Goodnight sweetheart

Visst är den snygg min nya bloglovin´ bild? Den blir inte mer mig än såhär ju. Blev så glad när jag hittade den bilden på Marty och att den passade in så perfekt. Hur bra som helst. Jag är otroligt glad för att jag byta blogg!

Om ca 25 minuter är det The Mentalist och efter det är det Gordon Ramsays cockAlong live. Både jag och älsklingen gillade Gordons nya program och britt älskare som jag är tycker jag automatiskt om det, haha. Det är himla roligt med hans gäster som alla är kända på olika sätt i England och sedan har han gäster över webben också som lagar mat. Haha, se det om ni inte har gjort det. Det är fruktansvärt kul och se när de lagar mat.

Tror jag ska ta och stänga ner redan nu. MÅSTE i säng ikväll eftersom jag ska upp innan 8 imorgon. Det är ungefär lika lätt som att vinna storvinsten på Lotto. 10½ timme jobb imorgon och det känns som om jag kommer vara riktigt trött imorgon kväll. Det skiter jag i för jag ska jobba ;D WUHU - goodnight sweetheart <3


Såhär ser det ut när jag försöker ta kort på mina hundrasjuttio meter långa ben. Enjoy!


Yes Man

I söndags såg jag och älsklingen Yes Man med Jim Carrey och Zooey Deschanel. Jag tyckte att den var riktigt rolig och himla söt. Jim Carrey är en av mina favoriter och där var klassiska Carrey things med i filmen vilket bara gjorde hela filmen ännu roligare. Så har ni inte sett den så gör det ;D Rolig och givande film. Lär er att säga ja :) Och glöm inte att ha roligt under tiden.


Jag ska slåss i dina kvarter



Ibland lyckas jag använda min kamera. Ibland lyckas jag få sådär bra/dåliga bilder som jag blir glad av.
Och såhär glad blir jag varje gång jag hör Lasse Lindh & Bandet - Jag ska slåss i dina kvarter. Så att ni vet.

Sne volym

Jag behöver klippa till mitt hår. Det är på den nivån nu när det är skit tråkigt. Oavsett vad jag gör med bara hänger det där. Ge mig en snygg sne lugg och massvis med volym. Lovely!

Shake what ya mama gave ya


Två burkar cola har kommit ner i magen. Det är nog allt. Jag har packat tvätten och duschat. Så mycket energi har jag idag. Det är sjukt. Hur kan man vara så jävla orklös och icke inspirerad att göra något? Kattlådan ska bytas och marsvinen ska också städas till, men jag har inte tagit tag i det än. Nej för jag tror jag har all tid i världen till allting. Det är väldigt typiskt mig. Någon annan som känner igen sig?

Oh jag hittat massvis med fina bilder ifrån London :) Jag blir helt tagen. Hur kan man tycka om en stad så mycket? Jag har alltid haft en förkärlek till England. Tror det beror på min pappa :)
Lil Jon - Shake what ya mamma gave ya

Are we on the right track people?


Det är tydligen 9 grader ute. Nästan 10. Det måste vara ett bra tecken. Att vi är på väg mot ljusare & gladare tider. Jag hoppas innerligt på det. För mig är det vår när jag kan gå ut med mina älskade converse ;D Det är vår för mig!

Idag är det tisdag och det innebär tvätta för mig. Wuhu vad roligt. Jag är inte det minsta sugen på det, men det är ett ont måste. Och det är ju inte så värst jobbigt om man tänker efter. Tillåt mig att sucka djupt, haha

Kvällens planer

CSI var riktigt bra ikväll. Det var liksom lite Cold Case feeling över avsnittet. Sånt gillar jag.

