Bakgrund


Imorgon är det 1 december och därför har min dator fått en ny bakgrundsbild.
Hur ser er bakgrund ut? :)

Måndag kväll, 22:51


Jag försvov mig ganska kraftigt imorse, IGEN! Jag hann till jobb som tur var, men jag blev utan kaffe och det gjorde att jag inte var på min bästa humör. Jag har lärt mig att hålla igen mitt humör och alltid visa upp en glad och charmig sida ^_^ Fast det är jobbigt när man möter människor som inte vet vad ett leende är eller vad ett tack betyder. Dem är oftast ovanliga, men ibland kommer alla de människorna fram samtidigt och förgyller min dag i kassan. Mohaha - Ert tråkiga humör biter inte på mig! Det kan ni ge till någon annan.

Det blev att jobba 10 - 19.3o istället för till 17.oo. Madde mådde inte bra och såklart ställer man upp. Haha, men jag var inte särskilt sugen på att säga ja >_< Krya på dig darling!


Dont stop beliveing. Hold on to that feeling


Glee version -  Don't stop beliveing

Nyss sett Eps 1 av Glee! I LOVE IT.
Nu blir det Eps 2 & sen får jag se om jag ser Eps 3 också ^_^


Adventsfika


Vi bjöd hem mamma & Ralf på glögg, lussebullar & saffransgifflar. Jag bakade aldrig, utan köpte färdiga istället för att stressa. Dem smakade ännu bättre än om jag hade gjort dem, höhö.

Nu tänkte jag använda mig av den underbara play funktionen som de flesta kanalerna har. Det är en helt underbar funktion och perfekt när man missat något man vill se. Jag hoppas bara att tv4 har så att man kan se det man missat då jag missat båda de första avsnitten av Glee!?

1: advent är kommen




Idag är det 1:a advent och jag har precis gjort färdigt vår adventsbricka. Och jag har aldrig varit mer nöjd med något, hihi. Tyckte den blev jätte bra. Naturlig, underbar & julig. Har ni tagit fram er ljusstake?

Det är julskyltning i stan idag och det blir nog en runda ner där senare tillsammans med Dan & Fia :) Stans sötaste par efter oss ;D Har ni varit på någon julskyltning/marknad? Innan dess blir det att handla hem ingredinser till lussekatter & glögg. Adventsfika ikväll med mamma & Ralf. Ha en fin 1:a advent.


My heart hasn't beat in almost ninety years


Mitt kaffe smakar kanel. NomNom - Tack Madde för tipset :)

Jag råkade snooza i nästan 1 timme idag. Jag hatar att vakna av en väckarklocka. Det är nästan full omöjligt för mig. Hur gör man för att gå upp direkt? Jag klarar det aldrig. Vilken tur att det är fredag idag då och jag slipper höra den förbannade klockan på 3 dagar! Glädje för mig.

Idag blir det jobb och sedan åker jag till Helsingborg och umgås med Fija. Jag ska tydligen dansa på balkongen? Haha, vi får allt se om den saken tror jag ^_^

Thom Yorke- Hearing Damage
Editors- No Sound but the Wind


New Moon


Det känns i hela kroppen.
Det är verkligen inte lätt att göra boken rättfärdig, men dem har verkligen gjort den grymt bra. Jag älskade den. Jag älskar Kirsten. Jag älskar Robert. Jag älskar Tylor. Utan dem hade inte Twilight funnits på vita duken. Nu kommer jag sova som en liten flicka på julafton. Vad mer behövs detta år?

Nu har vi ett nytt datum att längta efter: Eclipse, 30 juni 2010?

Say what now!?

Sedan halv 10 har jag hunit få i mig en halv kanna kaffe, lyssnat på samma låtar om o om igen på radio, sett Max jaga sin egen skugga & fått på mig mascara. Jag har också fått ihop en egen liten gif bild på mig själv, hahahahaha! Jag bjuder på det ^_^

Nu ska jag ringa faster och hämta mina jultidningsköp innan jag ska träffa Sofia en liten runda. Sedan räknar vi bara timmarna till New Moon. Kanske be Nina klippa till mitt hår? Mjau!

Cocoo.se


Jag vill ha!
http://cocoo.se

I promise that it is a secret


I will not say a word.
Promise!


Imorgon är dagen. Äntligen!

