You love me like a prisonwall

Klockan ringde glatt o3:45 och jag gick faktiskt upp direkt. Jag kan knappt förstå att det gick så lätt. Pigg var jag inte & absolut inte vaken när jag gick ut för att åka iväg till Ängelholm, haha. Vi kom i alla fall dit, gjorde vad vi skulle och sedan var det raka vägen hem igen. Inte var jag mer vaken när vi körde därifrån, haha.

Madde mötte upp mig hemma och sedan stack vi ner på stan. Hittade en t-shirt på Lindex som jag köpte. Försökte hitta någon härlig tjock kofta, men såklart hittar man inget när man vill ha det.

Tog massvis med ego bilder innan, men inga blev bra. Eller kanske två. Well, you can't look good all the time baby. Nu ska jag häva i mig lite mer kaffe xD

Under pressure


LÖRDAG! Och det känns så himla bra. Jag vaknade innan klockan imorse & hann dricka kaffe innan jag skulle sticka iväg. Hur ofta hinner jag det en lördag morgon när jag jobbar?

Sitter och njuter av min cola. Den första idag och även om jag känner mig svullen och tjock pga mensen så känns det ändå bara så bra allting. Bäjbi rotar igenom gamla tidningar, radion spelar 80 / 90 tal, vilket gör mig glad, och snart kommer Madde. Wiho :)

Butterflies, goosebumps, euphoria

Fredag & jag är ledig. Känns konstigt. Riktigt konstigt. Fast jag gillar det. Även om jag känner mig trött så känns det bra. Dricker kaffe, lyssnar NRJ & slappar. Jag försöker att inte kvida så mycket, men är ensam hemma så ingen hör när jag gnäller ^^ Jag hatar verkligen mensvärk.


Blä
;
- Mensvärk
- Grått väder
- Jobbar helgen

Wuhu;
- Massage
- Leeeedig !!
- Pengar kvar på lönen

Touch me satisfy me. Want your body next to mine

Ojoj .. sitter och lyssnar på gamla pop/synth/rocklåtar från 80 och fram. Vissa låtar kommer man verkligen ihåg och trots att man ej var så gammal under 80 talet så kan jag inte hjälpa att gilla musiken. I'm a little wierd I know boys and girls, but hey look how much fun I have ;D

Igår började jag kolla Försoning och även om jag sett den förr blir jag lika frustrerad över systerns handlingar. Man vill bara stanna filmen och ändra lite här och lite där så det blir som det ska. Fast då hade inte filmen varit samma sak förstås.

Det gick helt okej på jobb igår. Var rätt lagom med folk, men egentligen var det himla lite för att vara lön och allt. Jag unnade mig iaf alla 5 Harry Potter filmerna igår och nu ska jag bara se till att se dem med, haha. Är dem så bra som många säger? Har du sett dem?

Hinner lite mer kaffe och några fler låtar med Erasuer. Yay!


Fick lite extra tider igår och ska vara med på två inventeringar till utöver vår egen. 5.30 i Ängelholm på måndag och 5.30 i Helsingborg på onsdag morgon. Det känns sådär, men om jag bara häller i mig kaffe så ska jag klara det. Haha, vilken tur man inte ska sitta i kassa efter den mördar tiden ^^

Erasure – Sometimes

Dom kallar mig för discotjej


Det blir sällan som man tänkt sig. Jag hade hela dagen planerad och såg verkligen fram emot en dag på stan tillsammans med Jennie. Bara sitta och ta igen all tid vi har missat den sista tiden. Det är inte bra att planera. Man blir besviken när planerna går i stöpet. Men jag är inte bitter. Jag sparar ju lite pengar och tjänar lite till. Pengarna behöver jag. Pengar behöver vi alla. Även om vissa verkar vara oberoende av dem. Det hade jag inte sagt nej till. Fast det känns bra att tjäna ihop sina pengar.

