Edelweiss


Det var en riktigt trevlig kväll igår tillsammans med allihopa. Malcom var pigg och glad hela tiden. Duktig kille

love actually

Igår avslutade jag min härliga dag med att se Love Actually. Det måste vara en av de bästa filmerna ever och man blir så glad av den. Detta är en av de bästa scenerna. Kom på mig själv att ligga och skratta, haha.

Idag ska vi ut och äta på restaurang. Vi ska fira Pelle som fyllde 65 i början av månaden. Ska bli riktigt trevligt och Malcom ska få testa att sitta i egen stol med hjälp av filtar och kuddar, hehe. Liten börjar bli stor och det går i rasande fart. Min lille bebis

Dansa som om ingen ser dig


Spenderat hela dagen med mamma hemma hos mormor & morfar ♥ Bästa fredagen på läääääänge! Underbart :)


me and you - just us two


Moooooooooooooooooooooooooose with purple horn


Idag träffade vi Fijan och fikade på Espresso House. Malcom fick sin älg ifrån Libero också och han älskar den.

du är det bästa som någonsin hänt mig


du är det finaste jag gjort
du är det bästa som någonsin hänt mig
du är världens underbaraste och jag älskar dig


Godmorgon! Förutom bebismys så är detta en...

100media_imag016 (MMS)

Godmorgon! Förutom bebismys så är detta en bra morgon.


Foten säger det. Undrar när Malcom ska bör...

100media_imag015 (MMS)

Foten säger det. Undrar när Malcom ska börja somna som andra vanliga och duktiga barn? Eller det är kanske jag som är felet? Förvånar mig faktiskt inte..


för ett år sedan


Idag för ett år sedan satt jag på huk i badrummet och skakade med ett graviditetstest som visade plus ♥

Born to be the BEST


2011.02.12 - Vi hälsade på mamma & delade en pizza.

Jag är riktigt slö idag och jag är täppt i min näsa. Får snart se till att lyfta röven från soffan och ta mig ut. Kan inte sitta inne en dag till. Det funkar inte. Vad vi ska göra får jag se. Bara gå en promenad funkar bra. Hoppas att Fia kan/orkar följa med. Det är ju så tråkigt att gå runt ensam.

I'm looking for love.


Sunday


2011.02.18 - mitt charmtroll

Vi hade en mysig & trevlig eftermiddag/kväll tillsammans med Dan & Fia igår. Vi möttes upp och gick och handlade till pizzorna. Hemmagjord pizza är tio gånger godare än köpe pizza. I tell you! Mello var sådär. Dem enda jag riktigt gilla var Sara Varga och The Playtones.

Malcom smakar potatis, bildbomb


2011.02.18 - Malcom äter potatis för första gången

Dikt om pojkar



Pojkar förekommer i diverse storlekar, vikter och färger.
De påträffas överallt - ovanpå, under, klättrande på, hängande i, springande runt och hoppande över.

Mödrar älskar dem, små flickor avskyr dem,
äldre systrar och bröder tolererar dem,
stora människor ignorerar dem och Himlen beskyddar dem.

En pojke är sanningen med en sotfläck på näsan,
visheten med bubbelgum i håret
och framtidshoppet med en groda i fickan.

En pojke är en magisk varelse - man kan stänga ute honom
från sin slöjdverkstad men inte ur sitt hjärta.

Och när man kommer hem om kvällen
med bara spillrorna av sina drömmar och förhoppningar kvar,
då är det han som lagar dom igen med två magiska ord:

Hej, mamma!


Första smakportionen avklarad


2011.02.17 - foto tagna av bästa Anna

Mår inte riktigt så bra som jag hade velat och Malcom mår inte heller riktigt bra. Jag hoppas att det släpper till helgen så att vi är fit for fight igen på måndag. Man orkar inget när man inte mår bra.

Idag fick Malcom sin första smakportion, potatis, och han åt det med glatt humör   Min stora & duktiga kille. Tack mamma för hjälpen med att mosa och frysa in till resten av veckan. Blir potatis nu ett par dagar och sedan morot. Nästa vecka ska vi koka ihop palsternacka och majs.

NU: Varm dusch och sedan avslutar jag med SATC & bebismys (nattnings amma, haha)

Premiere of Gnomeo & Juliet


Premiere 'Gnomeo & Juliet'. Jag älskar denna man! Och Emily Blunt är också otroligt vacker.

Just another day


Finaste Malcom

Idag har vi haft en hemma/innedag. Jag mår lite sådär och Malcom är inte heller helt kry. Han hostar och snörvlar, inte alls roligt att vara liten och dålig. Men det var skönt med en inne dag. Vi fick fint besök av bästa tant Anna. Hon bjöd på lunch, pasta med god egengjord pasta sås. Det var riktigt mums!

Imorgon är det fredag IGEN. Varför ska tiden springa iväg? Eftersom både Malcom och jag inte är på topp får vi hoppa över mamma/babyträffen imorgon. Vill inte smitta ner någon ju. Mamma ska komma och hälsa på och vi ska göra smakportioner till Malcom och sedan ska han få smaka på mat. Stora killen!