Sitter och försöker leka med lite foto. Tänkte ha lite nya foto i sidspalten för att förnya ^^
Det är väl vad jag kommer att hålla på med fram tills sängen kallar på mig. Med tanke på vilken sovmorgon jag fick imorse lär jag väl inte bli trött förräns långt senare. Well, inget att gnälla på ;D

CSI tonight

Tänkte ta och fylla på min stora kaffe kopp med nytt kaffe och sedan placera min röv i soffan. CSI ikväll och jag har börjat att gilla det igen. Jag följde det förr, men tappade lusten för något år sedan. Men nu är det tillbaka :)

Har ett par ideér till bloggen. Jag ska bara komma på hur jag ska göra det ^^


Världens bästa överaskning

Jag fick mig världens bästa överaskning idag. Cillan ringde och berätta att hon skulle komma in till stan och hämta Emilija. Wuhu! Jag blir lika glad varje gång jag träffar dem. Mina små tjejer :) De skulle åka kort efter att Emilija kom tillbaka ifrån Malmö, men jag fick träffat dem och det är värt varje liten minut.


1 & 2 : Jag & CIllan åt Risifrutti och kanelgifflar innan busungen kom.
3: Emilija lika glad som alltid.
4: Cillan, Emilija & jag

Godmorgon


Morgonkaffe och massvis med bloggar att läsa. Detta är en fin förmiddag. Min söndag!

Robyn - Who's that girl


Frick frick frick

Detta vädret får mig inte alls på bra humör. Det är deprimerande grått.
Ovanpå det så känner jag mig inte alls i form. Känner mig klumpig och tråkig.
Jag tycker inte ens det är roligt att ta knäppa kort. Det fattas något. Solen kanske?

Ska dricka upp min älskade cola innan jag ska cykla hem till faster. Min minsta kusin fyller 7 år imorgon och eftersom jag jobbar får jag lämna hans present en dag tidigare :) Hoppas han gillar den bara :)
Ida Corr vs Fedde Le Grand - Let Me Think About It

Spin me right round

Jävla dyr cola, men värd varenda krona. Min morgon är räddad!

Jag har spelat en enda låt om och om igen hela morgonen. Flo Rida feat Keisha - Right Round. Det är en typisk Sanna/Cillan låt och den får mig att tänka på vår tid i London. Shake it baby!

Där var ledigt i tvättstugan redan innan 11 så jag slipper vänta till klockan 3 för att få tvättat. Jag måste erkänna att jag hatar att tvättstugan är utanför huset. Mina tunna och klena armar klarar knappt av att bära tvätt säcken. Det är kämpigt, men jag ger mig inte förrän säcken är inne i tvättstugan och de skitiga kläderna ligger i maskinerna. Då andas jag ut. Ler stort för mig och går upp igen. Det är ett träningspass att tvätta. Mitt sex pack är på väg.
Electrovamp - I don't like the vibe in the VIP

Shit


Wouldnt this be something to watch?
Min underbara burk cola är slut om två klunkar. Helvete.
Måste hitta 10 kronor så jag kan köpa två nya imorgon.
Godnatt!

The weekend is almost here

Det är fredag imorgon. FREDAG! Wuhu
Jag ska jobba hela helgen och det känns bra.
Lite synd att jag jobbar den helg Peters syster nollar.
Jag kan vara med ett tag i alla fall och det är väl klart jag stannar uppe lite extra för en sådan sak.

Jag kan inte förstå att det snöar. Varför? Det borde inte få lov att komma mer snö nu. Sluta upp med det!

This makes me sad


Jävla piss väder. Det är så förbannat kallt och grått att man blir deprimerad. Det är nästan så att det är sorgligt. Fast det hade kunnat vara värre så jag ska inte gnälla ^^ Haft en hel ledig dag och det är aldrig fel. Passade på at umgås med Nina och fönster shopade i stan. Jag kom på att jag har inte valkar utan det är valpar. Olydiga valpar som inte ligger när jag säger till dem. Det är tur att de är rumsrena ^^

Torsdag idag och absolut inget på tv. Jag kanske ska ta och kolla en film. Det var längesen. Det är ju faktiskt passande väder för att ligga i soffan med en bra film och en stor kopp kaffe. Lovely!

Wordless

Jag är fortfarande öm i bröstet och det stör mig. JA MAMMA, jag ska kolla upp det. På onsdag om det är kvar då. Jag ska in och jobba idag och imorgon så har inte så mycket tid. Jag tror inte att det är något farligt och är det så får man ta det som det är. Jag vill inte gå och tänka på det onödan om det nu inte är något. Jag vill såklart att det bara ska försvinna så jag slipper kolla det.

