Meningen med mitt liv


Mamma älskar dig så mycket att det ibland nästan gör ont. Du är meningen med livet!

At first I had no head and now I have 2


Webbcam är skoj

Fototårta


Idag har jag beställt bilder till tårtorna till kalaset. Oh det är nära nu. Vad hände? 1 år har snart passerat och mitt hjärta har växt från hjälplös till självständig. Min lilla bebis.

För övrigt har vi inga direkt planer idag. Vi myser, leker och njuter. Ska jobba först på fredag igen och helgen sen går jag på mammaledigt igen. Känns konstigt att varit igång och nu gå hemma igen. Fast ska jobba mina fredagar och min helg. Det är mycket trix och fix för att få saker att gå ihop, men man är ju duktig och det är otroligt vad mycket man kan på egen hand. Men med mycket hjälp av vänner och familj också såklart. Utan dem hade inget varit möjligt. Ni ska ha största tack.

Hey katten, det svänger ju


Äter gröt, nom nom. Och sedan spelar vi lite saxofon med riktig inlevelse, haha.

Dagarna flyter in i varandra


Random mobilfoto på det bästa i mitt liv

Söndag IGEN och helgen har försvunnit utan att jag märkt att den börjat. Fast så är det nästan med alla dagar numera. Dem liksom flyter ihopa och har ingen början och inget slut.

Är ledig hela veckan och ska passa på att försöka få bort de sista lådorna som står och skräpar. Jag hittar hela tiden något att pilla med här hemma och det är verkligen hur mysigt som helst.

Höst


HÖST!

Löven har börjat trilla och färgas röda och gula. Så himla vackert. Jag ska snart vara lite mammaledig igen och då ska jag njuta av hösten som jag så mycket såg fram emot i fjor.

Malcom har sovit hos mormor inatt för vi skulle ha fack möte på jobb som blev inställt så nu har jag suttit och saknat mitt hjärta i 2 timmar och längtar efter ikväll när jag får hämta hem honom igen. Det är helt overkligt hur mycket en människa kan betyda, men underbart.

Fuck my brains out


11 månader


Idag blir Malcom 11 månader Det betyder att om 1 månad har jag en ettåring som springer runt här hemma. Var tog tiden vägen? Det känns som jag missat massor med saker.

Första natten

Sovit första natten i lägenheten. Härligt!

Psst!
Jag hatar snokare.

Happiness is not a destination it's a way of life


Idag hämtar vi nycklarna och i helgen börjar vi flytta. Imorgon har jag ny adress.
Nu börjar allt på riktigt. Härligt och undebrart att ska det bli.

Jag har kamera igen!


Min kamera på mobilen funkar igen efter att jag slog till den. Ha, så lycklig! Det har varit hemskt att gå med mobilen och INTE kunna ta foto. Så mycket jag missat, men nu jäklar är jag tillbaka.

Jag ska in och jobba extra mellan 10 -15. Tack men störst tack till min mamma som ställer upp. Utan henne hade det aldrig funkat. Jag kan bara säga att jag är evigt tacksam och glad Sen i eftermiddag ska vi skriva kontrakt och få vårt eget hem.

Idag säger vi grattis till min kusin Johan som fyller 12 år. GRATTIS!

Home is


Räknar ner och längtar efter mitt eget!

Saknar dig

MIN ÄLSKADE MALCOM!

Jag saknar dig så groteskt mycket och du har varit ifrån mig i en halvtimme. Usch, denna helgen kommer vara lång och plågsam. Ovanpå det ska jag jobba och det är förvisso skönt att jag får annat att tänka på. Jag ska försöka ta vara på min egen tid och göra sånt som jag inte annars kan. Jag kan tala om att det är svårt att tänka på sig själv när man sedan den 15 oktober bara har tänkt på sitt barn och allt man gjort har varit för sitt barn. Underbara unge - du gör mig så lycklig!

Förresten så ska jag skriva kontrakt på min alldeles egna lägenhet på tisdag. Så himla häftigt. Det ska blir riktigt skönt med sitt eget och jag och Malcom ska få det riktigt bra där. Vårt egna krypin. Vårt hem. Så alla som vill skänka möbler och annat är välkomna

  RSS 2.0