Dagen började både bra och dåligt. Bra var...

100media_imag012 (MMS)

Dagen började både bra och dåligt. Bra var att vi fick sovit hela natten. Dåligt var att det blev stress innan mitt gynbesök, men tack vare världens bästa gudmor Jennie löste det sig. Besöket var inte så värst trevligt, men nu är det gjort. Nya cellförändringar och tal om operation. Får hoppas på det bästa. Nu ska jag dricka lite te och sen ta en lång varm dusch.


James at the British Academy Film Awards


A nice surprise – James has turned up at the British Academy Film Awards! He looked rather dashing and presented the inimitable Helena Bonham Carter with her award for Best Supporting Actress.

Sova? Nej mamma behöver inte sova mer.. un...

100media_imag011 (MMS)

Sova? Nej mamma behöver inte sova mer.. unge ^_^ kaffet är strax klart. Tack! Jag lär behöva kannor med koffein idag.. vi ska till bvc 10.30 och sen hem direkt. Jag känner mig inte social idag. Iaf inte på ett positivt sätt ;-)


Booooooring!

Vi lever!
Har inte haft tid över till att sitta vid datorn alls. Det är fullt upp med Malcom och annat hela tiden, men jag gillar det. Det känns inte lika stressande ..

Igår var det kalas för finaste Emilija som fyller 4 år idag Grattis tant Sannas ängel.

Nu ska jag slå igång SATC, amma Malcom & hoppas på en bra natt med sömn.


All I want is to mess around

(weheartit)
Äntligen har jag fixat högerklicksskydd! Har glömt varje gång jag satt mig vid datorn, men inte idag. Jag dricker kaffe och halv tittar på MTV. Malcom ligger och sover sedan 1 timme ungefär och Max sover i lilla soffan. Sömniga pojkar man har. Vi ska hälsa på Anna när Malcom vaknat och sedan ska vi hem till faster innan vi ska möta mamma och sedan hem till henne på onsdagsmiddag. Sweet!

Pointless and boring


Idag stannar vi inne. Jag har ingen lust att gå ut. Det har blåst storm hela natten och det blåser fortfarande. Malcom vaknade dessutom först för en timme sedan och jag har inte orkat göra mig ordning för att vara bland massa folk. Och Peter ska köra med Malcom till sin mamma ikväll också så nej .. stressar inte för att vara hemma tills de ska iväg. Jag stressar tillräckligt som det är. Och ja detta inlägget är kanske lite pointless och tråkigt, men så är det. Jag tror dessutom att JAG behöver en dag hemma. Alla sliter och drar i en från höger och vänster (nej så är det inte, känns bara så) och jag försöker få det att gå ihop med mig, andra och tiden.

Ja tack till: ett dussin kalla burkar coca cola & trekantsmackor med gott i.
Nej tack till: att tiden inte räcker till.

You do, stupid!

Måndag IGEN och jag vet inte riktigt hur jag känner mig. Ibland mår jag illa för att allt går så fort och jag hittar ingen off knapp till mitt huvud. Det snurrar tankar, frågor och annat skit på full speed varje dag och jag är helt färdig redan innan jag vaknar. Varför? Jag känner mig jämt stressad och jag vet inte varför. Jag känner inte alls igen mig i detta. Usch, låt det bli som vanligt eller i alla fall låt mig slippa detta.

Vi fick besök av gudmor Jennie i förmiddags. Bulle, te och film. Det var mycket uppskattat med besök. Malcom verkade också glad att få mysa med gudmor.

Tror jag ska hälla i mig lite mer kaffe och nu vaknade Malcom efter sin tupplur. Behöver komma ut, men väntar till i eftermiddag ifall att mitt paket kommer idag så slipper jag gå ut två gånger.

the new haircut


Jag gav mig själv a new haircut i fredagspresent. Jag gillar den samtidigt som inte. Tycker det blev lite för kort, but hey. Det går nog det också

nothings else matters



2011.01.31


liten är snart stor


2011.02.01


Jag är grym på att ånga mig ..


Kan man få byta? Jag är grym på att ångra mig ..

Edit. Den är på väg till mig!  

MMS - Just inatt ska det vara klabb med at...

mms_img27551 (MMS)

MMS - Just inatt ska det vara klabb med att sova bara för att jag redan är totalt färdig. Min kropp gör så ont och mitt humör är inte alls bra. Jag skulle vilja skrika och svära högt.


You are my happiness and my forever love


En blandad kompott av mobilfoto. Jag tar på tok för lite foto på min älskling

Idag är en sådan dag där ork, lust och humör är på botten  Är allmänt depp idag och när man tittar ut blir det inte ett dugg bättre. Snarare tvärtom. Malcom ligger och babygymmar nu och jag har gjort mig en "latte" och har MTV igång för att ha lite musik på. Känns helt naket när man inte hör musik. Är bara vanlig tv på dagligen eller Disney Playhouse, haha. That's my mommylife! But I love it  saknar inte alls jobb.

  RSS 2.0