Hittade ett youtube klipp med en kille som spelar Van Morrisson's "Wild Night". Sjukt bra!


Tutt öm

Är hemskt öm i mitt vänstra bröst och det känns som om där är något, men är inte säker. Jag hoppas att det har försvunnit till imorgon så att det bara är en muskelknuta eller något sådant. Jag måste bara lägga band på mig själv och sluta känna. Det gör bara ännu mer ont då, men det kopplar inte mitt dumma huvud.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan borsta mina tänder. Good Night people.


Besatt?

Jag drar ut på varje sida av boken. Ju längre tid det tar att läsa ut boken, ju senare tar historien slut. Jennie har bara ett kort stycke kvar av sista boken och hon vill inte heller att det ska ta slut. Det är skönt att man inte är ensam med den tanken. Själv känner jag mig lite besatt av allt som har med böckerna och filmen (filmerna) att göra ^^ Det är väldigt sjukt med tanke på hur gammal jag är. Jag borde inte få lov att känna så ^^ Fast jag bryr mig ju faktiskt inte. De som läst böckerna och gillat dem vet hur bra dem är :) Jag är nog inte den enda som är besatt ^^

Musiken i filmen är otroligt bra. Speciellt Carter Burwells musik och Rob Pattinsons två egna låtar som är med i filmen. Det är för mig lite magiskt. Det är perfekt musik de dagar när man bara vill ha vacker musik.


Detta är en omgjord låt av den som är med i filmen. Love it.
Bella's Lullaby remix
by officialspunkransom

Jag ska bowla med stil


Avnjuter mitt kaffe och väntar på min lillebror. Sedan ska vi bege oss ner mot bowlinghallen och möta pappa. Ska bli jätte roligt med lite tid tillsammans. Det är ju inte så ofta numera när man är "vuxen" och har eget liv. Man får försöka klämma in tid tillsammans lite här och lite där. Oftast blir det bra :)

Älsklingen ska spela in så han kan inte följa med. Jag hade gärna velat att han följde med, men han får följa med nästa gång istället :) Detta är troligen inte sista gången. Och mitt hjärta är med mig i mina tankar.

Kanske ska inom mamma efter vi bowlat. Får se hur det blir. Jag hade behövt komma ut och röra mig lite faktiskt. Det märks att jag mest sitter still. Min kropp har börjat svälla på vissa ställen och jag är ofta slö fast jag inte gjort något. Haha, det är inte bara att bli bekväm ^^ Tänkte ta och läsa ut boken med idag.

Hur bra som helst

Tack Jennie för idag. Det var hur underbart som helst att få vara med på din födelsedag. Jag har inte skrattat så mycket på länge ;D Jag hoppas att du blir bättre snart också. Stort jätte grattis till dig ännu en gång gumman. Älskar dig !

Peter är hos sin bror och dricker öl. Själv är jag hur trött som helst och hade nog kunnat lägga mig redan. Fast det vill jag inte. Inte än. Tänkte kolla lite bloggar först och rensa bland mina bilder. Jag samlar så otroligt mycket på bilder. Skulle kanske tagit och rensat bland min musik också när jag är igång. Där finns också mycket jag inte ens lyssnar på som bara tar upp massa plats. Detta är lördags underhållning på hög nivå mina vänner ^^ Kanske ta några konstiga foto på mig själv?

Imorgon ska jag bowla med pappa och lillebror. Det ska bli jätte roligt. Jag hoppas jag spelar bra och kanske kan lyckas slå dem. Haha, mirakel kan ske ;D

 Movie Theme - Ett päron till farsa - Holiday Road

You'll learn to hate me


Jag trivs bäst när jag känner mig nöjd med mig själv. Idag är känner jag just så. Det är skönt att kunna ta på sig kläder och slippa känna att nej detta kan jag ju inte ha på mig. Om min huvudvärk varit borta hade det varit en perfekt lördag förmiddag. Den försvinner nog snart när hjärtat kommer med soffan och huvudvärkstabletterna.

