New shoes just for me


Nya skor på väg till mig.
Tack bäjbi!


Du är en dröm under konstruktion

Lyssnar på Kents nya skiva och dricker te.
Bebis rör sig i magen och jag njuter av varje stund.
Ute är solen på väg ner och det doftar sommarkväll.

Idag har jag jobbat lång dag och vi har det så himla varmt att det är jobbigt. Ingen ordentlig luft vilket gör en nästan svimfärdig och inte är man bra på att dricka heller. Jag fick i alla fall i mig 1½ flaska vatten. Bättre än inget.

Imorgon ska jag tillbaka till gyn på nytt cellprov. I don't like, but what to do? Jag hade nog hoppats slippa nu när jag var gravid, men tydligen inte. Osis!

Jag kan inte sluta titta på denna mobilen, men jag vet inte ..

Kent – Varje gång du möter min blick
Kent – Minimalen
Kent – Ismael

En bra dag



Blev hel dag ihop med Annie & Alice + Sann & pojkarna. Mycket mysigt i sommar värmen. Blev lunch på stan, häng i gräset vid lekplatsen och skratt blandat med allvar.

Gravid v25: Vi har hört hjärtat!




Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Den gör andningsrörelser, men har fortfarande ingen luft i lungorna. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket har tolkats som att synnerven har börjat fungera.

Idag var vi på besök hos barnmorskan som kollade blodtryck och bebisens hjärta. Vilken upplevelse! Iiih blev helt varm i kroppen när jag hörde hur fort det slog och hon sa att allt var precis som det skulle vara. Vår bebis - längtar!

En tur på stan


Det blev en tur ner på stan efter jobb ihop med Jennie. Tack så mycket för trevlig lunch ihop. Trots att båda fick lite ont i magen?! Mitt har i alla fall släppt nu & det tackar vi för.

Blev en klänning på H&M och två basic tröjor på Gina Tricot. Sedan hann vi inom Kicks också så jag fick köpt rengörings kladd till ansiktet och ny concealer.

Nu: Kycklingrulle och kall coca cola.

En uppdatering

Jag har haft en underbar midsommar och helg.
Nu är jag solbrändare än någonsin och min mage putar ut fint.

Det gjorde mig riktigt glad



Åker till min flippo idag & stannar tills imorgon.
Lillebror är i Göteborg och igår ringde han X antal gånger till mig. Det gjorde mig riktigt glad.

Glad Midsommar



Glad Midsommar till er godingar!
Idag firar vi med faster, Henrik & barnen. Ska bli riktigt trevligt.
Imorgon åker jag till Cillan och "partajar" med dem. En toppen helg med andra ord.

Sommar känslor


f: weheartit.com

Solen värmer helt underbart idag och det känns verkligen som sommar. Imorgon är det midsommar och dem har lovat bra väder. Jag gillar det! Min första midsommar utan nubbe. Känns konstigt, men härligt.

Jag är jätte sugen på att äta en pizza ute i gräset eller bara vara ute och vara en stund..
Inget idag, men en annan gång, någon annan vecka.

Nu: Tv

Fin zebra på mitt kort



Jag har skullat göra det redan för sådär hundra år sedan, men nu när jag fått nytt kort så ska jag ta och göra mitt bankkort mer personligt med egen bild. Denna zebra ska få pryda mitt bankkort. Fint!

Devil's Mistress var bra, spännande och hemskt. Imorgon kommer del 2 och det får jag inte missa. Vilken tur att vi har skaffat inspelningsbar box så jag kan spela in Parenthood.

Och som på beställning kommer rethostan smygandes när det är kväll och man är redo för att hoppa i säng. Kan det inte bara sluta irritera i halsen nu så jag slipper detta? Bah!

Devil's mistress



Brittisk dramaserie från 2008.
Det engelska inbördeskriget rasar och i händelsernas centrum står den unga kvinnan Angelica. Hon överger sin lojalitet till det brittiska kungahuset efter att hennes make Harry avrättats, och nu är hon plötsligt på fel sida av lagen och kämpar för att överleva. När hon träffar Oliver Cromwell verkar det som om lyckan ler mot henne igen men den blir kortvarig. Snart hamnar hon i ett nät av svek och lögner och hon måste försöka fly landet innan hennes förflutna hinner i kapp henne.
Del 2 sänds 24 juni 20.00 TV4


TV4 visar del 1 ikväll 20.00 och det låter som en miniserie i min smak.

It's time for Africa



Gladlåt och min nya ringsignal - Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)

I hate this frick'n cough


Precis lagom till läggdags började rethostan igen och sedan höll den i en timme kanske. Jag har förlorat 1½ timme extra sömn nu på morgonen p.g.a denna hemska hosta. Jag vill vara frisk nu.

Försöker dricka så varmt citronte med honung som jag kan för att lindra min sönder hostade hals. Det hjälper sådär kan jag säga. Om inget annat så är det i alla fall gott. Blir en dusch efter det och sedan ett glas till innan jobb. Kul och jobba när man är totalt ur funktion..

