annan precis tvärtom. Det är likadant varje dag. Trivs jag i tröjan så känns byxorna fel. Trivs jag i byxorna så har jag inga skor att ha på mig till byxorna. Det är ett enormt problem.

Nu tänkte kag ringa Jennie & sedan dra ut på promenad. Jag hoppas att hon fortfarande vill. Annars kommer folk titta konstigt på mig. It's true. Jag ser rolig ut med mina tvåhundrasjuttio långa ben & två meter tjocka överkropp.

Another day in my life

Bäjbi är sjuk. Han ligger fortrande i sängen och sover. Eller nja, han varknar nog nu :) Kanske. Stackarn. Önskar jag kunde pussa bort det sjuka så han blev bra igen. Det är typiskt att man inte kan trolla bort vissa saker. Puss på dig älskling.

Jag sitter med mitt kaffe och messar med Madde. Utanför är vädret halv bra. Jag vet inte om man kan kalla det bra, men det är inte dåligt. Förstår ni? Haha

Igår tittade jag och bäjbi på Wanted. Jag såg den med Jennie innan jul och jag tycker fortfarande att den är lika bra. Hemligheten är kanske att James McAvoy spelar en av huvudrollerna ^^ Fast bortser vi ifrån honom så är filmen fortfarande grymt bra. Anti action filmer som ja är egentligen :P

My idol Zach Braff

Zach Braff hos Filip & Fredrik i Söndagsparty.
Han är min idol. Han är bäst. Hell Yeah!

Min bäjbi är bäst på att göra en superhjälte i glasögon ^^

My only sunshine

Gårdagens lyckorus sitter fortfarande kvar i koppen och det är en sådan varm & härlig känsla. Att vi har roligt ihop det visste jag, men att vi skulle ha en sådan fantastisk kväll ihop kunde jag inte ens drömma om. Jag ler med hela ansiktet när jag tänker på igår. Vilken oförglömmlig kväll Jennie! Tack <3

En flaska vin, 5ive, E-type, gitarr och två bästa vännor är receptet på en lyckad kväll. Det var mycket nostalgi känslor som kom fram och vilka minnen man har från barndomen. Det är extra fint när man delar dem ihop med någon annan :)

Det blev en hel del dans igår och en stor säck med skratt. Mina ben börjar att värka nu först, haha. Lagom tills jag ska sova.



Dricka vin med gott sällskap


Dricka vin med Jennie med nostalgikänslor.
Källar disco is the shit people. Skål!


All the time in the world and you take time from me


Jag bara älskar denna bilden på vackra Knightley & underbara McAvoy.

Där var inte ledigt i tvättstugan så jag får vänta tills klockan blir 3. En sådan liten sak irriterar mig, haha. Va fan kan de inte tvätta när jag jobbar istället? Nu blev jag genast ännu mer stressad och kinkig ^^

Kaffet är färdigt och nu väntar jag bara på Madde :) Vädret är mycket finare idag än det varit de senaste dagarna och det tycker vi om. Det kan sluta blåsa så hade det varit fin fint. Fast mjukglassen kommer vara god i alla fall.

Min polare Rönja

Nu är jag trött. Det är tröttsamt att jobba med Ronja. Hon är tokig ^^ men väldigt söt ;P Vi kommer nog ha mycket roligt i sommar när vi jobbar. Det hoppas jag. Hon är duktig på att räkna enkronor och sådant. Det är bra!
Imorgon ska jag äta mjukglass med Madde. Som vi har längtat efter den jävla glassen. Kommer smaka fint.
Senare imorgon ska jag & Jennie dricka vin och lyssna på ABBA musik. Så jäkla nice.

It's all in the music and the lyrics

Röyksopp Ft. Robyn - The Girl and the Robot
Damien Rice - 9 Crimes
Coldplay - Lost
The Thing Things - That's not my name
Anna Nalick - Breathe (2am)
Joshua Radin - Closer
VNV Nation - Left Behind
Muse - Starlight
The Killers - Joy Ride
Robyn - Blow My Mind
Lily Allen - Alfie
Swingfly - Singing that melody

music makes me happy baby!

Sverige till VM?

Sverige leder med 2 - 0 mot Tjeckien. Wuhu!

The bad mothers handbook


Robert spelar nörden Daniel och han är nog den sötaste nörden jag sett ^^
Jag såg den förra veckan och skulle mer än gärna vilja ha den i min DVD samling.

Min pojkvän är världens bästa

Jag har världens finaste pojkvän. Han är verkligen bäst. Att jag blivit besatt/tokig i Twiligt och allt som har med det att göra har nog redan många förstått. Min sambo vet verkligen hur man ska lyssna och få mig ännu mer lycklig. Idag kom Twilight hem i brevlådan och den är så vacker. Tack älskling. Hundra miljoner tack bäjbi <3

Egentligen borde jag inte sitta här. Jag borde ju faktiskt ligga i sängen och kolla Twiligt. Såklart liksom. Snart gör jag det. Datorn var inget roligt idag. Bäjbi kollar hockey - Heja Sverige. Nu tar vi dem :)

"I have another call"


Ännu en grå och blöt dag

Råkade snooza en hel timme efter att jobb ringde ^^ OJ! Jag kom upp och jag hinner dricka kaffe så det är en bra morgon. Vädret är väl inte jätte roligt, men jag är svag för gråa dagar. Gråa & regniga dagar är mysiga. Dessutom dotfar det så rent när det har regnat eller regnar.