Idag är ingen vanlig dag för det är min underbara Jennies födelsedag. Hurra Hurra Hurra ! Grattis gumman. Jag ser fram emot middag och kaka senare ;) Nu är vi jämn gamla i ett par månader, hihi.

Call you up and tell you I miss you

Jag har lyssnat på en och samma låt hela kvällen. Jag kan inte sluta.
Tycker den är jätte fin på ett annorlunda sätt. Kärleksfull.


It's just how I am !

Fan vad gott det var med kaffe. Maten var också sjukt god. Härligt som fan. Tack älskling.

Känner mig lite rastlös, samtidigt som jag är trött. Jag längtar till imorgon faktiskt. Det blir en hel dag med Madde på jobb och det kan bara bli bra då :) Vi är ett otroligt bra team tillsammans ;D Det brukar alltid bli mycket skratt. De som känner mig vet att jag inte har långt ifrån skratt oavsett dag. Jag tycker om att dumma mig. Jag är oerhört bra på att göra bort mig också. Det bjuder jag på. Lika bra att vara mig själv fullt ut .. !!? 

Andra saker som kännetecknar mig är min torra humor. Oftast är det inte roligt överhuvudtaget förrän jag får min skratt attack. En annan sak som är typiskt mig är att jag hela tiden ska prata. Om allt. Om inget. Min mun går av sig själv. Ovanpå att min mun går i hundranittio så pratar jag gärna högt. Haha, jag vill höras ^^

Då vet ni lite om mig ^^
Jag ser inte bara konstig ut. Jag är konstig också.
 AM60 - Bis As The Sky


Film; August Rush

Jag vet att jag nämnde denna filmen i min gamla blogg, men tänkte tipsa om den igen här. Jag fann en låt ifrån filmen på youtube och kom genast att tänka på filmen. Har ni inte sett August Rush så gör det. Det är en helt otroligt fin film med mycket musik och underbara skådespelare. Mysig känsla när de spelar guitars :)


Sök skydd eller bli döv



Det är nog tur att min älskling inte har kommit än. Jag hade nog skadat honom. Inte fysiskt, men psykiskt. Jag kan inte sjunga. Inte en enda ton rätt. Låter som en skadat katt som skriker på hjälp. It's ridiculous, but true. Jag passar på att sjunga (skrika) och dansa som en tok innan hjärtat kommer hem ;D My lips on your lips ..

Idag ska vi äta chiligratäng och det vattnas i min mun. Jag har hållt mig och tänker vänta med kaffet tills efter maten. Då smakar det ännu bättre. Kanske spela en runda Ludo ^^ Yeah baby.

Var inne på min MySpace sida innan och kollade. Jag undrar varför jag är medlem där? Det är nog bara för att jag är medlem på de flesta ställen :P Och sedan är jag ju "vän" med Zach Braff. Den du!

Nothing cool about you

Det är helt otroligt vilket fint väder det är idag. Det är också helt otroligt att jag sitter inne vid datorn. Hur går det ihop? Förvisso är det mig vi pratar om. But still. Tänkte göra lite kaffe och läsa lite. Fast jag känner inte för det just nu. Jag får vänta lite och se om lusten kommer tillbaka. Klockan är inte halv ett än.

Mötet gick bra på jobb. Fick reda på en väldigt tråkig nyhet och det kom lite som en chock för mig. Vår chef ska sluta och ta över Helsingborgs butiken. Det var ingen rolig nyhet alls. Inte för mig. Förhoppningsvis kommer det att bli bra. Alla arbetskamraterna är kvar och håller vi ihop ska det nog fungera.

Idag är en Lily Allen dag. Det som är extra härligt med hennes musik och låtar är att man hör engelskan :)
Sånt gillar ju jag. Tummen upp för det. Dessutom blir man glad av hennes musik. Lovely!
 Lily Allen - 22


If I buy those jeans I can look like Kate Moss


Ikväll är det ett nytt avsnitt av Lie to me. Me like! Efteråt blir det sängen direkt med min bok. Ska upp tidigt imorgon. Det är personalmöte klockan 8. Jag slipper sova bort hela dagen och det är väl en bra sak? Haha

Funderar på om jag ska låta håret växa, men fortfarande ha lugg eller om jag ska klippa det lite kortare igen. Jag är sjukt sugen på att ha kvar luggen, men samtidigt inte. Jag har ingen aning om vad jag vill med mitt hår. Fast något måste jag göra med det snart för nu börjar jag bli less på det.