10 - 19.30 vilket betyder en lång dag. Jag får i alla fall jobba tillsammans med Madde fram till 18. Jag känner på mig att jag har mycket kassa idag och ärligt så är jag inte det minsta sugen på det. Mina axlar är stela och ömma och min rygg känns inte heller helt bra. Äsch, jag klarar det? Right?!

Vad gör ni idag sötnosar?
Veronica Maggio – Måndagsbarn - le prix remix

Endast daggen ligger tungt på gräset

Godmorgon & välkomna till en ny vecka!
Det känns som om hösten är på igång och det gillar jag. Även om jag föredrar lite varmare morgnar ^^

Jag är otroligt öm och stel i min nacke och mina axlar. Det märks att man haft mycket kassa den sista tiden och en och samma dessutom. Jag har en känsla av att jag ska sitta i den kassan idag med. Känns sådär, men jag gör mitt jobb med finess och resten får jag ta hand om efteråt.

På fredag ska vi ha massage på jobb och som jag längtar. Det bästa är att jag dessutom är ledig då. Hur bra som helst. Kanske en runda på stan efteråt? Återstår att se :)

Helgen har varit bra. Lagom blandad med jobb och roligheter. Det var himla kul med pappas "100" års fest. Otroligt god mat och roliga lekar. Vi hade perfekt väder och kunde sitta ute i kolonin hela eftermiddagen och in på natten.

Har ni haft en bra helg?

Ha en fortsatt bra måndag mina fina bloggvänner :)

Your life is a precious thing, you can never be denied

INXS är min nya drog. I alla fall ikväll.
Börjar känna mig trött och ska väl snart ta och stänga ner så att man kommer upp imorgon. En liten dag kvar att jobba sen ska jag vara ledig för hela slanten. Ja, bara tisdag, men ändå ledig :)

Jag ska träffa Jennie. Fika på stan. Kolla kläder. Hoppas njuta av fint väder. Ta tag i mina promenader. Fotografera. Njuta. Slappa. Läsa bok. Duscha extra länge. Lyssna musik. 
INXS – Hungry
 

"Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd"


Allt man behöver är ett par nörd ögon & en fel knöten slips. Sedan är man festens höjdpunkt.
Lyssnar på Lars Winnerbäcks nya låt och jag älskar den. Oooooh, underbara Lasse. Härlig synthpop. Jag blir glad av den samtidigt som den berör mig. Det är bara Lasse som gör så med mig.
Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning

En enkel nörd

Jag är en nörd i platta skor, jeans & skjorta.
Idag ska vi på fest i kollo och det är min lediga dag.
Tror bestämt att jag ska ta och njuta av en kall öl idag.
Inte för att jag vill, behöver eller måste. Bara för att jag kan.

Maddes mellersta son sitter och skickar över musik till mig. I'm in heaven, haha. MUSIK! Ska ha över till mobilen så jag kan gå ut på långa härliga promenader med dunk dunk i öronen. Wuhu - she dances on the grass.
Vad gör ni idag sötnosar?

En snabb dusch. Fixa till kläder, hår & annat. Sedan är jag off. Är tillbaka någon gång imorgon om jag orkar. Ska först jobba med, haha. Good luck for me. But I can do it ;D

The wind is blowing in my hair and I can't see you


Malmö var precis lika bra som sist. NRJ var kul och latten smakade fin fint.
.
Madde är på väg och sedan blir det en lång dag på jobb. Från öppning till stängning. Det var längesedan sist, men vi ska klara det. Självklart :) Bidrag/lön + nytt DR (annons) idag vilket jag hoppas drar in mycket folk. Det var varit ett par dagar nu med inget folk och tiden har bara stått stilla. Inte roligt alls ^^
Kom ut och överraska oss vettja ;D

Lights and music, Are on my mind

Ibland går det jätte lätt att komma upp ur sängen. Idag är en sådan dag. Jag hinner slappa, dricka kaffe & lyssna musik.

