Gott Nytt År :-D

mms_img64097 (MMS)

Gott Nytt År :-D


Nyårsfin trodde jag


Nyårs fint? Nej det kommer inte förräns vecka 1. Smidigt!

Idag ska vi åka till mormor och mysa. Mina ögon bränner och jag är väldigt seg i skallen. Tur vi ska vara hemma imorgon. Blir kyckling till varmrätt, räkor med mango och lime till förrätt (tror jag?) och till efterätt vet jag inte, haha. Dan & Fia står för den biten så det blir nog en överraskning. Woho!

Om vi inte hörs mer så GOTT NYTT ÅR!

Morgonrock & många koppar te


weheartit.com

Godmorgon! Huvuduet är tungt än och jag trodde det kändes bättre, men tji fick jag. Blir morgonrocken och många koppar te idag också. Känns inte som jag har feber idag i alla fall. Tumme upp!

Juldagen bildbomb


Jul hos farmor med pappa och faster & sedan hos mamma/mormor


Julafton bildbomb


Julklappsöppning i köket | Julafton hos farmor Ingrid


God fortsättning


Undebar juldag hos mamma med en julklapp jag aldrig kunnat drömma om. Haft mycket fina och mysiga juldagar med familj & vänner. Idag väntas årlig jultura med pappa & CO. Sedan har vi ett par dagar i lugn och ro här hemma. Mycket trevligt!

we heart it


weheartit.com

God Jul


Det blir inte mycket data de närmsta dagarna så vi önskar er en riktigt GOD JUL!

Malcom sover fint i sin säng. Vi bara åt f...

Malcom sover fint i sin säng. Vi bara åt för en timme sen och sen la jag honom igen. Själv kan jag inte somna om. Peter snarkar så in åt helvete och ligger halvt över på min sida. Trång säng ska jag säga. Känner mig inget vidare alls. Helt depp (antagligen för jag inte mår bra och inte får sova) och mår kasst. God Jul i alla fall.


Önskar jag kunde träffa er oftare


Om 2 dagar är det julafton och jag vill bara ha allt överstökat. Det är nog för att vi ska vara iväg varje dag, men självklart ska det bli fint att få umgås med familjen. Finast är att få träffa mormor & morfar. Det är så fint att se Malcom i mormor eller morfars famn. Jag blir tårögd bara jag tänker på dem. Jag önskar jag kunde få träffa dem oftare.

Idag har vi myst inne. Vem vill vara ute i -20? Nej tack, vi gick ut när det var -5 ^^ Blev fika hos farmor och sedan tog vi den sedvanliga promenaden hem till mamma för en snabbvisit. Nu har jag duschat och hör en kille börja bli hungrig. Är bara att lyda order, haha.

we ignore the ones who adore us

"we ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us,
and hurt the ones that love us"

It takes half the total time you went out with someone


“It takes half the total time you went out with someone to get over them.” - Charlotte

Finare än alla ädelstenar


Malcom har varit genom go hela helgen. Han jollrar, smilar och är med. Det är verkligen härligt, men samtidigt läskigt. Nu ser man hur fort det gått. Min lille bebis är inte så himla liten längre och han börjar bli sin egen person. Helt fantastiskt & underbart. Och hans ögon. Dem är de finare än alla ädelstenar.

Helgen är redan över IGEN och nästa helg är julafton. Say what? Alla julklapparna är inte köpta, men de flesta. Jag tycker inte om att köpa julklappar, haha. Det kostar så mycket och sen måste man paka in dem och det är det värsta. Jag får aldrig rätt på det. Fast äsch, det slits itu ändå ju.

Ikväll är jag trött och jag hoppas att nattningen går bra. Igår gick det strålande och jag såg SATC fram till 1 innan jag somna och hann sedan sova nästan 3 timmar innan det var matdax. Hur bra som helst. Imorgon är det efterkontroll och sedan måste jag ner på bankerna och fixa. Hoppas på att få träffa Madde & Liam också.

Owl City – Peppermint Winter

Vi har en inne dag och Malcom verkar gilla...

1292684937720_co (MMS)

Vi har en inne dag och Malcom verkar gilla nya sittern :-D sitter och tittar på Tom & Jerry, haha.


Mini Villaboy


Min pappa är Aston Villa fan. Jag blev infödd i det och har nu på senare år (låter som om jag vore jäääätte gammal) börjat att gilla det mer på egen hand också. Malcom är nya generationen och såklart ska han också in i den här bubblan, hehe. Min lillebror gillar inte alls sport så vi får hoppas att Malcom spelar boll med morfar när han blir större.