 Lily Allen - Everything's just wonderful

Shake that thing


It's easy, m'kay

Skulle jobbat idag också, men ändrade till fredag istället. Tjänar 1½ timme på det. Inte fy skam. Känns bra att kunna säga; jag ska jobba nu igen. Det är accepterat att klaga när man jobbar ^^

Jennie fick hoppa in och jobba idag så våra planer blev inställda. Lite tråkigt, men jobb går alltid före. Vi ses ju på lördag om inget annat. Då blir min underbara stumpa 22 år :) Ska se och hitta present till henne också.

Tvättar idag istället eftersom jag inventerade igår. Skiter i sängkläderna. Jag orkar inte bära ner det och mitt humör har inte varit det bästa på sistone. Blir irriterad på minsta lilla och det är frustrerande. Jag vill inte, men det blir så ändå. Det går över inom sin tid. Det gäller att hålla avstånd under tiden, haha ^^

Tokig flicka med tokigt huvud

Jag testade att göra en egen bloglovin knapp och visst blev den helt OK? :) Jag gillar den faktiskt. Det var förvånande lätt, men såklart tog jag hjälp av Designa Din blogg ^^ Hans tips har varit till stor hjälp sedan jag bytte blogg. Alla kan lära sig. Jag menar, kan jag så ^^

Borde ligga i sängen redan nu med tanke på när jag ska gå upp imorgon. Jag mår illa av tanken att behöva gå upp innan tuppen. Det är som tur är bara EN dag så det kan jag leva med. Dessutom ser jag lite fram emot inventeringen imorgon. Det blir en helt annan stämning på jobb och det känns som om vi jobbar mer som ett team än annars. Det är verkligen en underbar känsla. En känsla av gemenskap. Starkare än vanligt.

Innan jag somnar MÅSTE jag läsa lite till av den underbara boken Eclipse (Ljudet av ditt hjärta). Det är ett par hundra sidor kvar av den, men jag vill inte att böckerna ska ta slut. På onsdag måste jag se filmen igen. Jag saknar den. Om man nu kan sakna en film? Jag kan. Jag kan allt. Jag är knäpp! Sov gott mina vänner.

2½ år med min bäjbi


Vår dag bäjbi och jag känner fortfarande det där pirret i magen när jag tänker på dig.
Du är underbar & bäst. Jag trodde aldrig att äkta kärlek fanns, men det är sant.
Den finns och jag fann den samma dag som jag fann dig. Älskar dig <3

Äntligen rätt låt till ESC


Jag kan inte sluta le. Jag skakar av glädje. Jag trodde aldrig att den låt jag gillade skulle klara sig hela vägen och vinna. YES! Det går inte att beskriva glädjen jag känner just nu. Heja Heja Marlena. Det var på tiden rätt låt vann och jag håller alla mina tummar för att det ska gå vägen även i Moskva. Jippi!

Haft en underbar kväll med mor och Ralf. Även lillebror har varit med lite grann. Nu hoppas jag att det slutat regna så jag inte blir dyng blöt på vägen hem. Hem till min bok. Till Edward och Bella.

Ljudet av en annan värld

Jag kan inte slita mig ifrån böckerna. Jag vill bara läsa, läsa och läsa. Jag vill veta, men samtidigt inte. När böckerna är slut så är hela historien slut och det vill jag inte. Jag vill inte att det ska ta slut. Det är som en drog för mig. Jag trodde aldrig att man kunde falla så hejdlöst. För ord. En historia som inte är det minsta verklig. Ändå har jag gjort det.

För att dra ut på böckerna ser jag filmen någon gång då och då. Fördriva tiden och hoppas att det inte ska ta slut. Det är löjligt. Kanske. Inte för mig. Det är befriande. Underbart. Helt fantastiskt faktiskt.

