Royal Wedding

Idag bor jag framför tv:n och ser kungliga bröllopet. Mäktigt! Ryser i hela kroppen redan. Det är något speciellt med det engelska och det danska kungahusen. Känns äkta och fint på något sätt. Och hon är vacker. En riktig prinsessa blivande drottning.

Sitta själv


Såhär glad är man när man kan sitta själv

Does your mother know that your out?


Jag inser nu att min lilla bebis inte är liten. Han åker i sittvagn och sängen är sänkt.
Det är TYDLIGA tecken på att bebisen är stor. Awe, fina underbara Malcom.
Ja, nu är jag sådär puttinutt

Påsken är snart över och förbi. Det har varit en mycket mysig helg med god mat, familj och fint väder. Malcom fick känna på gräset för första gången idag när vi grilla i kollo

Btw så har ellos massor med fina kläder jag skulle vilja ha till Malcom. Barnkläder är farligt, haha.

Imorgon stannar vi nog hemma och bara är. Vi är förkylda och jag känner mig helt färdig efter att ha varit överallt. Jag är det rätt ofta, men det tar på krafterna.

Cillan, saknar dig! Oh underbara flippo. Jag hoppas vi ses snart innan jag blir tokig.

The Kid


 

Jag kan inte med ord beskriva känslan. Det enda jag kan säga är att SE FILMEN! LÄS BOKEN!

Ett hjärtskärande drama baserat på Kevin Lewis självbiografiska bestseller.

Kevin Lewis genomlider dagarna utan mat i Londons fattigaste kvarter, blir slagen av sina missbrukande föräldrar, mobbad i skolan och ignorerad av socialen. Hans liv tillhör aldrig honom själv, inte ens när han blir placerad på fosterhem.

Några år senare är han känd som "The Kid", en boxare som lever på illegala matcher i den undre världen. Men en dag ändras allt och chansen till ett ljusare liv står för dörren...

Så perfekt du är.


Min lilla bäbis är inte liten, 71,5 cm lång & 7950g tung. Fina underbara lilla människa! Så perfekt du är.

Min nya fina tunika


Älskar min nya tunika. Den är så fin och titta på de fina spets detaljerna på kragen och armarna. Så himla fint. Och det känns ännu roligare att klä sig lite fint när man har fått klippt håret också. Äntligen känner jag mig lite piggare och inte sådär grå och tråkig. Sen har solen börjat titta fram dagligen vilket bara gör allt så mycket bättre. Jag älskar att vara på bra humör. Allt blir bättre!

Idag ska vi på 6 månaders kontroll på bvc. Ska bli spännande och se hur mycket Malcom gått upp och om han blivit längre. Sen är det lite tråkigt att gå dit för vår sköterska som jag tyckte så bra om är sjukskriven fram tills hon ska ha bebis och sen är hon mammaledig. Jag hoppas att den som tar över är den jag tror för hon var också jätte gullig och har träffat Malcom ett par gånger vilket jag tycker är bra.


ChériJag har en ny crush. Ha, känner mig som 14 igen. Jag bara råkade snubbla på denna filmen och jag blev fast. Michelle Pfeiffer är en otroligt vacker kvinna så är hennes motspelare Rupert Friend är en otroligt vacker man. Och det är inte första gången jag ser honom, men det är första gången han fastnat kvar på näthinnan. Beautiful! 

CHÉRI är en romantisk dramakomedi baserad på kontroversiella författarinnan Sidonie-Gabrielle Colettes roman med samma namn. Berättelsen utspelar sig under La Belle Epoque (tiden som föregick första världskriget) i ett dekadent Paris där en ung man försvinner in i en fantasivärld efter att ha tvingats avsluta sitt förhållande med en äldre kvinna som utbildat honom i kärlekskonsten. En sensuell och humoristisk historia om nonchalans och omöjlig kärlek i en tid då kurtisanerna åtnjöt sig ett liv av lyx och hög social status. CHÉRI tävlade i Berlins filmfestival. Stephen Frears har tidigare regisserat succéer som ”The Queen”, ”High Fidelity” och ”Farligt begär"