Skulle egentligen tvättat idag, men det får vänta. Jag kan inte båda jobba och tvätta på samma gång ^^ Får se om jag hinner imorgon. Jag har en hel del att göra imorgon. Roliga saker faktiskt. Ska äta mjukglass med Madde :) Följa med Jennie till systemet och köpa en flaska vin :) Och på kvällen blir det vin hemma hos Jennie :)

Nu avslutar jag detta tråkiga inlägg, haha. Puss på er !


10.000 miles in my shoes

UH jag känner mig riktigt trött idag, men samtidigt jätte pigg.
Fick hoppa in och jobba imorse vilket bara var bra. Tråkigt väder idag så hade ändå bara suttit hemma ungefär. Gick bra på jobb som vanligt. Fick stor leverans som var försenad så där var att göra ute på golvet idag.

Fick ihop mina 10.000 steg bara på några timmar och nu kan jag koppla av precis som man ska :) Stack hem till Jennie direkt efter jobb på en kopp kaffe och film. Vi såg The Haunted Airman och Pattinson är en sådan otrolig skådespelare. Jag ser fram emot många bra filmer med honom i framtiden.

Nu är det Lie to me. En veckas väntan är äntligen över. Det är nog en av de bästa serierna jag sett.
Svarar på kommentarer imorgon om jag inte ska jobba. Tills dess - Ha det finare än finast ;D

How can anything be good after this


en fika nere vid stranden är fina grajor!
Nu ska jag leta upp en bok att börja läsa. Det känns hopplöst att börja läsa något efter Twilight sagan. Inga böcker kan mäta sig med dem. You might think I'm crazy and I am. Hur kan någon bok vara bra när man läst de bästa?

Upp lite tidigt imorgon och sedan promenad med Nina och sånt där. Känns jätte bra. Puss på er!

Tant Sannas ängel


Tant Sannas ögonsten. Du är finast i världen min lilla ängel

Sov gott stegmätaren

Min telefon bubblar när jag får meddelande. Det låter ungefär som ett stort akvarium.

Jag går miste om många steg nu ikväll. Jag har lyckats ta sönder min stegräknare ^^ Vem annars liksom? Haha, som tur är hade Cecilia en ny så jag åka med Madde ut till jobb imorgon och hämta den. Haft den i 2 veckor och jag kan inte ha den hel tills vi är klara med "resan". Jag kom i alla fall över 10.000 steg idag så det känns bra.

Pratar med Cillan på msn just nu. Awe, min flippo har tråkigt. Saknar er gumman. Önskar ni bodde lite närmare så kunde vi hittat på massa roligheter varje dag och aldrig behövt ha tråkigt :D

My hands shake


Madde följde med mig hem till Jennie på morgon kaffe & frukost. Riktigt super mysigt. Efter kaffet körde fina Madde ner oss till stan där vi besökte Apoteket innan vi gick ner till Bokia och de andra affärerna. Jennie köpte bok och jag kunde inte välja eller bestämma mig så jag hoppade över mitt bok köp. Blev en plånbok istället. Grön och skön.

Jennie köpte även rengörings produkter inne på KICKS och jag tror jag ska köpa dem med nästa gång jag behöver nytt. Det verkade otroligt drygt och bra. Det var saftigt pris på dem, men är dem så dryga som de verkar är det ju billigare i längden så att säga. Och sånt gillar jag. Det är najz.

Jag har inga planer alls för idag utan tror jag har en lugn och skön dag med en film eller kanske letar upp en ny bok att börja läsa. Något av det blir det. Det vet jag.
Vad gör ni idag sötnosar? Solsken eller grått hos er?

Behind the scenes: How to be


Jag vill så gärna se denna filmen. Robert spelar så himla bra och filmen tror jag kommer beröra många.

My head is playing tricks with me

Det regnar fortfarande, men så länge det är under natten gör det inget. Plus det finns inget som doftar så gott som regn. I have a sick brain I know ^^ Min högra axle/hals bränner och kliar fruktansvärt ..

Justé, jag kom på idag att deklarationen ska ju vara inne imorgon O.o Jag brukar sällan glömma eller vara sent ute med saker så det kändes som ett slag att jag helt glömt det. Fast nu är det gjort & magen känns bättre.
Muse - Take a bow

Bla bla bla

Nu har det börjat regna. Det känns väl inte riktigt kul, men det behövs. Väntar på att bäjbi ska komma med pizza. Bästa söndags maten som finns. Jag har försökt ringa min mor, men hon svarar inte. SOM VANLIGT! Att ringa henne och att hon svarar är lika stor chans som att vinna storvinst på Triss - omöjligt.

