Foto ifrån The Holte




Lite bilder från Birmingham resan och Villa Sweden. Första kvällen var vi inbjudna till The Holte och satt utanför Villa Park och trivdes i "sommar" solen.

Frukost besök



Snart kommer mamma & Ralf på frukost besök. Mycket fint. Ute regnar det och vad vore valborg utan sitt regn? Det hade varit katastrof ju, haha.


Det blir nog en Canon EOS 400D istället. Fast jag är inte mindre glad för det, tvärtom. Tack Lotta & Thulle för att ni tänkte på mig, hehe.

Alex O'Loughlin


I do miss seeing Mr O'Loughlin on tv.
Good looking australian.

Lite kvällsmys med fint sällskap



Jag träffade min fina Annie & Alice för en liten kvällspromenad. Det var riktigt fint att gå omkring och mysa i solen innan den gick ner. Attans vad kallt det blev så fort den var borta. Fast nu tror jag vi går mot sommar och finare väder både dag och natt. Sanna gillar!

 Imorgon är jag ledig och hela helgen med. Ska träffa Jennie och sedan Annie & Alice innan det blir ner och titta på bålet och när sommar och vinter strider. Traditioner är till för att följas. Och då räknas inte ölbrännboll, höhö.

you were my something


Oh boy, I think you look good


I wanna be a rockstar


Jag klippte mig jäkligt kort & färgade det svart. Mamma sa att jag såg rock ut, haha. Det känns ballt att inte vara som alla andra med långt blond hår. Nu känner jag mig lite mer .. udda xD

Det hade varit fint att stanna längre


Vilken resa. WOW! Jag ville ju inte resa hem igen. England är fint och jag har fått uppleva mycket nytt. Foto kommer, här bjuder jag på en av mig & pappa tillsammans med en gammal Aston Villa spelare vi träffade när vi satt utanför Villa Park, Garry Thompson. Häftigt!

Har klippt mig & färgat. Inte alls likt mig längre, but I love it

Birmingham nästa?


Pappa kommer om ca 30 minuter och sedan åker jag med till honom och sover där inatt. Lättast då vi ska över till Helsingör och ta tåget därifrån till Kastrup. Min mage börjar visa nervösa tecken och blir nog toaletten ett par omgångar innan det släpper. Och framförallt så hoppas jag att vi kommer iväg.

Har lite små plock att packa ner och sådär så nu lämnar vi datorn tills nästa gång.
Hejdå Sverige och Hello Birmingham. Hoppas vi på! Cheers

Snabb koll inför resa


Copenhagen Airport is opened. According to Danish air traffic control service, Naviair, airlines can operate to and from Copenhagen Airport . - Tumme upp!

Thursday 22 April Stansted Airport is open, - Tumme upp!

Håller alla tummar att det förblir såhär och att allt går som det ska för oss. VILL ..


Testing





Test bilder med nya kameran.


Reggae

Kalle Baah – You Are My Angel
Boris Gardiner – I Wanna Wake Up With You

Semester


SEMESTER! SEMESTER! SEMESTER!
Detta firas med kexchoklad och en rolig min.
Caesars – Jerk It Out (Original Mix)

Random tråk blåk


Lite vår har börjat synas runtomkring oss. Gillas!

Hämtade kameran idag och det lilla jag har testat och känt gillar jag. Ska bli spännande att lära känna den och ta fina foto. Vi kommer nog att bli bra vänner när allt kommer omkring. Och vi ska nog skapa ett par underverk.

Har ni förresten sett min lilla önskelista till höger?
Är ett par månader tills min födelsedag, men lika bra att vara ute i god tid? Hehe

Canon EOS 450D


Finns Canon EOS 450D att få tag på? Söka, söka, söka. Leta, leta, leta.

Reklam; Café au Leeeeee!


Gamla reklamklipp är bland det roligaste som finns och när jag tittade inne på aftonbladet.se upptäckte jag denna reklamen. Vem är killen som serverar kaffe? Jo, Stephen Moyer som spelar Bill i True Blood. Det tyckte jag var lite tufft, haha.

I can hang out with myself


Den absolut opiggaste människan i världen när klockan börjar tjuta 6:03. Det är tortyr och nästan vållande till annans död. Kanske inte riktigt så allvarligt, men inte långt ifrån. Jag har fortfarande inte vant mig vid att vakna tidigt trots att jag ställt klockan på samma tid i flera månader nu. Ge mig semester!

Jag hoppas innerligt att det blir lift off på fredag. Vad ska jag göra annars? Jag som längtat så förbannat mycket. Det kommer knäcka mig och jag vill inte ens tänka på det. Nej, vi hoppar över det och hoppas med hela kroppen på att vi kommer iväg som vi ska utan problem.

Psst! Jag har börjat gilla ugglor!!?
Kate Nash – Do-Wah-Doo

Jag hade stannat längre om det gått


Jag hade kunnat stanna kvar hos Cillan i ett par dagar till. Tiden går så fort när vi ses. Jag måste bygga ihop den där teleportmaskinen snart, hihi. Det har varit mycket bus & mys två fin fina dagar.