De lever ett bekymmerslöst liv och ser fram emot att pensionera sig, eller som Lea säger till sin hushållerska, "finns det något bättre än en säng för sig själv?" Madame Peloux har dock ett bekymmer, hennes son Chéri (Rupert Friend), som hon inte vet vem av alla hennes kunder är fader till, behöver uppfostran. Vem kan då vara bättre att lära honom om blommor och bin och lite stil och finess än Lea som har känt Chéri sedan han föddes. Hon lovar att ta hand om 19-åringen som mest lever ett brat-liv på Paris nöjesetablissemang, över sommaren i sitt sommarhus i Normandie. Snart faller de för varandra och lever som ett par i sex år. Vändningen kommer när Madame Peloux börjar längta efter barnbarn och arrangerar ett bröllop med en annan branschkollegas dotter, den knappt myndige Edmee (Felicity Jones). Först då förstår både Lea och Chéri att deras sex år långa flirt inte bara var en lek utan faktiskt hade substans. De inte bara åtrådde varandra, de var förälskade, de var deras respektive livs kärlek. (källa)

And it's love in my heart that I feel


tumblr & weheartit

Vuxenpoäng och idiot kunskap


Finns det något som är roligare än att spela roliga spel med vänner & familj? Dessa ovan hittade jag på Lagerhaus och kostar 195:-/st. Och på tal om Lagerhaus la jag in mitt CV idag. Ska söka i butikerna också, men detta är ett steg i rätt riktning iaf. Hoppas kan man alltid och så kul det hade varit.
Jag känner att jag är i behov av en riktig nystart!

Update.
La in CV och sökte på Granit också. Tumme upp!

Blandad kompott av foto


1. Malcom 6 månader.
2. Äter gröt med hela ansiktet.
3. Äter upp sig själv.
4. Busar med gudmor Jennie.
5. Absolut flaskan vill jag ha för den är så snygg, men jag skippar innehållet!

till dig, till mig, till digTradera vinst, 60:- & jag sparade därmed 210:- GILLAS!


Gillar att H&M har mycket virkat/spets som jag just nu förälskat mig i - Oh det är fint!

Äntligen hade H&M fått in Malcoms storlek så nu har han skor igen då hans Converse blivit för små.

how to have a lovely day


Alice 1 år


Igår blev världens bästa & finaste Alice 1 år och det firades med tårta och sång. Malcom var kalas klädd och kom med 3 paket till sessan. Tack för att vi fick vara med och fira denna dag

Ännu en grå & kall dag


1. Åka hem till gamla mormor och morfar på kalas 2. Coolingen i sin sittring.

Uh! Vaknar upp till ännu en grå och kall dag. Vad är detta för väder? Det är deprimerande. För att göra det lite bättre ska jag göra paj. Och jag hoppas hitta sällskap i eftermiddag för jag är inte alls på humör för att vara ensam någon timme när Peter och Malcom är iväg hos farmor.

Skrev mitt cv igår och jag blev nöjd. Jag har ju gjort en hel del i mitt lilla liv, haha. Jag har jobbat 5 år på mitt nuvarande och det är ju synd att man efter så många år inte får mer än 10 timmar/veckan och då har jag likväl ett anställningsbevis på 15. Det såg ljust ut en tid men nu är det så satans mörkt.

När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem


Hovet – Kom ihåg mig - Live Helsingborg 8 juli 05

22:10 for You've done such a marvelous thing


Älskade Malcom!
Om du bara visste hur mycket jag älskar dig. Att du gjort mig till världens stoltaste!

Imorgon ska vi träffa finaste Annie & Alice. Ska bli spännande och se hur deras nya lägenhet ser ut. Att dem flyttat får mig att vilja flytta ännu mer. Längtar efter en uteplats med gräsmatta. I alla fall, haha, blir det lite frukost och mys innan vi går ut en runda till Jysk.

Imorgon ska vi ha liten träff med de fina arbetskamraterna också. Ska bli trevligt att träffas utanför jobb. En del saker saknar man ju faktikst när man är ledig och dessa människorna är GULD

Nu: Pluras kök


vardagsmys en grå tisdag


2011.02.04


2011.04.02 - Morfar 85 år


we judge


Morfar 85 år - Grattis


Jag har en hoppande liten kille med mig i köket. Han har inte riktigt kommit på hur han ska göra men han verkar gilla att sitta där. Han pratar, skrattar och studsar runt. Du gör mig glad!

Idag fyller min morfar 85 år - GRATTIS MORFAR
Så när Peter repat klart ska vi åka på kalas. Ska bli himla mysigt. Annars är planerna inga idag. Körslaget ikväll (jag har inte bestämt mig för vem jag gillar än) och kanske popcorn och stort glas cola till det. Låter väl inte dåligt? Haha vilken hemma kärring jag är. But I love it!

  RSS 2.0