Att planera dagis

Run
Idag fick Malcom följa med till jobb på möte. Efteråt passade vi på att handla hem våtservetter och diskmedel. Jag köpte även en julkalender med choklad till Malcom

Malcom ska börja på dagis om en månad och jag sitter och försöker trixa ihop schema eller tider för hämtning och det är inte det lättaste när man måste planera utefter andra. Men nu tror jag att det är löst  Det är inte så många dagar han kommer vara på dagis då jag bara jobbar några dagar i veckan och var tredje vecka jobbar jag helgen då är jag ledig hela veckan (om jag inte får något extra).

Sha-Boom – Don't Steal My Heart Away
Sha-Boom – Fox On The

Skogspromenad

Skogspromenad i lördags!
Vi hade alla en bäver runt huvudet och mamma var no den som tyckte det var allra roligast

En lista

Vad gör du just nu?
Sitter på en köksstol med en kopp kaffe, tittar ut genom fönstret på gula träd och blå himmel. Lyssnar på hur Malcom går runt och pratar och gör sitt.

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag tror inte jätte mycket har ändrat, men förhoppningsvis jobbar jag full tid med något nytt roligt jobb som t.ex Lagerhaus eller annan liknande butik.

Vad ångrar du, om något, i livet?
Jag ångrar en del, men har lärt mig att man kan inte göra något ogjort och att alla misstag för med nya saker på gott och ont. Det är ju så man lär sig och formar sitt liv.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Jag kommer säkerligen klä mig i för lite kläder (som vanligt), men hoppas använda min tjocka halsduk ordentligt mycket, vantar och stickade tröjor.

Vilka 3 saker är du beroende av?

1. Coca cola. 2. Min son. 3. Att skratta.

Har du någon dold talang?
Jag är rätt grym på att laga mat utan recept.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen: Då förberedde jag inför 1 års kalas som blev himla lyckat. Kramades mycket med min kärlek och firade min bonusfar på sin 65 årsdag.

Denna helgen: Då ska vi åka långt ifrån stan och gömma oss i skogen. Ska bli riktigt skönt att komma bort om så bara för några dagar.

Vad har du på dig just nu?
Nya mjukisbyxor, min slitna Puma tröja och ullstrumpor.

Bästa skönhetsknep?
Skratta mycket, var ute i naturen och drick vatten.

Vilka är dina dagens planer?
Försöka ta en lång dusch, äta frukost med mor, packa inför helgen, pussas med Malcom och längta efter min kärlek ska sluta jobba.

Vad äter du helst inte?
Musslor och annat slabbigt.

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Ja

Bästa staden/landet du besökt?
London, Birmingham är mina favorit städer. England överhuduvdtaget är jag svag för.

Vilken kändis får du höra att du liknar?

Jag tror aldrig jag fått höra det.

Tror du på gud?
Ja, jag vill iaf vill jag tro det.

Vad är din största rädsla?
Åska, döden och sjukdomar. 

Nämn en sak du aldrig provat på:
Jag har aldrig testat narkotika.

Vilka är dina favorit namn?
Pojke: Malcom, Charlie. Flicka: Sarah, Chloë, My.

Hur/Var vill du bo i framtiden?
I ett stort, ljust hus/lägenhet med mycket vitt, trägolv och öppen spis.

Sparkar höstlöv med min son, gud välsigne hans små fötter där de går


Stolt mamma!

Du undra om jag jobba? Ooh JA, JAG ÄR MAMMA.
Det gör mig till en väckarklocka, kock, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en festarrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare. Jag har aldrig semester eller betalt när jag är sjuk inte heller har jag lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. Jag ÄLSKAR varje minut av de . ♥ STOLT MAMMA ♥


Nya saker på gång ..

Vi har fått dagisplats!
Det är nog mer jag som är nervös och orolig för hur det kommer gå. Jag blir så himla osäker när det är nya saker, men det ska nog bli riktigt bra detta. Allt har ju löst sig till det bästa än och Malcom mår ju hur bra som helst just nu. Det märks dagligen på hur glad han är. Varannan helg hos pappa och en/två dagar i veckan är perfekt nu när han är så liten. Sen ju äldre han blir kan man öka på det om det behövs och om Malcom vill. Men just nu funkar detta riktigt bra och det är ju för Malcom man gör allt och det är han man får tänka på!

Gudmor Jennie har varit hos oss hela dagen och myst. Slappat på soffan, svullat bullar och nu ikväll åt vi chilligratäng. Tisdagar kan vara riktigt fina dem med.

Idag har vi varit på BVC och fått sprutor. Det gick jätte bra och lilleman är nu 78 cm lång och är 10,4 kg tung. Så liten kan man kanske inte riktigt kalla honom mycket längre, hihi.


David Guetta – Titanium (feat. Sia)

Malcom 1 år


För ett år sedan ..

I fjor hade värkarbetet varit igång ett par timmar vid denna tiden. Puh vilka känslor det framkallar. Overkligt och fantastiskt!

Kan äta själv


Är stor pojke och äter gröt själv nu.

Något nytt till lilleman


Ellos hade lite rea och jag passade på att klicka hem ett par överdragsbyxor och en jacka till Malcom. Det är bra att ha extra nu när dagis närmar sig. Det är farligt att sitta och titta på nätet för det finns så mycket man vill köpa. Jag älskar Villervalla, Name It och Polarn O. Pyret. Fin fina kläder med fin fina priser.

Where are you? There you are


You are the best thing in my life


Let's start this day togheter


Ibland vill jag bara göra världens härligaste frukost och bara äta tills allt är slut. Gärna ihop med mina fina vänner, min kärlek och min son. Vilken underbar start på dagen det varit.

Äntligen hemma


Äntligen är mitt fina hjärta hemma igen. Det är märkligt hur mycket en människa kan betyda och hur mycket man kan sakna på så liten tiden. Du är mammas stolthet!

Imorgon går jag på mammaledigt igen och jag ska förnya mitt abonemmang med ny telefon(hoppas jag). Det blir även en härlig höstpromenad med Fia.  Jag måste säga att jag ser fram emot måndag faktiskt.

  RSS 2.0