Gravid v.38

Nu är du 38 veckor gången (eller gravid i 39:e veckan, om du föredrar att räkna så).

Förlossningen är runt hörnet och din bebis ligger och väntar på rätt tid att födas. Den fortsätter att lägga på sig ett litet lager kroppsfett, som kommer att hjälpa till att hålla rätt kroppstemperatur och kommer att öka lite till i vikt (pojkar tenderar att väga något mer än flickor). Försök ta det lugnt om du kan — det kan ta ett tag till nästa tillfälle. Gå ut och se en film, läs en bok eller ta långa tupplurar istället för att måla om bebisens rum eller vika bebiskläder. Det kan vara värdefullt att tillbringa lite kvalitetstid på tu man hand med din partner om ni kan. Du som är förstföderska får ditt blodtryck kontrollerat av sköterskan denna vecka.

Är det möjligt att veta om man väntar en pojke eller en flicka, om man inte sett det på ultraljud? En ledtråd är vikten - pojkar tenderar att vara något större än flickor. I vecka 39 väger bebisar mellan 3 kg och 3,2kg, men fortsätter bygga upp det lager underhudsfett som hjälper till att hålla dem varma utanför livmodern.

Bebisens inre organ finns alla på plats, men lungorna tar längst tid att utvecklas färdigt. Även efter födelsen kan det ta några timmar innan andningsrytmen etableras. När bebisen precis är född kommer man att undersöka den och bedöma resultatet enligt Apgar-skalan.

Undrar du vilken ögonfärg ditt barn kommer att ha? De flesta kaukasiska barn föds med mörkblå ögon och den ögonfärg de så småningom kommer att få, vare sig det är bruna, gröna, gråa eller blå ögon, inte visar sig förrän efter flera veckor eller t o m månader. Ditt barns ögonfärg vid förlossningen kommer att förändras i kontakt med ljus. De flesta barn av afrikanskt eller asiatiskt ursprung har mörkgrå eller bruna ögon vid födseln, men den exakta nyansen visar sig inte förrän efter sex månader till ett år.

Magen växer, bebis sparkar och jag har upptäckt bristningar runt naveln. Dem är så fina! Jag är märkt och jag tror jag älskar dem. Dem är mitt bevis på det mirakel som ligger i min mage. Beviset på att jag ska bli mamma. Och det närmar sig. Det närmar sig fort. För varje dag som går kan det vara den dag bebis kommer. Samtidigt som jag längtar så är jag så jäkla nervös. Fast jag är nervös på ett sätt jag aldrig varit förut.

Together we'll dance in the dark


Onsdag morgon och höstsolen lyser starkt. Det är kallt nu, men solen värmer än. Tänkte inviga min nya jacka med en en liten runda i höstsolen. Något trist ensam så jag ska försöka fiska upp sällskap, hihi.

Fotboll igår och när jag trodde vi i alla fall skulle gå därifrån med en pinne så blir det mål igen för borta laget. HEMSKT! Och det värsta med allt är att när BoIS kvitterar med sina 2 mål sitter jag på toa. Vad är oddsen? Jag fick alltså se tre bortamål och inga hemmamål. HEMSKT!

Lyssnar på detta & dricker hallonte.

You pay your dues, and I won't pay mine. To feel forgiveness you gotta forgive. It's lost on me, I believe in revenge


(bild: weheartit.com)

Snart kommer besök hit på frukost. Mycket trevlig start på dagen. Annars har jag faktiskt sovit ganska bra inatt. Vaknade först nu halv 11 när min telefon ringde. Tack som bara den att jag fortfarande får sova. Nervös har jag också börjat bli. Inatt när jag var uppe på en av mina vanliga toalettbesök satt jag och tänkte på kommande förlossning. Om hur nära den faktiskt är och det skrämmer mig om jag ska vara ärlig.

Förresten så har jag blivit lite kär i denna låten. Lyssnar på den direkt när datorn startar.


Monday morning

Godmorgon!
Vilken fin helg jag har haft. Jag bosatte mig i skogen tillsammans med mamma & hennes sambo. Det var verkligen skönt att komma ifrån stan. Bara få lov att vara.