Jag har inte bloggtorka eller något. Ärligt så har jag glömt bort att använda datorn. Jag tänkte inte på att den fanns. Jag är lite som i en annan värld. Bara tillfälligt. Tror jag. Det är trevligt att fly in i en värld som inte finns ibland.

Bäjbi är och spelar in och jag har en ledig dag. Imorgon är det jobb igen och det ser jag fram emot. Ikväll är det final i Melodifestivalen. Snälla, snälla, snälla rösta nu för helvete inte på just den låten. Då kommer jag säga upp mitt medborgarskap. På riktigt. HA!
 Rob Pattinson - Never Think

Bloggtips ..

Googlade böcker och kom in på en blogg som länkade till en annan blogg. Den här!
Lade genast till den på bloglovin :) Fruktanstvärt sött samtidigt som det är snyggt.
Är nog ingen ny blogg, men jag har inte sett någrot av honom tidigare.

Mata ej fåglarna. Dam bajsa mycket

Vad är oddsen att det ska bli snö just precis den dag jag jobbar? Jo just för att jag ska jobba. Wuhu! Tack för den lixåm. Precis vad man behöver. Fryser det på inatt och är halt imorgon är det bara för att det är fredagen den 13:e. Jag lovar. Varför inte? Haha, låt det bara vara OK väder när jag SKA till jobb :)

Fick ett mail av Pia (pappas sambo) och jag kan inte sluta skratta. Ni ska få se/läsa ^^ Detta gjorde mig sjukt mycket gladare. Önskar jag hittade en sådan lapp med någon gång ^^


Mind reader ?

Vaknade hemskt tidigt idag. Redan halv 7 o.O Har nog inte hänt på månader om jag ska vara ärlig. Oavsett så var det jobb som ringde .. Jag ska jobba idag OCH imorgon. Förstå vem som är glad just nu. Kanske lite trött fortfarande, men fortfarande himla glad! Wuhu ;D Jag tror att min chef kan läsa av mina "önskningar", haha. Fast det är skit bra ju ;P Det är snart 1 år sedan förra vhc gick i pension och vår nya kom. Jag känner mig oerhört tacksam mot dem båda :) Och en annan arbetskamrat som faktiskt frågade om jag ville jobba just där ;P Jag är stolt över mig själv som tackade ja istället för att vara dum och fortsätta gå omkring och hoppas på att H&M skulle höra av sig. Det visade ju sig ganska snabbt var jag trivdes bäst oavsett, haha.

Jag börjar först 9.30, men vad är poängen att ligga kvar och sova och bli ännu tröttare när man redan har vaknat? Hinner avnjuta kaffe i lugn och ro. Hinner kanske med ett avsnitt Shameless också.

Lie to me


Äntligen onsdag och Lie to me ;D Wuhu vad bra. Kaffe, bäjbi och bra täve = skit bra kväll <3

Hemskt mycket slö

 Joshua Radin - Someone else's life

Det var himla trevligt med fika stund hos farmor. Alltid mysigt att träffa pappa också. Fick mig en frisk promenad i motvind på vägen till farmor ^^ Jag behövde det så det var bara bra. Känner mig hopplöst slö, så all rörelse är bra för mig en dag som denna. Imorgon kommer jag röra mig mer än på länge. Cykeltur ut till jobb. Inte för att jobba tyvärr, men jag kommer ut och får träffa min snäcka ;D Att det sedan är massage också är bara ett plus ;)

Undangömd

Ett X antal dagar har jag gått osminkad. Naken. Det har varit bra. Jag har sluppit tänka på vad andra ska tycka och bara struntat i att lägga på massa make. Idag har jag slängt på lite mascara. För det är ju lill lördag! Ha

Gömmer mig i böcker, film och tv. Jag behöver det. Slippa tänka på vad ska jag göra idag. Varje dag är samma sak. Vaknar och har en hel dag till mitt förfogande som jag inte använder. Jag vill jobba! Jag behöver jobba.

