ta det lugnt, du hinner


Hur blev det torsdag såhär fort? Sluta nu. Jag hinner inte med. Fast att jag läste ett bra ordspråk när vi fikade på Gläntan - ta det lugnt, du hinner. Så sant, men varför så svårt att leva efter?

Det är latmask dag idag och vi har en innedag med mys och bus. Skulle tittat film men än har jag inte gjort det, haha. Lilleman somna för en timme sedan och tror allt jag ska sätta igång den där filmen nu.

Tuffaste ungen i stan!

Vill bara tala om att vi ÄNNU sluppit vara dåliga. Får se om det håller sig! Jag hoppas det innerligt.



1. Låter bilden tala! 2. Jag har blivit en bakmamma.
3. Malcom har fått solisar och är tuffaste ungen i stan. 4. Sitta i vagnen.


Kräksjuka

Blev en någerlunda tidig promenad hem till mamma idag. Vi får se om vi klarar oss från kräksjuka eller inte nu när pappa troligtvis åkt på det. Jukk! Har inte kräkt sedan 14 oktober och värkarna var igång, haha. Håller alla tummarna och att pappa blir frisk fort.

Ikväll ska vi spela bingolotto tillsammans med Sofia & Dan. Long time ago vi sågs.

picture tumblr.


Is there some reason that my coffee isn't here?

Miranda Priestly: Is there some reason that my coffee isn't here? Has she died or something?

Opening scene


Att få saker att fungera och önskan att slippa må blä

Att det ska behöva ta så mycket energi att planera sin mammaledighet. Inte nog med att fkassan är det värsta skitet någonsin, det är det snurrigaste skitet också. Dagarna räcker inte som jag vill. Jag vet inte om jag kommer att få jobba 30 tim/veckan, jag skulle vilja jobba helg för att spara dagar och tjäna mer pengar. Men vet inte om det funkar på jobb. Får ont i magen bara att tänka på allt.

Om man bara kunnat veta lite och kunnat få svar på alla hemska frågor som snurrar i huvudet. Det tar alldeles för mycket energi. Och just nu är jag så arg och irriterad.

Önskar att jag visste hur allt ska bli och slippa må såhär. Någon som har ett roligt glatt jobb till övers kanske? Jag behöver ha glädjen igen. Jag saknar glädjen.


Malcom kan sitta lite :-)) Malcom kan myck...

100media_imag065 (MMS)

Malcom kan sitta lite :-)) Malcom kan mycket utom att sova på natten. Jo, han sover MEN ska vakna. INTE EN GÅNG, utan gärna 3 ggr eller ngt är det nya. Att vyssa, ge napp, klappa, ja allt - inget. Får han tutte så blir det bra. Nej jag ger inte ersättning för jag gör det inte. Nu somna han så sover vi till 6 förhoppningsvis. Gäsp!


Nickname hjälp

Vill ha ett nytt nickname!
Ett lite personligare och inte så tramsigt, haha.
Har googlat och trixat, men inget klickar eller låter bra.
Eller ska jag helt enkelt hålla kvar zebrafejs? Vad säger ni?


Plingträff


Plingträff hos pappa igår. Jag hade inga rätt, haha fast jag hade riktigt roligt. Malcom charmade nog ALLA och var glad precis hela kvällen. Sov ca 20 minuter under tiden vi var där och var så glad i alla fall. Underbara pojke!

Idag ska vi nog till min mormor. Det är en bra söndag med andra ord!

Blev inte mycket sova inatt. Runt 2 börjad...

100media_imag058 (MMS)

Blev inte mycket sova inatt. Runt 2 började Malcom och jag vyssa, bar, amma, bar, vyssa och trots gnugg i ögonen somna vi inte. Så vid 4 orka jag inte mer.. Malcom ligger och halv leker, jag dricker kaffe och ser någon film på tv3. Det är kallt och ögonen går lite i kors på mig. Trött? Jo en aningens.


I'm evul!


Malcom 5 månader


Malcom 5 månader - mammas stora kille! Underbara människa som gör allt mycket bättre.
För att fira detta har jag hittat lite presenter, haha. En bok, klossar och en jätte fin pyjamas från NameIt.

Idag ska vi till bvc på 5 månaders kontroll och Malcom ska få spruta, aj aj. Gudmor Jennie följer med och hjälper mig då jag tycker väldigt illa om sprutor.

Sköna söndag


Mobilfoto: Malcom gillar att ha ALLT i munnen och nu gillar han att tugga också, haha.

Idag är det söndag och vi gör det man gör bäst på söndagar - ingenting! Vi bara är och myser. Malcom somna nyss och utan att ligga vid bröstet. Woho!

du frågade och jag svarade det är klart att jag saknar


foto privat ©: Winnerbäck på Citadellet i Landskrona, sommaren 2010 - MAGI!
Sitter på golvet och spelar Winnerbäck på mysigt hög volym ♥ underbar lördag!