Jag och mamma tog oss en rejäl promenad på 2½ timme i skogen på lite mer än milen. Jag kan säga att jag inte kommer göra om det på väldigt länge och definitivt inte höggravid. Jag var riktigt nervös för att något skulle hända under natten, men det var lugnt och skönt. Ingen bebis på utgång ännu.

Hade hoppats på att tvätta alla bebiskläder och sängkläder till bebis idag. Än ser det mörkt ut. Får se om mamma kommer förbi och om där i så fall fortfarande är ledigt i tvätten.

I wish I could but I can't


Jag önskar jag kunde gå i snygga skor med klack. Isåfall hade jag klickat hemma dessa med en gång. Snyggt tillsammans med en lång klänning.

Härliga fredag

Fredag förmiddag & solen lyser härligt fint utanför. Själv är jag seg och fortfarande ovaken. Jag låg kvar i sängen länge idag och det var verkligen skönt. Jag ska vila mycket, men är för rastlös för att klara av det. Det är så typiskt mig.

Bodyn ovanför hittade jag här och hur tuff hade inte X blivit i en egen Winnerbäck body? Himla sugen är jag faktiskt på att beställa hem den, men såg att den var slut i lager. Jag får hoppas den kommer igen.


Frukost besök


Mamma och bror är här på frukost. Om 1 timme ska jag bege mig till mvc och sedan åker jag med Anna till Center Syd. En bra dag detta. Hoppas ni har det lika bra.

Fin fint besök


Igår hade jag fin fint besök av finaste Annie & underbaringen Alice. Blev fika och lek. Leksakerna blev uppskattade och det är ett bra tecken, hihi. Då vet vi att dem är lekbara tills X kan ha dem.

Gravid v.37


Nu är du 37 veckor gången (eller gravid i 38:e veckan, om du föredrar att räkna så). Bara två eller tre veckor kvar!

Denna vecka tappar din bebis den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och det vaxliknande lager som skyddat huden och som kallas vernix caseosa. Din bebis sväljer båda substanserna och de kommer sedan att ligga kvar i tarmen till födseln där de bildar den svartgröna avföring som kallas barnbeck (mekonium). De sista veckorna kommer du förmodligen att känna dig som en ganska rastlös flodhäst. Försök trots detta att vila så mycket som möjligt, även om du har svårt att sova — du kommer att uppskatta det efter förlossningen. Din barnmorska vill träffa dig och ta ett blod- och eventuellt urinprov denna vecka.

Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är nästan 49 cm lång. Bebisens huvud ligger nu förmodligen nere i ditt bäcken och skyddas av den omgivande benstrukturen. Detta ger benen och underkroppen mer plats att växa.

Många bebisar har nu huvudet fullt av hår som är ungefär 3,5 cm långt. Men det behöver inte ha samma färg som ditt – mörkhåriga par kan bli överraskade av nyfödda bebisar mer blont eller rött hår och ljushåriga föräldrar kan få bebisar med mörkt hår. Och så finns det förstås bebisar som inte har något hår alls.

Ungefär vid den här tiden börjar många kvinnor bli oroliga för att de inte kommer att känna igen när förlossningen börjar.

Förutom att jag har halsbränna nästan hela tiden varje dag så mår jag himla bra. Jag försöker att röra på mig som vanligt, MEN det är tungt. Jag trodde aldrig att komma upp ur sängen skulle bli en sådan pina, haha. Man behöver ju komma ur sängen ett par gånger varje natt kan man ju säga.

Jag börjar nog bli nervös inför förlossning och dylikt. Inte så att jag går och tänker på det medvetet, men det ligger där i bakhuvudet och snurrar. Inatt drömde jag mardröm och den tanken vill jag genast skaka bort. Usch, inga sådana hemskheter. Fast dem tillhör kanske med?

Ska till MVC idag. Hoppas allt är bra med X och med mig. Har ju som sagt enormt mycket halsbränna som stör både dag & natt. Hon vet nog vad jag ska göra och ta för att slippa det.

Nytt i köket och balkongen



Blev nya blommor till köket idag. På IKEA kostar dem 99,- och jag hittade på City Gross för 40,-/st. Klippt och skuret ju. Varför betala mer? Behöver bara hitta lite större krukor till dem, men dessa får duga tills dess. Köpte även tidning. Jag blir alltid tidnings tokig när det är höst och på vilket bättre sätt kan man få så mycket inspiration som man får från just en bra tidning?