Cuddle me to


Feel free to cuddle me to ^_^

Solig dag med ömma kroppsdelar



Veterinären är ringd & tid fick jag till torsdag morgon. Skönt att kolla upp i alla fall så att det inte blir värre än vad det kanske är. Stackars lille Gunnar - min gamla gris.

Solen är framme idag och det är härligt att få njuta av den när man är ledig. Aldrig fel!
Har umgåtts med Sann & barnen idag. Blev en sväng på stan och sedan lång promenad till Kvantum och hem igen. Kändes i mina ben/fötter vill jag lova. Är inte van vid denna kroppen.

Gravid v24: Bebisen väger nu över ca 600 gram.



Nu är du 24 veckor gången (eller gravid i 25:e veckan, om du föredrar att räkna så).

Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Hjärnan växer snabbt och bebisen börjar fylla utrymmet i livmodern. Den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Även om chanserna att bebisen skulle klara sig med rätt vård om den föddes nu är goda, så skulle de flesta läkare och barnmorskor göra sitt bästa för att förhindra en förlossning i det här stadiet så att bebisen får fortsätta utvecklas på ”vanligt” sätt.


Jag kan känna bebisen oftare nu och den är mest livlig när jag ligger i sängen eller sitter i kassan på jobb, hehe. Magen känns gravid nu och jag gillar den. Nu är den precis lagom och bara lite i vägen. Detta kommer nog snart snabbt ändras så jag får passa på att njuta av den "lilla" härliga magen så länge jag kan.

Mina marsvin



Ibland så råkar mina marsvin ut för en paparazzi som heter Sanna ^_^ Men dem är så himla söta att man inte kan låta bli att klappa, fotografera och prata med dem.

It's kicking me.



Jordan: It's kicking me.
Dr Cox: Who could blame the poor thing?

Jag har börjat vakna av mig själv på perfekta tider, haha. Det är en märklig känsla om jag ska vara ärlig. Jag brukar sällan eller aldrig vakna innan väckarklockan. Är det såhär det är när man blir vuxen? Det gör mig inget för jag har hunnit duscha, dricka citronte och äta skorpor.

X buffar i magen ganska ofta numera och det är mysigt när h*n rör sig. Jag själv mår fortfarande enormt bra, förutom att jag har börjat få halsbränna och det gillar jag inte.

Zach Braff


You are my idol. Wha!

and as we lie here and let the world fade away





It's a boy!



It's a boy!
Skådespelaren James McAvoy och hans hustru, Anne-Marie Duff, är stolta föräldrar till en pojke, enligt The Sun. McAvoy tackade nej till en £ 1 miljon film roll så han inte skulle missa födseln av hans första barn.
(Källa)

Oh, my God! I care so little, I almost passed out!



Balkongmys, jordgubbar, glass, o'boy och fniss. Perfekt födelsedag!
Panodil är bra att lura bort det dåliga, men det kommer som ett hårt slag tillbaka igen.
Idag bor jag i soffan tillsammans med min nya Scrubs box (tack bäjbi) och äppeljuice & glass.
Kanske försöka sova lite till då jag vaknade 4:17 imorse och kunde inte sova mer. Härligt när man är dålig och verkligen behöver sova ut alla basilusker man har i kroppen. Dem ska vara ute till fredag kväll!

Happy birthday! Now you're one year older!



Happy birthday!
Now you're one year older!
Happy birthday!
Your life still isn't over!
Happy birthday!
You did not accomplish much
But you didn't die this year
I guess that's good enough


Feber utan återvändo


f: weheartit.com

Och mitt i allt så blir jag sjuk.
Hur himla trevligt är det? Pang så slår febern ut mig och det gör ont bara att ligga ner.
Imorgon fyller vi år (jag & mormor) och jag önskar mig frisk i födelsedagspresent.

Nu: Piggelin

Mitt fina halsband



Såhär fint halsband fick jag av faster & familj i födelsedagspresent.
Jag älskar det verkligen och det är så fint.

Be yourself



Inga stora planer för dagen faktiskt. Ska träffa lillebror och köpa jeans.
Kanske fika eller äta mjukglass.

Och grönt gräs




Cola, solnedgång & grönt gräs.
Svart/vit & färg - underbart!

Nôze – Remember Love

My God, I think it's guilt.



Heathcliff: What's that? There's a look in your eyes. My God, I think it's guilt. You've been with him, haven't you? You've laid with Edgar, haven't you?
Cathy: He's my husband.
Heathcliff: As if your pretend marriage matters to me? How am I to look at you? How am I to touch you now that his milky feeble hands have held you as I'm holding you now, you disgust me.


Söndag och jag har haft soffmys sedan jag vakna. Och det är precis så härligt som det ska vara.
Har kollat på olika filmer på tv & nu tittar jag på en favorit; Wuthering Heights. Oh mitt hjärta dunkar.

Ikväll blir det pizza och kanske mer film. Funderar på att dra igenom någon ny serie. Har ni några tips? Vad måste man se innan man dör? Vilken serie får man inte missa? Tipsa, tipsa, tipsa.