En tand uppe


1. Malcom gillade pappret när han fick paket. 2. Myser på lekmattan.

Lördag!
Godmorgon!
Underbar morgon! Latte, glad bebis & jag känner mig pigg. Dagen är ny och vi ska ha dejt med finaste Anna ikväll och innan dess ska vi också ta oss en promenad.

Förresten så dök Malcoms första tand upp igår.

Du får inte stoppa popcorn i näsan


Vi har lekt och goast en massa idag. När Malcom sov letade jag upp kanelbullar i frysen som jag värmde och åt. När Malcom vaknade fick han äta broccoli. Andra dagen han äter det och han gapade efter mer och log med hela ansiktet. Underbara unge! Bilden på Peter är ifrån igår, hahahaha. Du får inte stoppa popcorn i näsan Peter *sjunga* Nu ska vi packa väskan och klä oss för att gå på babymassage.

om man är tyst för länge så vissnar tungan


Idag är det verkligen jätte tråkigt väder ute, blött och grått. Vi stannar hemma tills vi ska på babymassagen. Just nu dricker jag hemma gjord vaniljlatte och Malcom tittar på Pippi Långstrump på de sju haven.
Pippi Långstrump - om man är tyst för länge så vissnar tungan

Gungeligung


1. Vi gungade för första gången. 2. Alice älskar att gunga, hihi. 3. Busar med morfar hos g.farmor.

Sex and the City moments


Mobilfoto - Ögonblick i vardagen


Mobilfoto - Jag missar ofta, men ibland lyckas kameran vara med och fånga många ögonblick.

All I want now is a white light moment


Var tar tiden vägen? Tycker dagarna rusar förbi och innan man vet ordet av det är det natt igen. De två sista dagarna har vi dessutom vaknat 7 Òó Och jag har varit pigg! Say what? Något börjar bli galet, haha.

I måndags hade Malcom playdate med godingen Liam och jag fick date med min snutt  Det var verkligen på tiden att vi sågs. Senast var nog 21 december på jobbet när det var jul lunch om jag inte minns fel?! Malcom fick Bamse godnattvisor och snuttefilt, bokklossar och en zebra skallra. Jag fick en t-shirt med fin fin uggla, TACK!

I can smell the spring


Malcom spallar på golvet med sina leksaker. Eller just nu ligger han på mage och är arg, haha. Tänkte ge honom lite mat om en stund och sedan dra oss ut på en promenad. Vädret är helt underbart och det visar 6 PLUS! Det luktar vår.

Mobilfoto - Lilla X är inte liten mer


Mobilfoto - de tre sista är ifrån idag, Malcom sitter själv i stol  Lilla X är stor!


Min söta lilla apa


Just nu sitter detta charmtroll i pappasknä och leker apa. HAHA! Han ser faktiskt ut som en liten apa när han sitter och flaxar med sina armar och smackar med tungan. Härliga unge

Massagen gick jätte bra. Det var bara vi och en till så det var precis lagom. Malcom verkade gilla det också och nu ska vi göra detta en gång om dagen. Vi ska bara hitta en bra tidpunkt för det under dagen. Vi har ju inte några riktiga rutiner utan dagarna blir lite som dem blir.


Maximal hjärnaktivitet


Att vara vuxen är verkligen inte min grej. Jisses! Allt man ska tänka på, allt man ska fixa och detta förbaskade räknande. Jag håller på att bli tokig och då har jag ändå fått hjälp (som jag är SÅ glad och tacksam för). Men det blir bättre? Eller hur? Det är bara nu i början? NEJ för jag är trög, haha. Får ingen ordning och det känns som om det är maximal hjärnaktivitet varje dag hela dagen. Utmattande? Ja, haha.

Idag ska vi på babymassage. Det ska bli mysigt

good night


(weheartit)
Dagen har varit mycket bra trots dåligt med sömn. Malcom sover och jag ska faktiskt inte sitta uppe mycket längre.


You're the words and I'm your favourite tune


The Moniker – Oh My God! spelas på repeat idag. Blir så fruktansvärt glad!

inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi för en välkommen vår


2011.02.09 - sitta själv i soffan med handduk på huvudet (samma outfit idag ser jag, fast ingen handduk )

Malcom har en rälig hosta som inte riktigt ger med sig, men trots det är han väldigt pigg och glad  Eftersom Malcom hostat så mycket inatt så stannar vi inne idag. Inte värt att utmana och han ska ut lite sen när han och pappa ska köra till farmor. Här hemma blir det girl night, hehe. Fia kommer och vi ska laga lite mat tillsammans. 

  RSS 2.0