Onsdag & snart helg igen. Denna helgen ska jag & bäjbi till kollo på 100 års fest för pappa & Pia. Det ska bli himla kul. Min första lediga dag på en helg, men sen jobbar jag söndag ^^ I can't wait for my paycheck. Må den vara bra.

Väskan är packad och Madde hämtar mig efter jobb. Sedan bär det av ner till Malmö och NRJ in the park. Det ska bli riktigt roligt att bara komma iväg sådär. Vi ska se OLA och Swingfly ;D Wuhu!

Bäjbi, jag älskar dig <3

Vad gör ni idag sötnosar? Puss

H&M - I love you


I love H&M just nu, men är luspank så jag kan inte kan köpa en enda sak. Jag får drömma och önska.

Rensa, rensa & rensa


Varför blir det alltid en sådan oreda bland kläderna? Jag tyckte inte det var så längesedan jag rensade och la allt rätt, men nu ser det ut som fanken igen och det är bara att köra igång att rensa ^^
Paradiso Girls – Patron Tequila - Stonebridge Remix

Tisdag & ledighet


Det blåser stormigt, men solen är framme. Jag är ledig och lyssnar på Britney Spears nya låt. Jag gillar den. Den är lite mysig när man bara sitter och slappar. Min lediga dag, wuhu. Jag måste tvätta. Jippi!

Funderar på att leta upp lite musik att slänga in på mobilen och sedan gå ut en runda. Jag tänker behålla denna kroppen nu. Hur jag lyckats vet jag inte, men jag tänker inte gå upp igen. Jag vill ej ^^

I can't get it out of me. It's breathing Inside of me


Good Morning to you all



Jag fick fint väder som jag ville, men ledig blev jag inte. Min snutt är dålig och hon gör absolut rätt i att stanna hemma. Jag jobbar gärna, även om det hade varit himla nice att vara ledig.

Dricker lite kaffe & lyssnar musik. Perfekt start på dagen. Även om det hade varit mysigt att kramas lite innan jobb, hihi. Jobbar kvällen till 19.30 och nu har jag vant mig vid "tidiga" dagar som att slua 17 eller 18, haha. Detta kommer gå bra. Jag hoppas på trevliga och glada kunder. Igår var där ett par stycken och det är verkligen så kul att skratta tillsammans med kunderna. Det får mig på bra humör, även om jag sällan är på dåligt humör ^^
Meck – Break Of Dawn 2008 (Club Mix)

Tell me why


Jag har levt på kaffe och skratt hela helgen. Jag och Madde stack ut och dansade igår & det var precis lika roligt som alltid :) I love to dance to the sound off loud music.

Imorgon är jag ledig & det ska bli så jävla skönt. Jag ska träffa Jennie och sedan får vi se :)
Supermode – Tell Me Why (Radio Edit)

Shh, inga ord behövs ibland


Bilder ifrån Cillan. Ibland lyckas en bild bli precis sådär bra som en bild ska.
På måndag är jag ledig och då ska jag ta igen precis allt jag missat. Jag känner mig så dålig med bloggen och mina fina bloggvänner. Förlåt mig, mihi. Ska överösa er med söta kommentarer :)

Idag är jag och bäjbi 1 månad ifrån vår 3 års dag och även vår 1 års dag av förlovningen. Det är helt otroligt vad fort tiden har gått, men jag har inte slutat räknat dagarna tillsammans med min bäjbi. Där är många kvar. Älskar dig. Mer än du någonsin kommer att förstå. DU&JAG

Torsdag

Sitter i soffan med Cillan & Emilija brevid mig. Vi har nyss ätit frukost och busat. Jätte härlig start på morgonen med bus och pussar.

Emilija sitter i Cillans knä och myser. Jag blir lite avundsjuk på dem. Hihi, man blir så barnsugen när man umgås med goa barn och min ängel är precis en sådan prinsessa som jag också vill ha en dag.

Igår åkte vi och badade allihopa och jag skulle inte ner i vattnet, men Nicke ändrade på det ^^ Kallt som tusan, men roligt.