 Jag har klämt på den.
 Jag har bläddrat igenom den.
 Jag har tagit med den till kassan & lagt tillbaka den igen.
MEN nu har jag äntligen hittat den och klickat hem den.
 Inget mer ånger.
 För jag har världens bästa b-friend! Tack bäjbi <3

Imorgon är DAGEN. Dagen jag längtat efter sedan alldeles för lång tid tillbaka. New Moon ska ses och jag längtar. Iiiiih, det kommer vara underbart att få se vad jag läst. Vilken upplevelse att få se den på bio. Årets händelse för mig tack vare Nina.
Har ni sett New Moon?
Vad tyckte ni?
Har ni läst böckerna?


Tror bestämt att jag ska läsa klart bloggarna jag inte hunnit med och sedan göra mig klar för att hoppa i sängen. Imorgon har jag fullt upp från det att jag vaknar känns det som. Fast jag kommer gå på moln hela dagen. Mjau!




Sprid lite ljus


Gillar ni vaniljljus? Då kan jag tipsa om ett gott doftljus. Jag hittade detta på Ica Maxi i lördags för 29,90 och det doftar verkligen underbart. Det är nästan så att IKEA's doftljus fått en ersättare. Dock vet jag inte om dessa finns i sortimentet alltid, men jag ska bannemej ha hem ett par burkar till och sprida vaniljdoft tills 2010 är kommen och lite till ^_^

1:a advent på söndag. Har ni börjat dra fram julpyntet eller ni börjar försiktigt med julstjärnor, adventsljusstakar och mossa? Jag ska göra egen adventsljusstake i år :) Tänkte köra med vita blockljus och sätta nummerlappar på dem med ett brunt snöre. Jag har även köpt färsk mossa och ska lägga lite kottar i fatet tillsammans med svampar, tomtar och annat juligt.

Jag känner mig smutsig

Är det konstigt att man mår dåligt?
Jag känner mig smutsig och ful ..
Helst vill jag bara gömma mig under mitt täcke och stanna där tills det är borta. Det är bara det att jag kan inte gömma mig. Jag måste kliva upp och visa upp mig för alla människor jag stöter på. Anledningen till att jag visar överhuvudtaget är för att bilden är så pass liten och alla har redan sett. Jag kan dessutom inte må sämre än jag gör?

Imorgon är en ny dag på jobb och förhoppningsvis en bra dag.
Ja, det säger vi! Tummen upp allihopa.
Nej nu är det Hells Kitchen så tack för mig och sov gott alla fina :)


I can't hide from this

Jag väntar just nu på Nina och frukost. Yum! Mina armar värker och mitt ansiktsproblem har blivit så pass jobbigt för mig att jag nu inte orkar se mig själv i spegeln. Jag vill inte ens känna mig i ansiktet för jag vet vad som finns där. Hur ska jag bli av med alla "finnar" & rodnader?

Kom på att jag har snart alla filmer/tv-serier med James McAvoy and I love it. I love him!


"Hiya, my name is Bob Kelso and I like whores."


Cat in a bag


Antingen är det blogg.se eller så är det min mail?! Jag såg inte en enda kommentar förrän idag!! Så jag har inte struntat i er <3 Och nu är klockan så pass mycket att jag får svara på allt imorgon ;)

Helgen har försvunnit kvickt, men det har hänt massor. Slappat i soffan, flyttat till svärmor, köpt blommor till balkongen, myst med Quila som för övrigt är en cat in a bag ^^

Raise Against - Hero of war


En ny favorit?
Om inget annat så är det en otroligt bra låt med en stark text.

Jukk -y- jukk


Trots bra musik, kaffe & tillräckligt med sömn känner jag mig allt annat än pigg & glad idag. Det känns bara sådär .. jukkyjukk. Vädret är heller ingen höjdare .. Jag är nog en liten gnällröv idag. PMS på väg skulle jag tro. Det är bra att man har något att skylla på ^_^

Jag ber om ursäkt för mitt dåliga kommenterande IGEN! Har varit mycket jobb & vardag blandat med fest & helg så bloggen har kommit i skymundan. Fast ikväll efter jobb ska jag in och läsa ikapp allt och kommentera så fingrarna blöder. Det blir väl bra? ;D

Det var mig ett sant nöje .. Go'kväll


Har ni läst/hört om "stormen"? Jag var ute i den. Fi fan är allt jag säger. Det får gärna blåsa, OK! Det får gärna regna, OK! MEN .. Varför tillsammans? Det är ingen bra kombination.

På jobb försvann värmen och det var som att jobba i ett kylrum. Brr, inte mysigt. Dock funkade allt som det skulle hela dagen och puff var klockan 18. Vad jag inte förstår är att om man är två (eller fler) när man är ute och handlar. Varför ska alla stå vid kundvagnen medan bandet fylls med varor som ingen packar ner? Är det bara jag som kassörska som reagerar? Haha, jag tycker det är intressant.

