Skånesdjurpark


I tisdags tog vi bilen och körde till Höör för att kolla soffa och besöka Skånesdjurpark. Soffan var ingen hitt men Skånesdjurpark var lika trevligt och mysigt som sist. Märks att det är lågsäsong för vi var mer eller mindre ensama, haha.

Malcom namnsdag

Idag har denna underbara gosse namnsdag

Veckan som gått


Blandade bilder från veckan som gått. Har varit en bra vecka som började med några dagar hemma då Malcom var dålig i magen. Vi har träffat vänner, varit på loppis, klätt om bilstolen, köpt en extra vagn och nya skor och sedan avslutade vi veckan med en härlig skogspromenad där Malcom gick själv nästan hela rundan.

Idag måste jag röjja det sista och få någon ordning. Ser ut som kriget. Har inte tillräckligt med timmar att få ihop allt jag vill. Hur gör man liksom?

Sömnlöst, gäsp!


Jag vaknade av att Malcom grät och i nästa sekund var vi uppe och bytte blöja (inget dagis imorgon heller). Jag minns inte tiden eller jag försöker att inte minnas vilken tid jag vakna idag. Malcom har vaknat från och till sedan blöjbytet vilket har resulterat i att jag inte lyckats somna om och klockan 5 orkade jag inte ens försöka lägga mig ner igen och halv 6 gick jag ut från sovrummet. Malcom sover utan att vakna sedan jag la över honom i min säng. Där ligger han nu med hjärtat och sover. Mitt humör är uselt och jag känner mig äckligt trött, men har piggnat till för mycket för att kunna somna om. Får hoppas att jag kan sova middag med Malcom sen så jag får lite mer sömn och kanske blir på lite bättre humör.

Mammas sjukling

Denna prins är hemma från dagis idag. Jag vet inte om det är influensa eller bara ätit något dåligt. Vi tog det säkra före det osäkra och stannade hemma idag och imorgon är vi lediga.

I have felt this way, every night and day


Bilder från veckan som gått. Idag är det fredag och mitt hjärta ska till sin pappa i helgen. Tomt kommer det att bli det är tur att jag jobbar helgen så kommer tiden gå lite fortare. Dessutom jobbar Madde och Renneth i helgen så det kommer bli en riktigt bra helg. Har jobbat hela veckan och ska jobba nästan hela nästa vecka också. Det är nice!

Detta gör mig sprallig och löjligt glad på samma gång!

Fruktbar nyhet

(bildkälla)

Hittade dessa på Netto imorse och de var riktigt goda. Kan varmt rekomendera er att köpa och äta!

Är lagom mätt och sitter och smuttar på mitt vaniljkaffe och lyssnar på Melissa Horn. Börjar inte jobba förrän klockan 1 och Malcom är på dagis. Skönt med en stund för mig själv.

Oinbjuden snö


En liten herre vaknade tidigt idag också MEN vi somnade om till halv 8, wuhu. Utanför har snön kommit igen och jag tycker det är så himla tråkigt. Dels är jag trött på kylan och sen blir allting så mycket jobbigare med snö. Jag måste gå till dagis och sedan gå till jobb. Det är en evighets promenad som bara är öööh. Vi får väl se hur det går idag. Nu ska jag pussa och busa med mitt hjärtat innan vi ska klä oss och sticka iväg.

onsdag morgon

Vi busar ihop och lägger pussel. Trots att vi varit uppe innan tuppen Tur att Malcom varit så lugn och mysig denna morgon. Gör mycket för humöret

Fyndade fina hyacinter i en zinkkruka som står och sprider ljuvlig doft i hela lägenheten.

 

Blev inringd att jobba igår och innan vi begav oss till dagis och jobba hängde vi i soffan och kollade på barnkanalen och åt russin. Malcom la upp sina fötter på mina ben osså lekte vi apa Fantastiskt att se hur mycket han tar efter allt man gör.


Besök av Fijan


Världens bästa Fija kom ner och hälsa på oss idag. Vi drack kaffe och åt muffins hemma innan vi åkte till Netto o shoppa. Därefter körde vi och drack mer kaffe innan vi köpte pizza med hem.

Ny leksak som kan bada

Detta har vi gjort idag. Badat på badet. Malcom älskar vatten och vi passade på att inviga nya kameran jag fyndade på jobb (perfekt ha-på-semester-kamera) och drog med oss min kusin Johan också. Efter badet följde Johan med hem och Malcom & Robin somnade, en i soffan och en i sängen.


things that inspire


  RSS 2.0