Idag har vi inte planerat något. Bara umgås och ta en massa knäppa kort. Det kommer bli en härlig dag med massa bus.

Time is not always on my side


Vad ska jag säga?
Bloggen har helt enkelt fått vänta. Jag jobbar idag också, 9 - 15 och efter det åker jag iväg. Wuhu.

Jag har jobbat dagligen i snart 2 veckor, med undantag för en dag ledigt vilken knappt räknas. Det börjar kännas i kropp och huvud nu hur trött och utmattad jag egentligen är. Fast jag har måndag och tisdag ledigt och då ska jag sova så länge jag själv vill och sedan försöka leka med lite vänner som jag inte hunnit träffa. Fika på stan, kolla i affärer och bara njuta av min lediga tid.

Idag åker jag till Cillan och stannar där tills imorgon. Det ska bli roligt. Nej, det ska faktiskt bli skit härligt. Jag har inte varit hemma hos min flippo sedan förra året så det ska bli riktigt roligt att få komma hem till henne och leka med både henne och min underbara ängel Emilija <3
Dave Darell – Children - Club Radio Mix

Woppie - dancing time

Sitter och väntar på Madde som är här när som helst. Ikväll ska vi ut och dansa och äntligen ha våran Sanna/Madde kväll :)
Woppie!

Jag och bäjbi har nyss ätit pizza och det smakade snuskigt gott. Längesedan vi åt pizza faktiskt så det passade bra med snabb mat idag när det är fredag och allt. Sen orkade jag faktiskt inte stå och laga mat ^^

Det gick fint på jobb. Tiden sprang iväg kvickt tyckte jag och puff så var jag hemma igen. Det är ovanligt faktiskt. Sedan går alltid tiden mycket fortare när jag jobbar tillsammans med Madde :)

Vad hittar ni på ikväll? Några planer till helgen? Tell me ;D

London took my virginity


Klockan är snart 23.00 och jag borde stänga ner. Jag vill inte, men det är ett sådant måste. Bah! Jag tänkte försöka läsa lite innan jag somnar. Jag har blivit skit dålig på att läsa. Inget är lika bra som Twilight böckerna ju. Twilight är ju det bästa jag någonsin har läst så det är svårt att hitta något i samma klass.

Imorgon går jag på och jobbar igen. Det kommer bli nice. Sommar värmen har kommit tillbaka och såklart hinner jag njuta av den precis sådär mycket som jag skulle vilja. Next year maybe?! 

Jag skulle vilja kunna trolla ikväll så att bäjbi blev frisk puff så fort. Tyvärr kan jag inte det. Typiskt. Jag får hoppas att mina pussar hjälper honom lite. Min älskling. Jag älskar dig. Utan dig vore inget lika bra.

Hoppas ni haft en fin dag sötnosar och att allt är bra med er! 

Billie The Vision & The Dancers – Stuttering Duckling

It's thursday, OK!


Gunnar & Lennart - juni o6

Varför tar alltid ens lediga dagar så fort slut? Det är snart kväll igen och om några timmar ska man upp och jobba. Jag gäspar redan. Bah! Idag har bäjbi varit hemma ifrån jobb. Puss dig älskling! Vi har städat, tvättat och fixat lite på balkongen. Mysigt att ha det gjort.

Kom nyss hem ifrån kolonin och fikan med pappa, farmor & Pelle. Fin fint väder och kaffe är alltid gott. Satt och tittade bort mot Lennart sista viloplats med. Usch, jag saknar honom jätte mycket.
Hello Saferide – The Quiz

It's the wrong kind of place


Leave me out with the waste
This is not what i do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
Damien Rice – 9 Crimes

Tisdag igen


Nu blir det morgonkaffe med min Maddis. Mums Mums!