Nu blir det So you think you can dance? på kanal 5 :)

Nakna träd med döda löv

Man blir verkligen inte peppad av vädret. Jag öppnade balkongdörren och utanför står bara nakna träd med bruna och dassiga löv runtom sig. Det är deprimerande .. Är hösten över nu? Kommer kalla vintern med stormsteg snart? Usch, jag vill inte ha vinter .. Det är verkligen inte min årstid.

Ska ta och göra mig ordning för jobb. Är inte jätte pigg på att jobba, men när jag väl kommit dit är det som bortblåst och över. Förhoppningsvis går det lite fort idag. Det är trots allt varodag och folk börjar få pengar igen. Detta blir en bra dag! Eller hur?

Tisdag klockan 15:37

Tack fina Roxy för tipset om det nya bildredigerings programet :)
Det är ju att jag också klarar av det och jag älskar det! Tack raring.

Nu ska jag hem till Dan & Sofia. Byta lite foto ifrån helgen och kanske kolla lite Scrubs? Wuhu
Teddybears featuring Malte – Different Sound - Featuring Malte Album Version

The world is mine



Denna spelas friskt nu.
Allt med David Guetta spelas friskt.


I'm a freak baby


Oh James


En bild, en kväll


Tack för igår gumman!


Film; Music and Lyrics

"En före detta sångare får några dagar på sig att skriva en låttext till en popdiva, och på så sätt återigen kliva in i rampljuset. Enda problemet är att han aldrig har kunnat skriva låttexter. Turligt nog träffar han Sophie, som har sinne för ord."

Jag måste säga att jag älskade den. Det är en riktig love movie med popiga låtar och fina texter. Visst är den väldigt föutsägbar och kanske väldigt lik många andra romantiska komedier, men på något sätt tyckte jag ändå att den var grymt mycket bättre än många andra. Jag har alltid gillat Hugh Grant och han imponerar med att sjunga själv i filmen precis som Drew Barrymore & Haley Bennet.


Genre: Romantik / Komedi
Regi: Marc Lawrence
Manus: Marc Lawrence
Skådespelare:
HUGH GRANT – Alex Fletcher
DREW BARRYMORE – Sophie Fisher
BRAD GARRETT – Chris Riley
KRISTEN JOHNSTON – Rhonda
CAMPBELL SCOTT – Sloan Cates
HALEY BENNETT – Cora Corman



Ikväll är det 20 års party

"Today is the tomorrow we worried about yesterday."

Vinet är kallt och redo att korkas upp.
Ikväll är det 20 års fest för finaste Sofia =)
Hoppas ni har en fin fin kväll sötisar & vi ses imorgon hoppas jag. Mjau!

Goodbye for now

Vink Vink!
Nu ska jag göra mig färdig för att åka buss :)
Jag ska åka hem till mormor och hälsa på.

Friday the 13th

Fredagen den 13:e.
Jag gillar talet 13 och eftersom alla har det som otursdag så tar jag det som en turdag!

Fredagen den 13, som inträffar en till tre gånger varje år,[1] är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var även så att Jesus dog på en fredag. (källa)

 


Lemgongrass, crack & en ansiktsmask


Jag har fortfarande snuskigt ont i min arm och jag hoppas att det släpper tills imorgon. Hur ska jag kunna spela Wii med bara en arm? Funkar ju inte riktigt så bra då ^^

Jag köpte Nivea's nya bodyspray för ett tag sedan and I love it :) Doftar fräschare än nytvättat, haha. Igår såg jag att City Gross hade den i deo roll-on (2 för 45:-) så var bara tvungen att ha det. Jag doftar yum yum precis hela tiden nu ;D Och idag testade jag en ansiktsmask ifrån jobb. Den kändes helt OK och ännu har jag inte märkt av några biverkningar. Håller tummen! Måste bara hitta BRA/BILLIGA rengöringsprodukter. Är så missnöjd med Clarins. Känns som man slängt massvis med pengar i vattnet ..

