Hell yeah! It's monday. Suck!

.
Vi bor för närvarande trångt och rörigt. Jag mår illa av att se det. Tur att det inte är för evigt.

Har väldigt mycket ångest just nu och ligger ofta och gubblar när jag ska sova. Jag tror att det blir bättre när det blir struktur på vardagen, men fram tills dess får jag nog våndas och bara fortsätta andas. Det är nu jag är så glad för ALLA underbara människor som finns i mitt liv.

Vi har haft en jätte mysig helg. Åkte över till Danmark i lördags och i söndags var vi på Väla och kolla in allt nytt. Det är stort och det ska bli större

Idag tvättar vi och försöker att rensa lite smått i röran innan vi ska hälsa på min farmor och sen äta middag och se film med Dan & Fia innan vi ska hem och snarka. Precis lagom måndag för mig. Jag räknar ner dagarna till jobb och hoppas att jag får löst allt som jag behöver få löst. Jag ska bara våga stå på mig och våga tro på mig själv. Jag KAN och jag KOMMER fixa det.

Some I love to punch in the face


Haft en jätte mysig dag med Lotta och Hampus. Tror inte vi träffats sedan Malcom låg i magen och det vill säga är väldigt längesedan. Bättring på oss, haha. Malcom tyckte nog det var jätte roligt att leka med Hampus leksaker. Och Hampus såg också ut att ha roligt

Väntar just nu på Madde och sen på att komma iväg och hämta mina saker så jag får hem det. Ska bli skönt att få ordning på det och slippa ha mina saker utspridda. Kommer bli ännu mer röra här hos mamma, men det får vi ta tills vidare. Och nästa helg börjar jag jobba igen. Ska både bli roligt och ledsamt. Fast som det ser ut just nu får jag bli hemma om det går från och till igen i oktober och fram. Jag får bara hoppas att det går och att dagarna räcker till så att jag slipper få mer käppar i hjulen 

Stora killar


Killarna är inte sså små längre. Och visst syns det att det bara skiljer 9 dagar mellan dem? Hihi

Aaaaaargh

Precis såhär skulle jag vilja göra just nu.


Mitt hjärta


Mammas hjärta

I love you not only for what you are


Att vara din mamma är det bästa som finns


Jag älskar dig mer än något annat på denna jord. Du är det bästa som hänt mig och jag ska finnas här för dig i alla dagar och alla väder oavsett. Att få vara din mamma är det bästa som finns!

Smile unconditionally


Kräftskiva @ Nilsson's


Goda räkor, god paj, god dricka och härliga människor. Lyckad kombo kan man säga!

Jag älskar höst


Jag älskar hösten. Tjocka stickade trjöjor, en stor halsduk runt halsen, jeans och nya skor.

10 månader


Idag är det 10 månader sedan du föddes och förändrade mitt liv för alltid. Jag älskar dig

For all my people


Skånes djurpark


Vi besökte Skånes djurpark förra veckan och det var riktigt mysigt. Malcom gillade alla djuren.

Minisemester


Vi åkte på minisemester till Halmstad och besökte Ullared på fredagen. Det var riktigt mysigt och härligt att åka ifrån stan om så bara för två dagar.

Mitt livs kärlek


Älskade unge


Malcom bara växer och växer. 9 månader redan och jag förstår inte hur tiden kunnat gå såhär fort? Läskigt är det. Vi har hittat på massor med kul. Busat med vänner, åkt på äventyr och myst. Njuter för fullt av min sista tid hemma med min fina kille. I september drar det igång med jobb igen som det ser ut nu. Inte alls vad jag planerat från början, men det ska vi fixa.

  RSS 2.0