Telefonen har fått ny musik (nu när jag inte ska åka tåg på länge) och det är Winnerbäck & Horn som står för mestadels av musiken nu. Även liten Twilight Soundtrack har jag klämt in.

in my chandelier


weheartit.com

Om jag också hade kunnat teckna sådär fint ..

Äntligen helg



Nu är det äntligen helg även för mig. Jag har längtat efter ledighet hela veckan och jag hoppas få sova imorgon utan att bli väckt. Att slippa väckarklockan är den bästa starten på dagen. Imorgon åker jag dessutom till min flippo och myser. Ska bli jätte fint att få hänga med min tjej och min lilla tjej med.

everything will be okey in the end


(källa)

Jag är förälskad i kristallkronor. Speciellt de där gamla riktigt vackra och stora. Tänk att få ha en sådan stor underbar krona i taket. Vilken känsla det hade gett till hemmet. Om taket hade varit högt såklart, haha. Och tekannan med socker och mjölkskål hade jag inte heller sagt nej till. Vackert!

Sitter med en latte och morgonmyser för mig själv. Det är egentligen min lediga dag, men ska in och jobba mellan 12 - 19.30. Mindre roligt, men jag står ut. Mest för att jag jobbar tillsammans med Madde ikväll. Jag är fortfarande emot kassa HELA dagen, men ska höra mig för om det verkligen är OK att sitta så många timmar. Det känns som om att det absolut inte är det. Omänskligt skulle jag vilja säga.

då ska det finnas tid att falla fritt


du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt
- Melissa Horn – Falla fritt

No one gives a damn about her hair



1. Max | 2. Medelhavsgratäng | 3. Annons skylt på jobb | 4. Min nya kamera

Roligast idag var nog när vi skulle sätta upp nya DR skyltar och upptäckte att det stod DVD fodral istället för kastrull (1 liter. Rostfri med lock. Passar för induktion-, keramik-, el- och gasspis.).

Igår bjöd mamma på medelhavsgratäng och fläskytterfilé. Jag kan varmt rekomendera det och ska försöka lägga ut recept i bloggen på det. Jag tror jag fick med mig receptet hem igen, tihi.

Nu beställde jag ÄNTLIGEN kamera och jag har nu övervägt och tänkte länge och mycket. Jag har alltid gillat Canon bäst och därför tror jag att jag kommer bli väldigt nöjd med denna kameran. Bara jag ger mig tid att lära mig den. Nästa inköp blir en systemkamera. Till hösten tror jag. Ja, så blir det.

The Killers – This Is Your Life


music, good friends, I'm not dyin' today


Min Max kollar fåglar
.

I absolutely love the sun! Jag blir på riktigt bra humör när solen är framme och jag älskar att man luktar sommar när man kommer in. Solen ger en viss doft som bara solen gör. Och har ni märkt på kvällarna hur det doftar sommarkväll? Freaking wonderful.

Idag träffade jag Lotta på första gången på länge. Visst har vi träffats, men inte umgåtts. Haha, nu får vi ändra det så vi ses oftare. Det hoppas jag på. Nu när Hampus inte är så "rädd" för mig mer, hehe.

Jag väntar på att Piddepott ska komma hem så jag kan sätta igång med maten. Blir hamburgare och lite pommes ikväll. Egentligen vill jag ha pizza, men får hålla mig. Fast har ni en pizza över kan ni väl skicka över? För om jag säger att jag verkligen är pizza sugen så vill ni väl ge mig? Hihi

Tori Amos – Not Dying Today

Countdown in springtime


Onsdag och endast 9 dagar tills vi reser. Iiiiih, längtar.
Vädret håller i sig och är sådär underbart som det ska vara på våren.
Jag hoppas träffa Annie & prinsessan senare på en promenad eller bara för att ses.
Träffade Jennie efter jobb och pratade gojja. Vi drack kaffe, åt glass & tittade på bananer i pyjamas.

Fountain


(källa)


H&M inspiration


Sååååååå nära att klicka hem, men jag höll i fingrarna. Jag väntar tills efter Birmingham. Vem vet, jag kanske hittar must have där istället. Och hur nice hade inte det varit.

Stuart: A Life Backwards





Efter jobb satte jag mig & tittade film, Stuart: A life backwards, brittiskt drama från 2007.
- Det här är den sanna berättelsen om Stuart Shorter, en egensinnig, kärvt humoristisk ung man som blev hemlös och hamnade i kriminellt sällskap. Liksom i Alexander Masters prisbelönta biografi som filmen bygger på får vi här följa Stuarts liv baklänges, från gatan till vaggan.

Jag måste säga att det är en otroligt gripande film och inte lik någon annan film jag sett på länge. Rekomenderar den verkligen. Absolut seevärd och skådespelet som Stuart är fantastiskt. Denna filmen kommer jag att se fler gånger.

