Namnhalsband

Detta halsband är på väg hem till mig.
Malcom står det och finare kan jag inte bära runt halsen.
Ville egentligen haft en ring med namn och datum, men det skulle kostat närmare 1400:-
och det har jag inte riktigt råd med. Sen tyckte jag detta var snyggare faktiskt.
Det är mer stilrent och enkelt. Så som jag vill ha det.

Finns att köpa här och med koden NYKUND får ni 5% rabatt på ert köp.

Två foto


Malcom 26/10-10 | Malcom med morbror hos mormor&morfar/gamlamormor/morfar 29/10-10


Vissa stunder är finare än allt guld i världen


Vissa stunder är finare än allt guld i världen ♥

Finaste killarna


Såhär fina är killarna tillsammans! En bonus att dem hade likadana kläder på sig när dem träffades för första gången, hihi. Tyckte det var himla roligt faktiskt. Fick vi tvillingar?

Underbart besök


Snart kommer det fin fint besök hit till oss. Min underbara Madde & Liam ♥ Massa mys!
Och senare kommer förhoppningsvis min goding Annie och hälsar på ♥

Nytt i dvd hyllan


Detta höstrusk bara skriker soffmys med bra film/serier. Så nu unnade jag mig Lie to me och The Mentalist. Beställde dem på discshop.se. Tjänade 200:- på det. Tumme upp! Fick även 3 filmer för 99:- så jag klickade även hem 3 nya James McAvoy filmer.

Detta underverk har jag haft i min mage


Det är mycket bebis bilder nu. Jag kan inte hålla tillbaka. Jag är så stolt och kär i vår prins. Att någon kan vara så perfekt? Och detta underverk har jag haft i min mage? Helt otroligt, men magiskt.

Vi fick hembesök från bvc igår. Jätte gullig var hon som ska ha hand om Malcom. Tumme upp! Malcom väger nu 4,26 - stora fina killen. Och jag behöver inte längre oroa mig över min bröstmjölk för han äter och går upp.

Gamlamormor & gamlamorfar


Världens bästa mormor & morfar som numera också är gamlamormor & gamlamorfar.

Vackrare kan ingen vara



Beställt nytt kort med eget kortmotiv. Översta bilden kommer nu att pryda mitt bankomatkort.

Du säger väl till om jag ska gå



Min älskade Malcom är redan 9 dagar. Det känns som jag inte hinner med och även om jag tar till vara på varje sekund så känns det som om jag missar massvis. Jag är full av känslor som jag aldrig trodde man kunde känna och hjärtat pumpar ut så mycket kärlek.

Jag är ännu inte redo att möta världen. Jag trivs bra här hemma i vår bubbla. Det finns gott om tid sen när jag är på topp igen. Fram tills dess stannar jag där jag känner mig säker och bekväm. Och för en gångs skull bryr jag mig inte om vad andra tycker. Detta är min tid. Vår tid. Den kommer aldrig igen! Därför lägger jag hellre tiden på att lära känna min fantastiska son och väntar med allt annat.

Dricker kaffe och lyssnar på Winnerbäck ihop med massa vaniljljus. Hjärtat sover och jag passar på att bara sitta en stund. Idag är det förresten 1 år sedan jag slutade röka. Fy fan vad bra jag är!

Kärlek


Du är kärlek! Mamma är så stolt över dig ♥

Min kärlek, min lycka, mitt allt


Underbara Malcom!


Här har ni världens finaste ursäkt till varför bloggen inte kommer vara så uppdaterad på ett tag.

Vår underbara Malcom kom i fredags 01:15 & jag har aldrig varit mer stolt över något i hela mitt liv. Det jag känner när jag tittar på honom kommer jag aldrig kunna förklara med ord. KÄRLEK!

Fler bilder och uppdatering kommer när orken kommit på plats igen. Nu är det mys, mys och mys.

Höstlöv


Höstlöv är det finaste som finns en solig höstdag.

Jag tycker inte om att vänta!


Mitt monster kan vara himla söt ibland. Speciellt när han ska ligga hos dig hela tiden. Det är mys!