Balkongen fick nya blommor med. Lite ljung och gula krysantemum. Blev mycket fint. Tack mamma för all hjälp och hoppas soppan smakade lika bra som den luktade gott, hihi.

Tacofyllda paprikor

Idag gjorde jag tacofyllda paprikor med kokta majskolvar & enkel sallad. Det smaka himla bra och var precis så enkelt att göra som mat ska vara.


Du behöver:
- köttfärs
- taco kryddmix
- paprikor
- riven ost
- majskolvar
- rödlök
- gurka
- tomater
- gräddfil
- tortillachips


Börja med att sätta på ugnen på 175 grader. Bryn färsen i oljan, tillsätt kryddmixen.


Dela och kärna ur paprikan. Lägg dem med den kupiga sidan ner i en ugnsfast form. Fyll dem med färsen och strö över osten. Sätt in paprikorna mitt i ugnen 15 - 20 min.


Ta bort bladhölj och trådar som sitter runt om majskolvarna. Lägg ner dem i kokande saltat vatten. Koka dem mjuka ca 10 min.


Skala och hacka löken. Tärna tomaterna och gurkan. Blanda grönsakerna till en sallad.


Servera paprikorna med majskolvar, sallad, gräddfil och tortillaships. Och vill man kan man servera en god salsa också.


Världens finaste höstsol

Världens finaste höstsol lyser!
Idag blir det balkongfix & trix med mamma. Sedan ska jag bjuda henne på broccolisoppan jag gjorde igår. Mums!

Jag hörde den på radio och har förgäves försökt hitta den. NU har jag!


Revenge is a poison. Revenge is fit only for fools and madmen


Tisdag och en av de dagarna då där är något bra att se på, 21.00 - The Mentalist & 22.00 - Lie to Me. Riktigt jäkla bra faktiskt. Och till det ska jag mumsa gott, melon med honungsyoghurt. Men innan allt detta bra blir det en härligt skön & behövlig dusch.

Online diary of today

Goddag! Klockan är redan halv 5? Var har denna dagen tagit vägen? Tiden går så himla fort och jag hinner inte med. Jag har gått med halsbränna från och till hela dagen. Det går inte att bota den med endast cola. Måste nog köpa hem något mot det så att jag kan sova. Är ingen höjdare att vakna pga halsbränna.

Dan & Fia bjöd på lunch idag. STARKT, men mycket gott. Fia hämtade mig runt 12 och jag passade på att panta all pant som låg här hemma. Det resulterade i 104,-. Inte illa för "lite" cola burkar och flaskor. Hittade receptICA och det verkar enkelt och gott. Så ikväll tänkte jag göra broccolisoppa. Håll tummarna!


WWF collection


Grannens pojke kom upp med jultidningar och när jag hittade dessa godingar i WWF katalogen kunde jag inte låta bli. Dessutom stödjer man ju en god sak. Och nya muggar är aldrig fel + en söt panda till X, hihi.

Detaljer till köket


Detaljer till köket. Det blir ett vitt matbord med vita stolar och sedan silvriga detaljer & gröna växter i vita krukor. Det är så att man vill handla med en gång.

Måndag 18:46


Sängen har blivit bäddad med det fina överkastet som mormor gjort. Jag tror det är mormor, eller vem har virkat det mamma? Tycker det är så himla fint och personligt.

Jag har haft Nina på besök idag. Vi har haft en tjejdag - noppat ögonbryn, bäddat sängen och tvättat mattor. Hahaha, kanske inte det mest typiska man gör när man träffas. Jag är jätte tacksam för hjälpen idag gumman och besöket såklart.

Det blir ny köksinredning till oss i julklapp. Nya matmöbler, lampa och annat smått. Jag känner för att förnya och köket är en bra början. Blir mycket vitt och jag tror det kan göra köket ännu bättre.

Gummistövlar med strass


Försöker hitta den DÄR gummistöveln och jag tror jag har hittat den nu. Så enkel, men så snygg. Dem finns här för ca 498,- svenska kronor.

Burberry London



Fint!

Glödlamp's lampa


Dessa lamporna kommer från ellos och två sådana ovanför köksbordet - I like!

