Leka med solcreme


All I do I do it for you


DU ÄR UNDERBAR  JAG ÄLSKAR DIG!

Så glad för att få vara din mamma


Du är allt för mig underbara unge! Du gör mitt liv komplett. Så glad för att få vara din mamma.

Mår övrigt inget vidare. Inte ätit på ett par dagar och det är egentligen inte så konstigt. Däremot är det konstigt att jag kan springa på toaletten så ofta som jag gör. Förhoppningsvis så blir det bra igen snart.

DUNK DUNK DUNK

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
R.I.O. – Like I Love You - Money G Radio Edit
Martin Solveig featuring Dragonette – Hello
Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
Duck Sauce – Barbra Streisand - Original Mix

Just another day


Hej och förlåt att jag varit borta så länge. Tyvärr kommer det nog att bli så en tid till framöver. Datorn är inte prio ett och numera har jag en kille som kommit på hur man kryper och tar sig fram så jag har fullt upp dagarna igenom. Det är verkligen helt fantastiskt att se hur han utvecklas och växer. Mitt hjärta!

Jag har hittat på massor med kul grejor i alla fall, hihi. Träffat Emma & Ceasar, liiiiten bebispojke på 8 veckor. Så fin precis som sin mamma såklart. Var jätte roligt att träffas igen. Hoppas vi ses igen :) Jag har fått träffa Madde & Liam flera dagar i sträck och Annie & Alice har vi också lyckats pricka in träff med. Helt fantastiskt. Sen har vi umgåtts flitigt med Dan, Fia och Robin också :) Jag fick även med mig mamma att köra och hälsa på mormor och morfar :) Underbart! Jag och bäjbi har varit och hälsat på hemma hos min pappa. Det var härligt attr åka iväg som en familj. Älskar det!

Annars har jag nog lite ångest för att tiden försvinner så fort. Är jätte nervös över hur saker och ting kommer att bli. Kommer jag hitta nytt jobb? Jag kan ju för tusan inte klara mig på 15 timmar/veckan. Bara det är ångest. Dagis, var , hur, när ungefär .. Jag vill ju inte att Malcom ska börja på dagis för tidigt. Well okej, det blir bra. Det bara blir det.

Nästan jämngamla pojkar


Busiga och underbara killar

Idag blir ännu en dag ute i det fina vädret. Fina dagar ska spenderas utomhus. Vi ska gå på loppis ihop med min Madde & Liam ♥ Sen vet jag inte vad vi gör efter det. Bara är!


Älskar bra dagar!


Idag har min favorit kille fått lite nytt att växa i. Rensade ut lite igår och upptäckte att han behövde ha mer i 74/80 vilket vi köpte hem idag. Blev skor, byxor, jacka, solhatt och tröjor. Gillas! Hittade denna tröjan för 50:-. Jag såg inte att den var annorlunda i färgen pga solen, så tror ingen annan ser det heller. Dagen spenderades med min fina snutt Madde, Liam & Linus. Älskar bra dagar som idag. Dem är guld!

Vi ska snart köra hem till pappa/morfar. Ska bli mycket trevligt.

Måndag och ny vecka igen.


Måndag igen och ny vecka. Vaknade hyffsat pigg och det är alltid ett plus. Dock har jag en mage som inte är min vän idag. Känns som stressmage men jag känner mig inte stressad? Säkert något annat som spökar. Kan ju finnas många faktorer som sätter igång magen. Konstig manick det där.

Malcom sover igen efter gröten. Mitt fina hjärta. Jag är så stolt och glad för att få vara din mamma

7 månader ♥


Underbara Malcom ♥ 7 månader - från liten och omtålig till egen individ som nu snart kryper.
Jag älskar dig och du är for ever my plus one ♥

Om jag lyssnar mer än du pratar, inte talar om mig själv. Om jag säger du är vacker, men att det spelar ingen roll.Låten svänger som fan, sen är texten genial. Årets sommarplåga? I belive so.

You make smoking sexy


En mycket bra onsdag


Efter gårdagens skit dag så är denna onsdag riktigt bra. Vi har haft gudmor Jennie på besök och sen har Malcom sovit en bra stund utan gnäll och vaknade glad. Under tiden han sov vilade jag mig och såg på film. Nu ska vi äta lite lunch innan vi ska hem till farmor på fika. Jag gillar dagar som idag. Dem gör gott.

The trouble with some people is they work too hard.


Robert Redford är en mycket stilig man. Är lite små kär i honom i denna filmen. Oh Hubbell. Sen är Barbra Streisand så otroligt vacker. Dem passar verkligen tillsammans här.


Helgen hos Cillan - bildbomb


Vi hade en jätte härlig helg hemma hos Cillan, Nicke & Emilija. Blev lek, kalas och grillat.

1 maj i Köpenhamn


När det blev maj åkte jag & Malcom med pappa/morfar in till Köpenhamn. Vi fick inte komma in på Parken med barnvagnen, men vi såg matchen på storbildstv istället. Mycket trevlig dag! Tack pappa.

Charlotte said fuck!


Kaffe och SATC medan min favorit sover. Mycket trevlig start på veckan.

Young Victoria

Jag älskar kostym filmer och jag älskar när dem är baserade på verkligeheten. Se den!


You will go when I dismiss you. I am your queen, and I am telling you to stay!


Shoo! Det är nu maj och jag tycker inte om att tiden går så fort. Jag skulle behöva fler timmar på dygnet och fler dagar i veckan. Då hade jag varit lite lyckligare. Idag gör vi inte mycket. Malcom har sovit en bra stund och vaknade precis så nu ska vi äta. Sen ska vi baka chokladkaka. Jag ska ha lite mysig tjejstund med Fia medan Malcom är med pappa hos farmor. Det blir film och gott. Me like!

Kommer upp om filmen sen för den är verkligen vacker och bra.

´I like that`
Spelas idag - on repeat!


another day in paradise


en dag i gräset med gudmor Jennie


Grillning i kollo - bildbomb


Grillning i kollo och Malcom fick känna på gräset för första gången, 11.04.25


  RSS 2.0