Idag är en bra dag!

Min hjälpreda! Duktigare kille får man leta efter

Nu är det dags för dagis och jobb. Ska cykla inom ICA och hämta paket innan jobb också.
Idag är en bra dag!

Vad Malcom vill är inte alltid samma som mamma


Vi har precis ätit lite lunch och nu försöker jag få Malcom att sova middag. Han har varit jätte duktig på att somna en tid (både kväll och middagslur), men nu har han börjat illskrika och vägra somna. Egna viljan märks mer och mer för varje dag. Så fort Malcom somnat blir det snabbdusch, sortera tvätt och starta tvätten. Kanske små kolla någon film eller läsa tidning. Har aldrig tid för sånt smått, men känner att jag behöver det. Bara få vara för mig själv en stund och göra något eget i lugn och ro.

Fin pojke


Fin pojke har armband

A new day and a new week


Godmorgon!
Malcom vaknade tidigt idag. Tidigare än han borde eftersom han somna efter 9 igår. Barn! Men vi är lika glada för det. Tar morgonen med ro och sedan blir det ut och möta upp favoriterna och ikväll äter vi midadg tillsammans.

Igår var vi på Väla och Malcom fick en ny boll. Han älskar bollar, stora som små. Han fick även en ny kofta, en bil och snutte. I lördags hittade vi badkläder på PO.P. UV skydd och 50%, kanon. Även jag lyckades fynda en ny tröja som är helt underbar. Och sedan fick jag en grön, tjock Puma hood av hjärtat - TACK!

Babysitter är bra även för 1 åringar


Babysittern funkar fortfarande och nya filmen var uppskattad. Vi såg den två gånger

Härlig start på dagen

Tågbanan var uppskattad


Malcom busar och river ner allt. Jag dricker kaffe och njuter av en härlig lördag förmiddag. Malcom vaknade lugnt och glatt idag. Inget illskrikande som det annars är. Det gör mycket för humöret.

Ledig fredag

Igår åt vi tidig lunch innan vi drog igång med städningen. Malcom är duktig och äter själv.


När vi städat klart och Malcom sovit lite middag kom Angelica hem till oss. Då blev det mellis fika med kaffe och kakor. När vi ätit upp gick vi hem till mormor och hämtade skor och fick böcker. Sedan promenerade vi till Karlslund och lekte. Sen kom Robin med bröd och vi matade grisarna, getterna och de andra djuren. När vi kom hem blev det middag för Malcom innan vi åkte till Helsingborg och handla hem mat. När Malcom somnat lagade jag sen middag som blev tagliatelle med vitlöksdoftande fläslfilé i senapssås.

Tuff tuff tåget


Underbaraste ungen i världen Han kom med Brio lådan som han fick i födelsedagspresent och pekade och mana på mig att öppna den. Så vi byggde tågbana och körde tåg en stund nu på morgonen. Nu ligger rälsen över hela hans rum och lite i köket, haha. Vi ska strax klä på oss och cykla till mormor. Sedan ska jag inom Coop och köpa Pippi tröja till Malcom innan jag ska jobba. Imorgon är jag ledig (kanske) och helgen är efterlängtad efter 7 dagars jobb med många kvällar.

Vattendjur


Vatten är nog det roligaste som finns oavsett om man är liten eller stor. Malcom är lika glad för vatten som sin mamma. Kanske en liten simmare här också?

Tisdag eftermiddag


Igår åkte vi till Hörby direkt efter jobb och dagis. Malcom fick inviga sin nya jacka och han var så fin i den när han lullade omkring i snön på parkeringen.  När vi var tillbaka i stan körde vi inom affären och köpte hem lite sallad och annat till maten. Blev snabb o enkel kyckling/pasta sallad med mycket grönt och dressing. Precis lagom och enkelt att göra.

Har hittat jätte fin bikini på H&M och super fina t-shirtar till Malcom. Har bara inte bestämt mig för om jag ska klicka hem eller inte.

Ögonblick


Vi har besökt Entré i Malmö, badat och ätit lunch hemma varje dag. En härlig ledig vecka med massa mys. Det är oersättligt! Underbaraste Malcom

Åka pulka


Det var kul att åka pulka. Malcom skrattade hela tiden Efteråt badade Malcom fotbad i vasken.

Idag har vi extra mycket mys. Malcom sitter i knäet och är jätte gosig och kramig. Kan inte låte bli att ta tillfället i akt och strunta i allt annat och bara stanna upp och njuta av stunden. Vi ska hälsa på Annie och Alice senare och efter det blir det fika hos farmor.

Psst!
Malcom är 16 månader idag. Min bebis är stor

Snö premiären


Vi gick ut i snön i förmiddags. Malcom ville mest dra av sig vantarna och bli buren, haha. I eftermiddag ska vi nog till Lund och förhoppningsvis åka pulka med Angelica

Morfar på besök


Morfar hälsade på oss igår och denna fina uggla flyttade in igår.

Friday at last


En vanlig morgon för oss är välling mys i soffan till barnprogram och sedan får Malcom springa och lufta rumpan medan jag dricker mitt morgonkaffe. Sådär lagom lugnt och stilla. Tyvärr startar de flesta morgnar först med att lilleman ska gnälla och pipa .. Och mitt morgonhumör gillar inte det! Men det brukar bli bra fort igen när Malcom bjuder mig på sin välling med världens finaste smile i hela huvudet. Då blir man lycklig igen.

Snart göra mig ordning för att lämna Malcom till mormor och sedan iväg och jobba. Börjar också känna mig dålig och hälften av personalen är mer eller mindre dåliga så det vart bara en tidsfråga innan man skulle åka på något. Kan också skylla på dagisbacillusker, haha.

Plask plask i baljan


En del dagar är precis sådär bra som dem ska vara och idag har varit väldigt nära en sådan. Humöret var på topp på jobb och vi skrattade mycket idag också. Älskar det! Sedan hämta jag mitt hjärta och vi mötte upp Annie och Alice. Vi hade middagsdejt idag Himla mysigt. När de åkt hem blev det plaska badbaljan för Malcom. Han verkligen älskar att bada.

Nu sitter jag med kaffe och slö kollar kanal 5. Funderar på en tidig kväll. Blir lite extra jobb imorgon och det tackar jag inte nej till.

Jag längtar efter våren


Jag längtar efter våren. Jag längtar efter ljusare tider. Att kunna fika i gräset och inte behöva frysa.

Saknar dig

Lilla busen är hos pappa och det är så väldigt tomt utan honom.

  RSS 2.0