Söndag igen & måndag är fortfarande en bit bort


(bild: weheartit.com)

Söndag och idag ska man rösta. Jag slipper! I alla fall göra det idag för jag har redan gjort det. Jag förstår mig inte på politik och skulle jag försöka sätta mig in i det blir jag snurrig för det är hundra olika saker att hålla reda på. Vilket gör att jag helt enkelt inte ens vill förstå. Any how så har jag röstat. Gjort min sak.

Idag blir det soffan ihop med ett gäng filmer, cola & hamburgare ifrån igår.

Words are very unnecessary



Nu är mitt skrivbord synligt igen. Fick damp på alla tidningar, papper och annat onödigt som låg och skräpa. Men nu är det fint igen för en liten tid framöver, haha.

Funderar på en dusch och sedan få i mig något att äta. Just nu lyssnar jag på Depeche Mode och dricker yoghurt. Har inte mycket energi idag och det är fortfarande hemskt dåligt väder ute.

Kom på att jag blivit otroligt dålig på att använda kameran. Får se till att bättra mig!

Jag hatar att vänta! Irriterad - JA!


(bild: weheartit.com)

Det är full storm och jag har inga kläder att ha på mig för att vara ute. Ingen jacka att knäppa. Just nu ogillar jag den dära magen mitt fram. Den är ivägen. Och jag är så otroligt irriterad. Jag hatar att vänta. Det är fanimej det värsta som finns. Och vad väntar jag på? Jo, på att rösta. Som om jag egentligen bryr mig? Nej jag måste bara vänta, vänta, vänta, vänta, vänta. Mitt humör är nere på botten och känner inte alls för något.

Himla kul fredag detta blev.

Förnya almanackan



Jag och almanackor går inte riktigt hand i hand. Eller jo, det gör vi, men jag vill ha ny hela tiden?! Ekonomiskt? Inte det minsta. Så igår kväll slog den briljanta idén mig - jag gör ett eget omslag så blir almanackan som ny. I alla fall till utseendet. Och eftersom Sarah Jessica Parker är en stor inspiration för mig just nu så passar hennes Elle cover perfekt som framsida. Me like!
Och bäst med det hela - det kosta mig inga kronor. Tumme upp!

Nu
: Dusch och sedan blir det fika dejt med Fia ♥

Sarah Jessica Parker



Tänkte göra en tavla. Hittade många bra bilder på Sarah Jessica Parker.

I lied my heart into thousand pieces



Denna låten har verkligen fastnat i mitt huvud just nu.

Gravid v.36


Nu är du 36 veckor gången (eller gravid i 37:e veckan, om du föredrar att räkna så).

Bebisen lägger fortfarande på sig – ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 47 cm lång. Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. Detta gör att dina lungor och din magsäck får mer utrymme och det kan bli lite lättare att äta och andas.

Det kan däremot bli jobbigare att gå – för en del kan det kännas som om bebisen är på väg att ramla ut! Det fortsatta trycket på blåsan gör att du kan behöva gå på toa ofta. Fortsätt äta bra, både för din skull och bebisens. Läs vår kostguide om du vill ha inspiration.

I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången – innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.)

Du kanske har märkt att brösten läcker lite. detta är helt normalt. Dina bröst har börjat producera den mjölk som kallas kolostrum eller råmjölk och som ger ditt barn en bra start. Om du känner att förlossningen börjar, kommer din barnmorska att undersöka livmoderhalsen. Hon kommer att se om den har börjat utplånas (bli tunnare) och dilateras (öppnas).

När du besöker barnmorskan kommer hon att kontrollera hur bebisen ligger. Denna information skrivs in i din journal så att de vet din historia när du kommer till sjukhuset för att föda.

Det känns att det börjar närma sig. Det ömmar här och där och jag upplever känslor jag aldrig gjort. Men jag ser fram emot allt. Jag längtar.

4 år, jag älskar dig!


do it with class, undress that ass.


(foto:weheartit.com)

Inväntar mamma och bror på frukost besök. Te, rostade mackor & jordgubbar.


Heja BoIS


(foto: deviantart.com)

Ska träffa pappa strax efter 17.00 och äta pizza innan matchen. Heja BoIS! Och uppehåll hoppas jag på.

Well, be sure to thank your pussy for me.