Det är hemskt mycket snö här nu igen. Blä! Hade hoppats att det kom till julafton och that's it ungefär. Får hoppas att vägarna är OK så vi kommer fram. Blir en hel dag med mormor, bonus morfar & gamla mormor/morfar. Peter ska på julbord med jobb så han får inte följa med, hehe.

Mitt lyckopiller <3

1292520723247 (MMS)

Mitt lyckopiller <3


Dressat till jul


Till julafton, maybe. Ska i alla fall prova. Rea är bra!

5910 gram kärlek


5910 gram tung & 61 centimeter lång pojke ♥ ett fint paket med massor av kärlek!

Klockan har redan passerat 20 och jag undrar var denna måndag tagit vägen? Vi vakna ju inte för så längesedan .. eller? I denna takten hinner inte jag med ju. Det går rysligt fort allting.

Madde & Liam var på besök idag. Mycket trevligt även om Malcom mest sov, haha. Blev ett besök ut till försäkringskassan och sedan hälsade vi på jobb. Jag saknar det inte. Jag älskade mitt jobb, men sedan ett år tillbaka eller mer så får jag bara ont i magen av stället. Hemskt hur det har blivit.

Jag trodde vi skulle bada ikväll, men Malcom valde att somna på soffan, haha. Blir en dusch och sedan en fejk latte och läsa nya mama tidningen som damp ner i brevlådan förra veckan.

Coldplay – Christmas Lights
Glasvegas – A Snowflake Fell (And It Felt Like A Kiss)

Bildbomb


Foto från fredag & söndag - fina besök


Owl Mobile


Jag & min mamma ska försöka ge oss på att göra en underbar ugglemobil till Malcom (eller mer till mig kanske, haha). Hur fin som helst ju och unikt. Länk

‘Arthur Christmas’ Teaser Trailer



Arthur älskar allt att göra med julen, ja, han är den enda i hans familj fortfarande förtrollad av magin i semestern. Laurie spelar Arthur's äldre bror Steve, arvtagare till tömmarna, en cool, otroligt kapabel kille som har gett Nordpolen högteknologiska effektivitet, militär stil precision. Broadbent spelar Tomten, som bilder själv som killen som ansvarar vid nordpolen, men är nu mer av en galjonsfigur som verksamheten har vuxit ur honom. Nighy spelar Santa's 136-åriga far, Grandsanta, en cranky GUBBSTRUTT som hatar den moderna världen, är alltid muttra att julen "var bättre när jag var Santa" och har en spänd relation med Steve, som han kallar "En brevbärare med ett rymdskepp. "Jensen kommer att spela Bryony, en ödmjuk alv från PACKE ETT PRESENT bataljonen, med en ivrig-to-please attityd och en besatthet av omslag och rosetter. Imelda Staunton rundor ut rollen som Mrs Santa, hängivna hustru och mor till sin man och söner. (länk)

It's like seventh grade with bank accounts

“How did it happen that four such smart women have nothing to talk about but boyfriends? It's like seventh grade with bank accounts.”- Miranda

Kiss and tell


Idag kom mina böcker som jag klickade hem i fredags. Sex and the City böckerna var hur fina som helst. Och bilderna i böckerna fantastiska. Ska bli riktigt kul att läsa.

Dagen har varit hur fin som helst. Vi sov bra, ätit bra och haft det bra. Hur bra som helst. Bra är ett bra ord. Haha, jag är bra flum ikväll känner jag. Nu blir det mer cola. Har mig ett jävulskt sug.


They tell themselves that they're too young to settle down


Malcom med pappa ♥

Just nu ligger båda pojkarna och sover. Jag gick upp lite efter 9 för att slippa bli för trött och hinna göra mig i ordning och dricka kaffe. Det blir thaibuffé till lunch idag tillsammans med morfar.

Annars har vi faktiskt inte några större planer för dagen. Ta det lugnt. Kanske ta en promenad. Om vägarna är bättre vill säga. Det är hemskt att vara med barnvagn när dem inte skottar.

 Brandon Flowers – Hard Enough

Stolt


Min pojke är den finaste i hela världen! Jag är så himla stolt.