Böckerna har jag lagt undan och funderar fortfarande på om jag ska köpa dem?! Dem verkar himla intressanta och sedan jag fått upp mitt bokintresse igen så hade dem verkligen varit snygga att ha min boksamling. Och vem gillar inte smutsiga rocker's historier ^^


I'm tired of being what you want me to be

Jag hade glömt hur bra Linkin Park faktiskt är

All I need is a little more time

Det är redan torsdag & snart har denna veckan försvunnit. Det är bara 8 dagar kvar till premiären av New Moon & ca 2 veckor till första advent. Dessutom har jag kommit fram till att jag behöver fler timmar på dygnet för att hinna med allt som jag tydligen inte hinner med ^^
Ska pilla lite med bloggen innan jag sticker iväg till jobb. Njuta av lite kaffe & NRJ.
Ha en kanon bra dag alla söta!

Min finaste Max



Jag har världens mysigaste Max <3


Vaccinerad mot the swein flue

Idag blev jag vaccinerad mot svinis. Just nu känns det inget alls och jag hoppas att det håller sig så. Livrädd för sprutor som jag är fick mamma följa med mig & hon skickade precis ett sms till mig om hur stolt hon var över mig som klarade att ta sprutan. Lite duktig känner jag mig ;D

Inreda med H&M Home


Fina måndag med inslag av regn

Hoppas allt är bra med er fina läsare :)
Själv är det helt OK, men fruktansvärt trött trots att jag fått sova.
Nyss varit och myst med Sann & barnen :) Jag har kommit fram till att jag är kanske inte riktigt en barnvagns människa, haha. Jag är imponerad av alla som faktiskt kan köra barnvagn ^^

Nu ska jag hem till farmor på fika och säga grattis. Imorgon fyller hon 71 år och igår var det farsdag så pappa ska med få en liten present av mig och bäjbi :)

Nu börjar också nedräkningen till England. Äntligen! Som jag längtat :)

”Oh, there is a train, a murder is going on. In my garden!”

Igår stack jag & Annie hem till Snuffis på party. Det var riktigt roligt :) Bäst med hela kvällen var att inget var direkt planerat utan bara blev av :) Sanna dansade i soffan & på stolarna. Strålande tjejen ;D Jag fick de andra att skratta i alla fall och då e halva festen gjord, hehe. Sanna is a partygirl ..

Det gick bra på jobb idag också, även om jag önskar att tiden hade gått lite fortare. Inte alls lika mycket folk idag som igår. Att människor orkar julstressa redan nu är nästan sorgligt.

Nu blir det snart hopp i säng för att titta täääääve. Börjar "ny" brittisk serie på TV4+, Foyle's War, 21.00. Jag såg dessutom att James McAvoy är med i den (ett avsnitt, but still) och då måste jag bara se den ;D Och jag älskar brittiska serier (britter) så det passar fint en söndag som denna :)

Hoppas ni haft en fin fin helg sötnosar :) Vad har ni hittat på?
Meck – Electro House 2009 Mix


Kvällens låt

Ju mer jag lyssnar på den ju mer gillar jag den.

Det är fredag, det är helg & jag ska jobba



Jag sitter med en "miljon" tända ljus och mitt kaffeglas. NRJ spelas i vanlig ordning och humöret är på topp.
Det är fredag, det är helg och jag ska jobba. Jag hoppas det blir en helg med lite nöje också.

Vad ska ni göra denna helg?


Jag försöker att tänka positivt

Idag ska jag jobba lång dag, 10 - 19.3o. Känns sådär, men allt går. Det är verkligen skit kasst väder och jag har en känsla av att jag måste ta mig fram i motvind. Jag gillar ju inte motvind. Blir på så tråkigt humör.

Igår fick jag svar på mitt cellprov. Det blir omprov för mig och jag försöker att tänka positivt. Som mamma sa; det behöver inte vara något.

Jimmy Choo Zebra H&M



Har ni förresten sett H&M's samarbete med Jimmy Choo?
Mycket med zebramönster ju ;D
Onödigt höga priser, men snyggt brukar det vara i alla fall.


Why don't you sit down on top of me

Tisdag & jag ska jobba. Det blir en Sanna&Madde dag för vi jobbar båda till 18, wuhu :) Det kommer bli en bra dag! Eller hur? Girlpower

Ikväll är det inget The Mentalist och men House går 21.00 på tv4. Jag har funderat på att börja titta på det helt. Jag har bara sett strö avsnitt hit och dit, men det jag har sett det har jag älskat. Någon som ett House och kan rekomendera det?


Lego är inte bara för barn

Julklapp? Ja tack, väldigt gärna :) Ni hittar den här och visst är den häftig?
Den skulle ingå i varje hushåll :) Udda, fräck & ball :)

Älska måndagar

Måndag igen & regn på det. Ovanpå allt ska man jobba! Någon mer som älskar måndagar?
Nej jag är på jätte bra humör xD


  RSS 2.0