Solen är framme idag. Det gör mig mer livfull. Glad. Lycklig. Allt jag redan är, men blir lite mer :)

Nu: Mer Shameless
Sen: Fika hos farmor


Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner

 Lasse Lindh & Bandet - Jag ska slåss i dina kvarter

Nina ringde lite över 9 så då var det dax att vakna. Med tanke på hur sent jag somna igår så var jag ganska trött när det ringde ^^ Fast det gjorde inget. Jag behövde vakna i tid för omväxlings skull. Om en vecka är det ju tid för inventering igen och då börjar jag klockan 7 vilket innebär att jag måste komma i säng i tid och vakna i tid, men det har inte med detta att göra egentligen, haha. Det var bara en grej jag ville trycka in här ^^ Jag hoppas inte att ni blev uttråkade.

I alla fall ;P Nina kommer hit på fika när hon slutat jobb. Ska bli trevligt. Var ett BRA tag sedan vi sågs och hon har klippt sig så det ska bli spännande att se ^^ Hon har alltid haft världens längsta hår. I alla år vi kännt varandra och det är många år ;D Förändringar kan vara bra :)

Började läsa När jag hör din röst igår och jag skulle kanske inte börjat läsa den klockan 11 på kvällen. Vilket misstag, men ack vilket bra misstag ;D Tänkte passa på att läsa lite innan Nina kommer. Och med det tempot jag började läsa i så kommer jag läsa ut boken innan veckan är slut. Och om boken fortsätter att vara så bra som den är kommer jag att gråta många tårar. Hur vanligt är det egentligen? Haha, jag grät när jag stängde igen boken igår och det sista jag tänkte innan jag väl somna var hur kunde han göra så??!


From the summer to the spring

 Thirteen Senses - Into The Fire

Raderade nyss 110 st foto. De flesta på mig själv. Usch vad ego man är. Inte konstigt att det tar mycket plats på datorn med alla de där fotona, höhö. Nu har jag fått rensat lite och nästa steg är att bränna ut lite så jag kan fylla datorn med mer skit ^^ Ny skit. Jag gillar att samla på skit ^^ Jag är själv en.


Till middag gjorde jag en blandning av allt. Huvudsaken var ju att det blev gott och det påpeka bäjbi om och om igen ;D Tack min fina älskling. Det var mysigt :) Lite romantiskt också, mihi. Perfekt måndag's start.

Världens finaste arbetskamrat

Fick världens finaste sms av Madde efter att jag överaskade henne på jobb.
" Saknat min Sanna jätte mycket, fast jag hade velat behålla dig ;) " Man kan inte annat än bli glad.

Riktigt lugn kväll. Bäjbi pillar med datorn till tv:n och jag sitter här. Är egentligen inte alls pigg på att sitta vid datorn, men jag gör det likväl. Funderar starkt på att duscha i alla fall och sedan kolla täve.

Monday again and I feel fine

 Tori Amos - Winter

Sprang bort och hälsade på Jennie en snabbis. Var ett bra tag sedan vi sågs. Stackarn är inte riktigt bra än och det gör ont i mig när någon nära mig inte mår bra. Krya på dig fort snäckan!

Bäjbi slutar snart och sen ska vi iväg och kolla soffa till sovrum nummer 2. Efter sofftitten blir det iväg och handla hem till middagen. Blev sjukt sugen på att laga mat med vitlök idag så det blir det ^^ Ihop med lite köttfärs, vita bönor och ris. Dagens första måltid med andra ord, haha. Fan .. Det är inte bra för mig.

För övrigt känner jag mig himla bra idag. En sån dag där jag inte tänker utan bara är. Osminkad, bekvämt klädd och glad. I just love myself sometimes. Synd det inte är ofta bara. Äsch, bättre en gång än aldrig. Dessutom - är jag glad så är jag glad. Ingen får lov att förstöra det. Då blir det fläskpannkaka ^^


Back to the start



1. Halva Dizel
2. L-P & Danne
3. Anka, Zebra & Susse
4. Jag & Bäjbi <3
5. Susse, Anka, Nonne & Maja
6. Bäjbi (trummor), L-P (gitarr), & Danne (bas)


Lördag's kvällen var helt fantastiskt bra. Det var roligt att där var så mycket folk för ovanlighetens skull :) Dizel spelade lika bra som alltid och en dag hoppas jag att de slår igenom ;D Kvällen slutade när den var som bäst. Precis som det ska vara. En riktigt bra lördag. Bäjbi, du är bäst och jag älskar dig.