Världens bästa lillebror



Grattis världens bästa & finaste lillebror!
All lycka i framtiden och jag tror på dig.


FÖR HAN TAR STUDENTEN

Idag tar min lillebror studenten, wuhu! Fy fan vad han är bra.
Det är sista ungen som springer ut i vår familj. I syskonskaran alltså, haha.

Ska möta upp mamma & pappa 12 för att åka ut och se när lillebror springer ut.
Hoppas regnet stannar bakom molnen tills dem är ute. Ja, det hoppas vi på idag.
Och sen är det fest så länge jag orkar, haha. Fest hela dagen och hela natten ungefär.

Och idag är det även älsklingens födelsedag. Grattis hunbun på födelsedagen. Älskar dig!

Scrubs



Det blev någon timme i sängen med Scrubs. Så himla skönt att bara ligga och skratta. Längtar efter min nya box som jag tror bäjbi har pakat in till mig till nästa vecka, hihi. Scrubs maraton it will be.

Zach Braff är min idol. Oh yeah!


Igår kväll


Vi grillade lite igår. Jag hade två mini fästingar som kröp på mig. Äckligt! Maten blev god och vi hade skratt attacker så vi grät. Tokigt fint var det.

Idag ska jag till Helsingborg med min Madde snutt och sen blir det grilla i kollo med pappa, faster och farmor (+ barn och respektive, dooh!)

Jag hoppas


Det är utgående modell tydligen. Varför? Och dem har bara 10 kvar på Babyland och man måste lägga 30% i handpenning. Känns som att drömmen om min svart/gröna vagn är svår att nå. Hoppas!

Glädje


LEDIG TVÅ DAGAR!
Glädje att slippa väckarklockan.
Så enkelt det är att må extra bra igen.

The Mentalist



Älskar denna sidan. Tack! Nu har dem äntligen fått upp alla The Mentalist avsnitten och jag behöver inte känna mig stressad över att kanske missa ett avsnitt. Har precis sett avsnittet som gick på tv igår och nu tänkte jag se det avsnitt jag missade för några veckor sedan.

Sommarkänslor



Kameran fick följa med på kvällsrundan igår trots regn. Jag är nog den enda som äter Piggeling när det regnar. Är man sugen på glass så är man. Blev en ganska lång runda (Landskrona runt nästan), men min blåsa gav sig till känna nästan direkt så jag fick gå hem efter vi mött upp Dan. Och tur var nog det för mina ögon var trötta. Precis som dem är idag. Tröttsamt!

Fia kom och mötte upp mig efter jobb och sen traskade vi hem till mig i sommarvärmen. Idag kom sommaren, dock med blåst, men i alla fall. Sommar känslor. Nu blir det dusch och sedan middag när ingredienserna har kommit hem, haha.

Gravid v21: "Nu kan bebisen höra vad du säger"


Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade och fingertopparna täcks av naglar.

”Små grytor har stora öron”: Nu kan bebisen höra vad du säger eller sjunger. Vissa studier pekar på att att nyfödda barn suger kraftigare om de lyssnar på en saga de hört ofta i livmodern. Om du vill göra din egen ”vetenskapliga” undersökning, kan du välja en bok du tycker om och läsa den högt. Det är klokt att välja något du inte kommer att tröttna på i brådrasket, eftersom det kan råka på att bli en storfavorit som du får läsa många, många kvällar framöver...

Du mår förhoppningsvis ganska bra nu. Generellt är detta den behagligaste fasen av graviditeten. Du har ännu inte blivit så stor att det är jobbigt och de vanligaste biverkningarna av att vänta barn, som illamående, tryck på blåsan och trötthet har förmodligen lagt sig. Njut medan det varar. Den tredje trimestern ligger framför dig och kan föra med sig lättare besvär som kommer av att bära en större bebis i magen.

Det känns otroligt bra och det bubblar till mer för varje dag. Det känns häftigt och är en otrolig upplevelse. Jag mår i allmänhet bra om man räknar bort min enorma trötthet. Nu har jag börjat med järntabletter så jag hoppas att det blir bättre. Så länge jag kan röra mig utan att det gör ont är jag glad.

tvåtusentio/elva banan



Det bara regnar och regnar. Det ser inte ut som himlen kommer arr bli sommar blå inom det närmsta. Tråkigt eftersom det faktiskt är 1 juni nu och med det menar jag att det är ju sommar nu enligt almanackan. Vi har blivit lurade och jag har missat min egen födelsedag. Haha, torr jag är.

Testade att knåpa ihop en egen almanacka innan. Antingen till nästa år eller redan från nu. Jag vet inte. Har inte riktigt bestämt mig än. Gillar i alla fall denna svarta. Hade velat ha med ugglor. Mycket fint! Dessutom är jag sen (enligt min lillebror) med att höra Sean Banan's låt Skaka Rumpa. Hur har jag kunnat missa? Haha, Sean Banan är kung ju och har precis den humorn som passar mig. Fett nice!

  RSS 2.0