Vi har myst hos min farmor, hälsat på mormor & haft massa pappa mys. Dopinbjudningskorten blev bra och ska bara skrivas ut och skickas iväg. Tumme upp! Nu ska jag se om han plutten vill ha mat och sedan ska vi nog bada. Jag känner att jag behöver ett och Malcom behöver nog ett med ^_^

Rabblande ord


Önskar jag kunde illustrera, rita, teckna. Min absoluta favorit är Smäm. Hennes verk är .. wow!

Pillade lite med dopinbjudningen innan. Jag fastna och låter det vara ett tag. Vi har ingen lokal att vara i efteråt än heller så inbjudningarna kommer inte bli klara förrän då iaf. Julkorten är klara och ska läggas på lådan idag. Äntligen är det inte sista minuten. Jag hatar att vara ute i sista minuten. Blir så stressigt och mest fel.

Idag har vi inga större planer. Pappa är hemma på sina sista pappadagar sedan födseln. Jag & Malcom ska iaf hem till min farmor i eftermiddag på fika i vanlig ornding. Skönt med lite rutiner.

Amningen har börjat bli bättre (tror jag?) och det har fått mig att slappna av mer. Jag måste be min bvc sköterska visa mig hur jag ska sitta när jag sitter. Jag blev aldrig visad på BB och har fått luska ut det på egen hand. Det funkar, men ibland tror jag inte att jag sitter som jag ska. Fråga kan man alltid.

Jag älskar min kamera


Bildbomb!
Idag var vi och fotograferades. Familjefoto och till tidningen.
Annars är jag enormt trött idag och hoppas innerligt på en natt med sömn.

Jag är väldigt glad för att han i alla fal...

Jag är väldigt glad för att han i alla fall är tyst men sova? Vad är det? Detta är för mig totalt oförståligt. Han har knappt sovit idag. Somna på vägen till Peters mamma innan han väcktes där. Sen sov han max en timme till när vi gick och handla mat. Så enligt min uträkning borde han vara trött och sova.


I min famn ligger Malcom och tuttar. Max l...

mms_img74809 (MMS)

I min famn ligger Malcom och tuttar. Max ligger i lilla soffan och myser. Tvn visar fotboll, Liverpool vs. Villa. Just nu leder fel lag.. Jag håller alla mina fingrar. Och imorgon spelar FCK. Jag hoppas att dem går vidare.


TIPS!

Tips till er som har iPhone: Ladda ned applikationen Whatsapp. Då kan du SMS:a och MMS:a GRATIS till andra kontakter i din telefon som har iPhone, Blackberry eller annan Android-mobil. De behöver bara ha applikationen installerad, sen känner den av vilka av dina kontakter som har den och du kan börja SMS:a och MMS:a gratis. Var de än befinner sig i världen!

11:55 Det känns som söndag


1. Pappa & Malcom | 2. Malcom & Liam | 3. Jag & Malcom

Måndag förmiddag och det känns som söndag. Det är 0 grader ute och vitt. Överallt ligger det snö. Det är nästan omöjligt att gå på promenad med vagnen. Igår fick jag verkligen kämpa mig fram och det var på gränsen att mitt tålamod var på väg att svika mig. Varför skottar dem inte?

Min älskade Malcom är nu 7 veckor & 3 dagar. Det är egentligen ingenting samtidigt som är det är allting. Min lille bebis. Vi skulle egentligen till bvc idag, men hon var sjuk så mitt mammasamtal skjuts upp en vecka till. Och imorgon ska vi till Helsingborg och fotografera Malcom.

Watch you thoughts


Vilka känslor

Jag förundras över vilka känslor jag känner & hur starka dem är!

20:38 Iskalla vindar


"Gammal" bild, men en nästan ny bebis. Finaste killen ♥

Idag har vi haft besök av Liam & Madde. Det var lika mysigt som alltid. Är trevligt att ha bebis besök och att få ventilera sig lite. Min snutt är en klippa som ALLTID ställer upp trots att jag vet hur irriterande det måste vara att behöva datta med mig, hihi. Men jag är evigt tacksam ♥

Blev en iskall promenad hem till farmor på onsdagsfika. Malcom somna precis innan vi skulle gå och fortsatte sova under besöket. Han vakna till först hemma hos mamma och då var det bara för att äta sedan somna han om igen och nu ligger han i hårdliften och sover. Hoppas bara att vi sover inatt också?!

Jag mår så mycket bättre när osäkerheten börjar släppa. Jag måste fortfarande lita mer på mig själv och öva på mitt tålamod. Jag har lång väg kvar, men en bra bit på vägen.

  RSS 2.0