Ännu en dag på jobb idag och det känns väl OK? Ja vi säger OK ^^
Slagsmålsklubben – Malmö beach night party

My angel

Det var super härligt att träffa min flippo & Emilija en liten stund. Emilija har växt enormt mycket sedan sist jag träffade henne och det var i juli. Tiden går så otroligt fort, men det är härligt att se när små blir stora. Dock påminner dem en om att man blir äldre och ungdomen snart är förbi ^^

Innan jag gick fick jag världens puss & kram av Emilija. Min lilla ängel. Som jag saknar er redan. Jag önskar jag fick bo vägg i vägg med er så vi kunde leka varje dag.

Regnet fortsätter att ösa ner och jag är glad att jag får åka bil imorgon. Madde kommer upp på kaffe innan jobb. Det är en bra start på dagen. Bästa starten på dagen är såklart att få se bäjbi ligga och sova, men det får vänta till helgen då han är ledig och jag jobbar.

Rastlösa änglar


Detta mötte mig när jag vaknade. Lockande att bege sig ut va? Nej jag trodde inte det heller, men jag har inget val ^^ Just nu ser det väl OK ut, men jag tror det lurar bakom husen och sedan börjar det igen precis när jag kommit ut. Det brukar vara så. Ingen tycker om mig ^^ Nu blir det jobb. Puss på er.
Lars Winnerbäck – Solen i ögonen

I belong to you


I've been trying to kill the pain by watching make-believe people's fake disasters

Det ös regnar och åskar så in i h*lvete. Inte nog med det så har det börjat att blixtra och jag tror att åskan är precis ovanför för rutorna de skallrar! Jag kommer dö under min cykeltur till jobb.

Jag vaknade redan o6:45 och började leta efter bäjbi. Han var inte hemma såklart. Semestern är slut nu och den vanliga GRÅ vardagen är här igen. Och då menar jag att den verkligen är grå just nu.
Billie The Vision & The Dancers – Overdosing With You

she is stubborn she is sweet


Nu kryper jag ner under täcket och drömmer om gröna skogar, mossa & troll.

Imorgon är det dags att jobba igen och även om jag bara jobbat 5 dagar så känner jag mig väldigt trött. Jag är ju inte direkt bra på att somna i tid eller att vakna i tid. Hur gör man?
Billie The Vision & The Dancers – Lily From the Middleway Street

Biltvätt med Madde


Jag & Madde tvättade hennes bil efter jobb. Det var mycket roligt och norrmannen som tvättade sin bil brevid oss var pratglad och skrattade glatt åt oss. Man fick inte ha egen spann & svamp, men vi bröt reglerna och hade egna svampar med oss som vi gnuggade bilen med. Ren blev den och regna gjorde det när vi var klara. Fast vi var lika glada för det och skrattade hela vägen hem.

Drömmar om höst


Jag är min egen superhjälte.
Jag räddar världens alla zebror & har dem i rumet brevid mig.

Sitter med min latte och drömmer om ett fyllt konto. Drömmer om höst & doftljus. 
Sixx:A.M - Girl With Golden Eyes

Scared kitty


We both know our love will last


" Let's stop breaking eachothers heart
We both want a brand new start
Lets forget about the pain
We both know our love will last

Come on! Ba ba ba ba ba ba...
"

Bäjbi är hos Kungbull.
Jag och Miss Li sjunger ikapp.
Jag tror att jag borde krypa till sängs, men jag vill inte.

Hearts on fire

Här är min playlist.
Detta spelar jag ikväll!
Det får mig att må lite bättre.

Imorgon jobbar jag med min snutt & det ser jag fram emot.


Bor det små spöken i mitt huvud?

Jag sitter och kollar foto. Speciellt foto på mig. Jag har aldrig sett det innan, men fy fan vad dålig hållning jag har. Inte nog med det så har jag en väldigt konstig kropp. Inget hänger ihop på rätt sätt. Det är bara sådär fult och tråkigt. Hur har jag inte kunnat se detta innan? Jag som alltid trott att jag ser lite bra ut ^^

Eller så är det bara så att jag börjar bli paranoid. Min hjärna är bra på att spöka med mig, men ibland undrar jag om det är hjärnan eller om det är ren sanning som fångats på bild?


  RSS 2.0