BF +2 eller vad man säger. Känns det konstigt? Njä, men när hade min kropp tänkt sig att det skulle vara dax? Det är detta väntandet jag blir galen på. För är det något jag inte tycker om så är det att vänta. Och att vänta ut en bebis är nog ännu tråkigare. Well, idag blir det film, cola & toblerone i soffan fram till ca. 16.00 då ska jag fika hos farmor. Ska testa hennes trappor igen. Farmor bor på sjätte våningen av sju.

Inga problem med sömnen


En sak är jag säker på och det är att jag har inga problem med att sova. Fast jag gillar inte riktigt att ligga så länge i sängen för det resulterar i huvudvärk, seghet och att jag förbli mer trött än pigg. Idag är i alla fall en sådan dag när jag inte orkar engagera mig något utan det blir nog soffan trots att det fina vädret lockar mer. En storvinst skulle jag vilja vinna just nu. Den hade varit välbehövlig.

BF +1 eller v.40 idag och alla frågar. Jag är redan trött på det. Haha, bebis kommer när bebis kommer och alla lär nog märka när det händer något.

The D Day


Det blev ingen bebis 101010 och det ser inte ut att bli någon bebis på the D day heller. Vilken tur att jag räknat med att jag ska gå över och är väldigt inställd på det, men det skulle vara kul om jag fick ha det överstökat. Själva förlossningen och värkarbetet menar jag. Det är den biten som är värst för mig.

Vad att göra idag? Det ser ut att vara ett underbart höstväder ute och jag gillar inte att sitta inne, men vågar inte riktigt gå en runda själv ifall att. Inte värt att chansa. Kunde inte X kommit idag så hade jag sluppit sitta och fundera på vad man ska göra när det är tråkigt.

Underbara höstsol



Det blev en härlig promenad när höstsolen kom fram. Gick vägen förbi Espresso House och köpte en chai latte innan vi gick ner mot slottet och vattnet. Jag verkligen älskar att bo så nära havet. Det är verkligen helt fantastiskt. Jag gick vägen inom gudmor Jennie också och hälsade på. Och nu avslutar jag med pastasallad. Världens enklaste och godaste, nam nam. Hemligheten? Italiensk salladskrydda.

and the rest don't know how to screw you

“The good ones screw you, the bad ones screw you, and the rest don't know how to screw you.”- Samantha

Saturday dagbok


Världens finaste höstväder idag och tråkigt nog har jag spenderat hela dagen inne. Fast snart ska vi gå hem till faster och familj på grillat. Ska bli jätte mysigt. Och vem vet vad promenaden kan göra, hähä.

Gravid v.39


Nu är du 39 veckor gången (eller gravid i 40:e veckan, om du föredrar att räkna så).

Om du sitter vid din dator och läser detta, har du förmodligen inte fått din bebis ännu. Ingen överraskning, direkt — bara fem procent av alla bebisar föds på sitt 'förlossningsdatum'. De flesta gynekologer och barnmorskor anser inte att du gått över tiden förrän minst två veckor senare. För din skull kan vi förstås hoppas att du slipper vänta så länge. Tills dess kan du tillbringa tid med din partner eller dina andra barn, om du har några. Du kommer att vara glad att du gjorde det när bebisen väl kommer. Barnmorskan vill träffa dig och eventuellt ta ett urinprov denna vecka.

En genomsnittlig bebis är lite över 50 cm lång och väger strax under 3,5 kg när den föds, men det är också vanligt och helt normalt att bebisen väger allt mellan 2,5 och 4 kg.

Fostervattnet, som var klart från början, är nu mjölkaktigt från allt det som avsöndrats från bebisen under graviditeten, bl a hudceller som ömsats för att ge plats för den nya hud som växer underifrån.

På TV börjar förlossningen typiskt med att vattnet går – mitt i en folksamling, såklart – och fortsätter med ögonblickliga sammandragningar. Du behöver sannolikt inte vara särskilt orolig att detta ska hända dig. Fosterhinnorna brister i mindre än 15 % av fallen och även om det sker så brukar bebisens huvud fungera som propp (du kan däremot märka att det läcker om du ligger ner). Det bästa är att ta det lugnt om detta sker – det kan ta timmar innan värkarna börjar – och ringa BVC eller läkare. Din kropp kommer att fortsätta producera fostervatten tills bebisen är född, så du kanske får rådet att stanna hemma tills värkarna har satt igång, eller eventuellt igångsättning.