I can't use words for this weekend



Träffade Fija & hennes bror Dennis. Drack lite öl & hade roligt.


Passade Alex & Sessan med Madde. Tittade Greyhound's och mös i solen.


Jag & bäjbi träffade pappa & lillebror i kolonin för grillning och kubb. Jag & lillebror stampade jord också.


Detta har varit en helt underbar helg. Vädret har varit jätte fint & jag har umgåtts med de finaste människorna i mitt liv. Jag har druckit öl & umgåtts med vänner. Jag & bäjbi har pysslat och haft mysigt ihop. Jag har träffat pappa & grillat. Jag har lekt med lillebror. Jag och Madde hade en Sanna&Madde dag ihop. Mycket har jag gjort och det har varit hur bra som helst. Bäst är när allt inte är bestämt utan bara händer sådär spontant.

Idag har jag läst klart boken (Twilight in my heart) & lyckades även bränna mig i solen när jag satt på balkongen imorse. Typiskt. Sen har jag träffat Roy & Chilli. Gick ner till stranden och träffade Nina med sällskap. Njöt av det fina vädret tillsammans med lite gott tilltugg. Nu ikväll struntar jag i allt vad steg är och går i mjukiskläder och myser hemma. Heja Sverige! Vi ska vinna VM ..


A picture


Jag har haft världens bästa & finaste helg.
Twilight Soundtrack - Carter Burwell (Robert Pattinson) - Bellas Lullaby

It will only get better



Kaffet är färdigt. Solen är framme. Fåglarna kvittrar. Himlen är blå. Underbar lördags morgon

Sitter & väntar på Madde. Vi ska dricka lite kaffe innan vi ska gå hem till faster och hämta minsta kusinen. Sen ska ut till greyhound banan och titta när vovvarna springer. Jag ska passa Sessan under tiden som de andra springer eftersom hon är för liten för att springa. Kommer bli hur härligt som helst. Wuhu

Nu måste jag klämma i mig en knäckemacka eller två. Magen muttrar på mig.

Dagens

Humör: Lite trött/slö för tillfället, men peppad inför denna dagen!
Kläder: Sov t-shirt & mjukis byxor.

Frisyr: Sov ruffs.


Gör: Tar fram kläder. 
Vill: Ha pommes. 

Hör: Hur tyst det är denna morgon.
Ska: Duscha innan Madde kommer.
Bör: Skippa datorn & göra det jag ska.

 Plus idag: Ska träffa Madde & sedan passa Alex & Sessan.
 Minus idag: Alla jefla finnar som poppat upp i mitt ansikte.


Nostalgi för sena 80-talister

Jag kollade igenom lite inne på bloglovin efter några nya bloggar att följa och fann denna.
Jag blir så himla glad. Så mycket man kommer ihåg bara av att titta på bilderna & höra musiken.
Kärlek som fan till denna blogg! Wuhu - Heja 90-talet ^^
Är det någon mer som får upp massvis med roliga/tråkiga minnen?

Mys Pys



Det är sommar på balkongen idag.

Size zero = äckligt

Igår såg jag ett program på tv3 som hette Att leva med size zero. Jag mådde illa. Jag kan inte förstå hur man ens vill se ut på det viset. Det är ju äckligt. Att vilja uppnå ett ideal som size zero är sjukt. En tjej var naturligt smal/size zero (som jag för några år sedan), en blev sjuk och en tjej bestämde sig för att svälta ner sig till den "perfekta" storleken. Den sist nämnda tyckte fortfarande att hon var tjock efter att uppnåt sitt mål. Sjukt!!!!

Ingen ser ut som en annan och det är inte utsidan som gör människan. All denna utseende fixering får mig att må riktigt dåligt. Och jag är nog inte den enda. Alla påverkas vi på ett eller annat sätt.

Jag försöker att vara nöjd för den jag är utseende mässigt, men ibland har jag en dålig dag och då känner jag mig verkligen illa till mods av att titta i spegeln. Som tur är har jag mycket att som jag gillar med mig själv istället för mitt yttre. Det är egentligen bara ett skal för att rymma allt det fina som finns under ytan.


Dagens


Humör: Hur bra som helst. Ledig & pepp för en bra helg.. 
Kläder: Jeans, linne & zipp jacka.

Frisyr: Slarvigt uppsatt.


Gör: Dricker kaffe & går igenom bloglovin´. 
Vill: Vinna lite extra pengar. 

Hör: På bäjbi när han sover.
Ska: Tvätta.
Bör: Kanske ut och röra mig en stund.

 Plus idag: Ledig ihop med bäjbi.
 Minus idag: Vill göra en himla massa, men vet inte vad.

Vaknade av mig själv strax efter 8 och då var jag utvilad ^^ Sprang bort till ICA och köpte kaffe för att kunna få en bra morgon. Nu sitter jag med mitt kaffe, katten bakom datorn upp i fönsterkarmen och bäjbi i sängen.


  RSS 2.0