Blev en tidig morgon idag också. Idag ville jag dock sova kvar, men fick inte. Typiskt. Vi har varit och skrivit på faderskapspapper och papper på gemensam vårdnad. Så när X kommer är det fixat.

Såg The Ugly Truth igår. Den var lika bra nu som när jag såg den på bio. Gerard is hoooooooot och ja, det är Heigl med. Har ni inte sett filmen - SE DEN!

Ute är det verkligen höst rusk. Regn, blåst och grött. Prefekt dag att spela lite sims på. Jag hoppas bara att det blir bättre väder till ikväll. Himla tråkigt att kolla fotboll i detta vädret. 

I know it's a brand new day



Vaknade precis innan bäjbi skulle till jobb. Eller nej, jag vaknade innan. Jag tvingade mig bara att lägga mig igen för att försöka somna om. Omöjligt. Är det dax nu? Muha - fast jag ska inte klaga. Jag har fått sova bra länge och detta är första gången jag är uppe tidigt. Händer kanske inte igen, tihi.

Tänkte spelat lite sims 3, men nu börjar tröttheten slå på igen så jag slänger mig nog på soffan istället och sätter på en film eller bara zappar mellan kanalerna. Somna kommer jag göra. I'm sure.


Idol & middag

Det blev ett långbesök hem till gudmor Jennie idag. Vi drack saft, åt mackor, nötter och tittade på Idol repriserna. Det bästa från förra veckan måste nog ha varit det här, haha. Han är ju bara så himla rolig. Jag kan inte sluta skratta. Och juryns ansiktsuttryck? Klockrent ♥

Väntar på att min kyckling ska bli upptinad så jag kan steka den. Det blir kyckling, ris och currysås idag. Blev sugen på något lagat och med currysmak. Tumme upp! En bra film till det blir skit bra. Trevlig söndag.

Film och rabarberpaj med vaniljsås. Det är...

mms_img12541 (MMS)

Film och rabarberpaj med vaniljsås. Det är min lördag


Kalasdax


Det blir kalas för faster & kusin idag. Har fått höra att det bjuds på smörgåstårta, nam nam.
Grattis på födelsedagarna (i efterhand ^^)

Pasta, pasta, pasta och pasta



Pasta med paprika- & vitlökssås eller pasta med broccoli & ädelost?
Jag älskar pasta och ikväll känner jag för något gott och lätt lagat.


Yesterday is history. Tomorrow may not come



Denna skiva spelas flitigt just nu. Hans låt Brand New Day är ledmotiviet till Lie to Me som jag verkligen älskar (serie och låt). Så in och lyssna på Ryan Star.

If you can imagine it


Underbart uppvaknande man fick idag - not


bilder: weheartit.com

Inte nog med att jag ska till tandläkaren idag. Jag blir väckt av försäkringskassan. Hurra! Det är väl såklart att det ska gå emot mig. För det kunde ju inte bara gjorts rätt från början? Nej, det är nog för mycket begärt. Det är väl så det ska vara, motarbetare istället för medarbetare. Eller?

Och ovanpå det så var tanten som ringde inte vidare jätte trevlig heller utan mer som att "jaha, tråkigt för dig då" och det är verkligen uppskattat. Love it really.

Gravid v.35

Nu är du 35 veckor gången (eller gravid i 36:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu är bebisen så stor att det är trångt i livmodern.

Nu väger bebisen ungefär 2,4 kg och är cirka 46 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.

Denna vecka kan bebisen stoltsera med fingernaglar och ett par fullt fungerande njurar. Levern kan nu också bryta ner en del avfallsprodukter.

Nu är det mycket mindre fostervatten och du har förmodligen lagt på dig mellan elva och 14 kg. Din navel har också sträckts och sticker förmodligen ut. Eventuellt känner du dig andfådd nu när livmodern har växt så att dess ovandel sticker upp i bröstkorgen. Du kan också ha fått matsmältningsproblem av samma orsak.

Pröva att stå på alla fyra för att avlasta ryggen. Fortsätt dricka mycket vatten även om du behöver kissa så ofta att du lika gärna skulle kunna flytta in på toa – bebisen behöver denna vätska. Däremot kan det vara klokt att dra ner på urindrivande drycker som té och kaffe.

