Tävling hos fantastiska Smäm


Jag är med och tävlar hos Smäm om två valfria illustrationer. Vilken ära att få vinna och ha två av hennes underbara kreationer hemma på min egen vägg. Håll era tummar och var med och tävla själv här.

Ceannis


Så snygga. Men vilken färg? Jag är väldigt sugen på den gröna plånboken. Det behövs lite färg i vardagen.

Nya soffan


Min lilla sjukling har varit på gott humör idag. Morfar, gamla farmor och Pelle kom på fika och morfar och Malcom skojade. Den nya soffan kom också idag. Oh den är så snygg och skön. Den invigdes med tacos ihop med lillebror.

Kvällsbestyr


Jag ringde till Citykliniken runt 9 imorse och klockan två hade de fortfarande inte ringt upp oss så eftersom vi ändå var ute och tog luft gick vi förbi Citykliniken och fick tid på plats. Det tog dock 1½ timme innan vi kom in och träffa läkaren. Malcom är förkyld men slapp antibiotika. Fick utskrivit hostmedicin och en annan grej för att vidga luftrören och underlätta att sova. Jäkla drygt slem han har.

Nu väntar jag på hjärtat ska komma med mat. Magen kurrar och klockan går fortare nu än den gjort innan så helt plötsligt var klockan över 8 och jag orkade inte laga mat.

Imorgon kommer en sak jag velat ha länge och jätte mycket. Är mycket förväntansfull!

Snapshots


Vi har fikat extra mycket på Espresso House - blåbärspajs och vanilla latte.
I påskägget kom en ny kaffekokare - I love it!
Malcom hemma hos mormor påskafton - gillar mormors fina påskris, trollhassel och ljusslinga.

Alice 2 år


Upptäckte att det blev mest foto på vildingarna, haha. De två vet verkligen hur man håller låda och det är så himla roligt att se de två tillsammans. Hoppas att vänskapen håller när de blir större också, hihi.

En stund för mig och bara mig själv!

Jag njuter av härlig ensam tid. Riktig ensam tid, bara jag. Jag själv! Kaffe (från vår nya Moccamaster), random SATC avsnitt, slö slurfande i min pyjamas. Glad Påsk!

Tidig morgon med underbar kille


Halv sju studsade denna kille upp och väckte sin mamma. Malcom har aldrig varit någon sjusovare och de få gånger han sovit länge kan jag räkna på mina fingrar. Men vi har myst i soffan och tittat på Bilar. Nu har vi kört igång Bilar 2. Jag kan snart alla replikerna

Malcom åker till pappa runt 12 och kommer hem runt 12 imorgon. Så denna mamma ska städa, tvätta och kanske läsa en tidning idag. Blir nog en tur till Center Syd med hjärtat också. Ska titta på balkongmöbler på ICA Maxi. Nu när solen visar sig är det härligt att kunna sitta på balkongen med en kopp kaffe.

Uppfräschning av design

Pillade ihop en ny design. Bra eller dålig? Tyckte den blev lite vårigare om inget annat.


Kalas


Kalas för kusin Alex som fyllt 10 år. Malcom är förkyld men pigg och glad.

  RSS 2.0