Vad gör du om veckan går och ingen bebis kommer? Inget att vara orolig för. Bara 5% av alla barn föds på sitt beräknade förlossningsdatum och man väntar i allmänhet minst två veckor innan man bedömer dig som överburen.

Höll på att glömma skriva om denna veckan. Jag är helt inne i mitt och tänker inte ens på att snart har vi en bebis hos oss. Jag har inga känningar alls och det jag trott var något innan verkar inte ha varit mer än lite små ont. Jag är väldigt mycket inställd på att X kommer någon gång om 2 veckor, haha. Det som jag börjat tänka mycket på nu är smärtan och det är nästan så jag mår illa när jag tänker på det. Jag och smärta går inte hand i hand. Inget aj aj alls går bra för mig. Vad fan har jag gett mig in på?

Samtidigt så är jag väldigt lugn. För X kommer komma ut oavsett om jag vill eller inte. Och jag kommer att klara det (hoppas jag fanimej) så jag behöver inte oroa mig. Ser jag fram emot det? NEJ!, men samtidigt så absolut. Det är ju detta jag längtat efter sedan vi plussa. Var är off knappen när man behöver den?

Idol 2010


Jag går emot mig själv i år. Jag både tittar och gillar Idol 2010.
Vad hände? Jo, det stavas OLLE först och främst. Sedan hans audition har hans röst förtrollat mina öron och han mina ögon när han sjunger. Det andra heter Linnea och jag är ingen jazz fan, men på något sätt får hon det att funka & jag gillar det. Hennes stil, hennes röst och hennes framträdande - såld.

We say goodbye in the pouring rain and I break down as you walk away


Guid mornin! Det är inte lika grått ute idag, men det är inget jätte bra höst väder. Saknar höstsolen. Jag har inga större planer för dagen. Kanske en lunch på stan med fint sällskap. Det hade varit det bästa.

F-kassan ringde och väckte mig idag. Jag tror även det var dem som ringde klockan 8, men då svarade jag inte. Skickade in ang. föräldrarpenning igår och idag ringde hon och ville kolla så allt stämde (tror jag). Jag börjar gilla henne som har hand om mina ärenden. Det kan ju vara något bra?

Började min morgon med en iskall burk cola. Ingen bra start - I know! Men begäret tog över. Drogar detta sedan igår och jag gillar väldigt mycket. Speciellt detta, detta & detta.

Sex and the City II


Det blev en inne dag med film, mjukiskläder och lång dusch. Inget avancerat, men väldigt skönt.

Nina kom med Sex and the City II i veckan och idag såg jag den. Jag måste säga att jag älska den. Det är inte mycket SATC i filmen tyvärr, men det kanske inte är så konstigt?  Tyckte den var precis så som den skulle vara och avslutade på ett bra sätt.

Grattis Madde & Danne ♥

Vikt: 3505 g
Längd: 50 cm


♥ Äntligen har han kommit, herr Orbeus - Flood. Han är så fin darling och jag är så himla glad för er skull att ni inte behövde vänta längre. Önskar jag kunde ta bort smärtan under tiden, men det ser ut att ha varit värt det? För han är nog den finaste jag sett (jag har inte sett min X än ju, hihi).

Onsdags babbel


Jag ändrade min H&M beställning idag och nyttjade ännu en rabatt på 10%. Me like!

I övrigt har jag haft en bra dag. Den har varit kall och blåsig, men det tillhör. Det är bara tråkigt när man inte kan knäppa jackan. Blir ju mycket kallare när det blåser rätt in. Fick besök av Fia runt lunch och vi gick ner i stan en snabb runda innan vi gick hem till mig igen. Blev lite slö tittande på tv fram till 4 då vi båda skulle iväg. Pappa hämtade upp mig och sedan bjöd farmor på bullar i vanlig onsdags ordning. Lillebror dök upp idag också vilket var jätte trevligt. När jag kom hem gjorde jag äppelpaj av äpplena från farmors koloni. Mums! Jag tog med mig en rejäl bit och vaniljssås och hälsade på finaste Anna. Så idag har jag rört mig mycket precis som bebis i magen. Undrar om det ger någon effekt efter att ha sprungit i trappor? Haha

Favorit boxar


Det är höst på riktigt nu och dessa boxarna hade jag inte tackat nej till. Tända upp vaniljljus, ryckande varmt te och en stor filt i soffan med massor av kuddar. Vilka är era favoritserier?