Magen ser mycket större ut än den känns och tur är nog det. Bebis X visar gärna att den finns där inne genom att trycka ut en fot i sidan på mig. Det är faktiskt väldigt fräckt när man känner en häl och kan klappa på den lite. Även om min hud är i mellan mig och bebis så känner jag ändå att det är MIN - VÅR - DIN bebis fot jag känner. Och det är verkligen inte långt kvar tills den ska ligga på mitt bröst. Nervös? Nej faktiskt inte än, men det kommer nog när jag minst anar det. Eller jo, lite nervös är jag. Men det är inte inför förlossningen utan för hur jag kommer förändras som människa när vårt mirakel är ute.

Jag rör mig som vanligt (oftast) och försöker ta en promenad om dagen. Det är tungt att gå en längre runda, men oftast så går det bra och jag har ju klarat av att besöka IKEA och Ullared på två dagar. Jag är en riktig kämpe, haha. Fast sen har jag ju mått därfter också.

Good morning scarecrow


foto: weheartit.com

Jag tycker hösten är vår finaste årstid. Alla färgerna, den smygande kylan och nu är den nog här.

Babbel svabbel



Det var en rejäl utflykt jag kom ut på igår. Fick uppleva Klippan ^_^ och sedan Ullared.
Idag slappar jag bara för jag orkar inget annat. Har varit igång hela helgen och hela dagen igår. Jag förtjänar att slappa. Dessutom är jag nog trött på bloggen ...

Åker pågatåg på väg till Klippan. Det är e...

mms_img33225 (MMS)

Åker pågatåg på väg till Klippan. Det är en nostalgisk känsla med lila tågen :-D


Läsa och mysa med magen innan ögonen tril...

mms_img16211 (MMS)

Läsa och mysa med magen innan ögonen trillar ihop. Varit i full gång hela helgen och imorgon vantar föräldrarkurs kl 8 och sedan åker jag till Klippan innan vi åker vidare till Ullared. Semester är fint :-)


IKEA

Idag blir det en tur till IKEA. Ska bli så himla fint. IKEA är nog världens bästa butik, haha.


a picture



Testade en app jag laddat ner till telefonen. Gillar!

Nya converse



Bebis X har redan fått sina första skor och visst är dem snygga? Jag köpte dem av min frisör som hade köpt dem i USA till deras son, men aldrig använt dem. Dem kommer passa snyggt på X.

Idag sov vi till halv 11 och det var skönt. Var förvisso uppe en timme inatt så kanske därför med, men så länge jag får sova länge är jag glad. Har ju semester dessutom  det är fint!


Sjung me' oss, låt munnen le

Denna låten har jag haft på huvudet sedan i lördags. Och jag kan inte sluta lyssna på den heller.

Dansa och häng me
Sjung me' oss, låt munnen le
Sprak och fest och färg
I vårt Fraggelberg
Jobbar det gör vi
Dans är nåt vi struntar i
Sprak och fest och färg
I vårt Fraggelberg


Min onsdag har varit himla bra



Jag vaknade tidigt idag. Redan halv 7, men gick inte upp ur sängen förrän lite efter 7. Bebis vaknade inte förrän lite efter 10. Lagom till föräldrarkursen var slut. Jag tycker om min bebis sovrutiner, haha. Man ska inte vakna innan 10 *skratt* Föräldrarkursen handlade om förlossningen idag och fortfarande har jag inte börjat tänka på den. Jag tror jag kommer få panik en vecka innan det är dax. Det är sån jag är, haha.

Efter föräldrarkursen var Snuffis förbi och åt kladdkaka. Himla mysigt. Efter kladdkakan mötte jag upp en gammal klasskompis på stan för en fika. Jag tror det var 7 eller 8 år sedan vi träffades sist så det var verkligen inte igår. Blev mycket prat och var verkligen roligt att träffas.

När vi var klara stötte jag ihop med Annie, Alice & Laila som jag slog följe med på torget. Blev en sväng ner på City Gross och sedan tillbaka till Madde's. Haha, spenderade många timmar på café idag. Inget mig emot. Jag gillar miljön. Och mysa med Annie är alltid fint.

Avslutade med fika i kollo. Underbart väder i höstsolen som värmer så härligt. Och jag har ätit min första tomat ifrån balkongen idag. Mums!

OK Go – Here It Goes Again

  RSS 2.0