En prinsessa har kommit till världen


Ännu en prinsessa har anlänt och jag är så glad för er skull Annie & Patrik. Jag ser fram emot att få gosa bebis så fort ni är hemma. GRATTIS ♥♥♥ Webbisar

Heja BoIS

Årets första match är spelad och det blev med vinst idag - wiho. Lite tråkigt att vädret blev så grått och kallt lagom till matchen började. BoIS var dem som hade flest målchanser tyckte jag, men det var likväl ingen match att berätta vidare om (eller något sånt). 1 - 0 är bättre än förlust.

Nu ska jag tina upp lite mat och sedan göra mig en lördags middag med ungsstekta grönsaker och annat gott. När jag tänker på det är det gott, men vi får se om det blir gott. Mihi!


Beauty in Everything




(källa)

Man kan inte annat än älska djur


Det hade mycket väl kunnat vara Max

Scenes of a Sexual Nature


Ikväll unnar jag mig film, popcorn & cola. Jag kanske t.o.m orkar se två filmer? Att vara själv hemma är bra när man har filmer att se som inte ens sambo gillar, haha.

Förresten så tror jag att min underbara Annie är inne och får sin tjej idag. Jag väntar på att hon ska höra av sig. Eller jag hoppas att hon hör av sig. Är så himla glad för hennes skull. Äntligen kommer tjejen.

I am with you



Idag ska jag träffa min snutt & vi ska äta bakad potatis och mysa tillsammans. Det var längesedan vi träffades bara vi två utanför jobb. Detta behöver vi båda och mysigt ska det bli. Prata hemligheter och fnittra som bara tjejer gör, mihi. Visst låter det bra?

- Hockey – Song Away (Radio Edit)

I'm so cold, let me in-a-your window



Detta fönster/rum skulle jag inte sagt nej till. Det ser ut precis som ett rum jag hade i huvudet när jag var mindre och lekte med mig själv hos mormor. När allt var möjligt och aldrig konstigt.

Kate Bush – Wuthering Heights har spelats ungefär tusen miljoner gånger ikväll & än känns den precis så bra som varje gång. Hur kan man bara fall in love i en låt sådär?

Bronson






Stack hem till Roy & tittade film idag. Vi kollade Bronson och jag hade inga större förväntningar av filmen, men jag gillade den mer än jag hade trott. Tom Hardy spelar Bronson och han är helt outstanding. 

"Charles Bronson, född Michael Peterson, är Englands mest våldsbenägne intern. Redan som barn drömde han om att bli berömd, men visste inte för vad tills den dagen han rånade ett postkontor. Bytet blev en minimal summa, men straffet blev desto högre. 1974 dömdesBronson som 19-åring till fängelse i sju år för detta rån och han har sedan dess endast lämnat fängelset fyra månader under de trettiofem år som gått. Gång på gång har han fått sitt straff förlängt efter att ha attackerat, misshandlat och tagit fängelsepersonal somgisslan. Trettio av åren har han suttit isolerad."
-
recension


I was cursed the moment I laid eyes on you


Heathcliff: [bitterly] I say, may you suffer for this.
Cathy: [holding back tears] So I am cursed too, am I?
Heathcliff: No, I am the one that is truly cursed. I was cursed the moment I laid eyes on you.

I got soul, but I'm not a solider



Vet ni om att The Killers är grymt bra? Det är sant. Lyssna på dem. NU!
OKej, ni kanske inte gillar det jag gillar. Fast det är värt att lyssna på. Så ni vet, mihi.
The Killers – Change Your Mind
The Killers – On Top

Det är 15 dagar fr.o.m imorgon tills jag & pappa flyger till Birmingham. Jag längtar verkligen enormt mycket. Inte bara efter att få komma till England igen, utan också för att jag får lite semester.
Countdown for sure.

They don't love you like I love you



The Smiths – Please, Please, Please, Let Me Get What I Want - 2007 Remastered Version
The Killers – All These Things That I've Done
Editors – The Racing Rats - Edit
Kate Bush – Wuthering Heights
Yeah Yeah Yeahs – Maps


Glad Påsk


Jag lär nog inte sitta mycket vid datorn under påsken så jag önskar er alla Glad Påsk!

Ananaspaj

Pajdeg
150 gram  smör
1 dl  socker
3 dl  mjöl
2 tsk  bakpulver

Fyllning
2 dl  crème fraiche
0,5 dl  socker
0,5 tsk  vaniljsocker
2 st  ägg
2 burk(ar)  krossad ananas, små burkar, ca 450 g
limeskiva(or), eventuellt

Tillagning

10 bitar

1. Smält smöret i en kastrull och ställ det åt sidan.
2. Rör i socker, mjöl och bakpulver när smöret svalnat något. Tryck ut
degen i en pajform.
3. Låt ananasen rinna av i en finmaskig sil.
4. Blanda crème fraîche, socker, vaniljsocker och ägg i en bunke. Rör
sist i den avrunna ananasen. Fyll pajskalet och grädda i mitten av ugnen
i 175 grader i 30 minuter eller tills pajen har stannat och inte är rinnig i
mitten.
5. Garnera eventuellt med tunna limeskivor.

  RSS 2.0