SJP


Sista omslaget skulle jag vilja ha som tavla. Och bilderna i tidningen med. Fint!
 Tror förvärkarna har startat för nu har jag ont till och från.

Hope there's someone who'll set my heart free


(bild:weheartit.com)

Vaknade för 20 minuter sedan. Jag är väldigt glad att jag fortfarande kan sova. Hur många får göra det såhär nära inpå? Jag gillar bebis som sover när jag sover, hihi. Hoppas det håller sig utanför magen också.

Idag står rätt mycket på schemat. Ska träffa Annie & Alice och tillsammans ska vi gå ner till F-kassan. Ska be dem hjälpa mig med föräldrardagarna. Är dags att anmäla det nu när jag fått rätt på pengarna. Idag är det också kanelbullensdag och jag är värdelös på att baka kanelbullar så jag fuskar och köper istället. Klockan 16 får vi besök av Trygg-Hansa som ska komma och prata försäkringar. Tur bäjbi kommer hem så jag inte sitter med min fågelholk här helt själv. Har svårt att förstå som det är, haha.

NU: Leta upp något litet att äta och sedan göra mig klar för äventyr.
 Antony & The Johnsons – Hope There's Someone

Vad tror ni?

Jag tänkte ni kunde få gissa lite såhär innan X planerar att komma ut. BF datum är ju 11 oktober, men jag tror själv inte att X håller tiden. Får jag önska eller hoppas så hade det varit himla kul om det blivit nästa söndag, 101010. Just becuase liksom.

Men gissa på nu!
♥ Flicka eller pojke?
♥ Vikt?
♥ Längd?
♥ Och NÄR X kommer?
♥ Lik mamma eller pappa?

Namnförslag får ni också komma med om ni vill.
Alltid kul med idéer och förslag.


It's in the story of where you came from


Det märks att det är söndag idag. Jag är slö och tv:n visar inget av intresse. Tog en promenad hem till mamma i eftermiddags och bjöd in mig på frukost. Sedan åkte jag & Fia till IKEA. Köpte bäddmadrass till spjälsängen och nya värmeljus. Det är den tiden på året nu och jag är svag för deras vaniljljus.

Lyssnar på detta och dricker cola. Jag har svaga känningar i ryggen, men inget mer. BF närmar sig och konstigt nog så är det inget datum jag direkt är rädd för. Jag är inställd på att gå över. MEN jag hoppas på 101010. Än är det möjligt och håller jag igång som nu så vet man aldrig, hihi.

Shooooooes


Jag letar efter DEN kängan och dessa två hittade jag på Eurosko.

Come on Villa


Bilder ifrån förra lördagen då jag och mamma "råkade" gå en promenad på 2½ timme & lite mer än milen. När vi kom fram till skyltarna (sista bilden) så hade vi BARA 3,5 km kvar till stugan.

Nu är det avspark för Aston Villa vs Tottenham. Come on Villa!

Kvällsbilder


Mitt monster Max | Bebis mage v.38 +3 ♥

Nu håller jag alla tummarna på att Olle stannar kvar i Idol.


Clinique och Keune



Bild 1: Cliniques 3 stegs rengöring för oren hud. Det är verkligen den bästa. Man känner och märker skillnanden direkt och den passar min "tonårshud" jätte bra. Och dem är väldigt dryga. 
Bild 2: Clinique Anti Blemish Liquid nr.2 och på köpet fick jag airbrush concealer nr.4. Lash power mascara fick jag sist när jag handla 2 produkter från Clinique och har inte hunnit testa.
Bild 3: Frisör shampoo och balsam. Jag använder även hårinpackningen och här snackar vi valuta för pengarna. Vilka produkter. Dryga, effektiva och bra. Dessutom luktar dem gudomligt.
Bild 4: Saltspray, gelwax och hårspray. Har inte använt tidigare, men har det i håret just nu efter frissan och jag gillar. Verkar verkligen effektivt och bra.


Klippning, halsband & färg



Klippte mig i tisdags och idag var jag nere och fick färg i. Klippte även om det lite och nu blev det ännu bättre. Jag gillar! Igår hittade jag det fina halsbandet med ordet LoveCubus. Föll direkt och kommer användas flitigt.

  RSS 2.0