Igår blev jag liggande i soffan precis hela dagen fram till halv 9 då hoppa jag in i sängen istället och kollade Beck - Svaga Linjen. Lyckades såklart inte somna förrän runt 1 så jag vakna inte tidigt idag. Fast i det hela laget så var det en skön slappe söndag med massa tv och film :) Såg P.S I Love You ihop med bäjbi som såg hela filmen med mig, hihi. Det uppskattade jag jätte mycket. All tid ihop med min bäjbi är guld.

Inga direkta planer idag. Tänkte städa till marsvinen. Försöka komma ut lite och sedan förhoppningsvis läsa lite så jag kommer igång med det igen. Dumma mig som inte orkat :(

 Tegan and Sara - You Wouldn't Like Me

Goodbye dear

Goodbye my friends! Är tillbaka imorgon tror jag. Nu är hela dagen fullbokad och jag ser fram emot denna lördag. Skit bra. Nu blir det öl och mat med pappa och ikväll blir det Dizel live nere på Akropolis ;D My rockstar. Lite vin och annat gott. Have a fucking lovely saturday.


Movie night with Cullens

Vilken underbar fredag kväll jag hade igår :) Först åt vi gott och sedan rensa vi bland våra sängkläder :) Helt otroligt vad mycket vi har, haha. Vi som rensa så mycket innan vi flyttade ^^

Gjorde lite kaffe till mig och slängde på en film. Tittade först på Beck - SIsta Vittnet. Tydligen hade jag inte sett den. Konstigt. Tycker jag har sett alla Beck. Det hade jag inte, hehe. Det var i alla fall en bra film. Fast det tycker jag kanske bara för att jag gillar Beck ^^ Gunvald som torsk är läckert som fan ;D För övrigt är Gunvald bäst i alla filmerna. Bland det roligaste och bästa är det här ^^ "Du e både idiot och jävligt ful." eller "ditt närminne sitter väl i föruden". Det går bara att älska Gunvald. Han är bäst!

Efter Beck var det äntligen dax för mig att se Twilight ;D Den var precis sådär bra som jag ville att den skulle vara, MEN jag saknade faktiskt jätte mycket som var med i boken. Jag vet, man ska inte läsa boken först egentligen. To bad, I did. Oavsett så är det en otroligt härlig film. Förbjuden kärlek. Kärlek utan gränser. Äkta kärlek. Vampyrer. Det blir egentligen inte bättre än så ^^ Jag ska se den igen och igen och igen innan jag köper den. Yes! Nu ska jag sätta igång och läsa andra boken i serien och sedan läsa om dem igen.

Regina Spektor - Fidelity

Kvällsmys med bäjbi


Smurftastic

My baby is home <3 Tänkte sätta igång med maten strax. Fredagsmys med Nachogratäng och massvis med tända ljus. Hur bra flickvän är inte jag? Hihi :) Inte lika bra som min bäjbi som kom på idéen att göra gratäng ikväll :) En bra film också så är denna fredagen räddad. En sak bara - ta bort min tandvärk :(

Min tunga är inte längre blå. Tråkigt ^^ Det var roligt så länge det vara. Sen att jag ser ut att vara skallig eller i alla fall nästan hårlös och osminkad det skiter jag i. Min tunga var blå!


Min bäbis & jag


Jag och Max har lekt med kameran.

Now that I can't have you

Det är fredag och jag känner mig pepp. Vet inte om det beror på musiken eller om jag bara är på bra humör. Oavsett så känns det bra och min garderob börjar se ut som en riktig garderob, haha. Jag visste inte att jag hade så mycket kläder som jag faktiskt har. Helt otroligt. Kanske är en samlare?

Alltså är det för att reta mig eller har alla börjat gå ut med sina Jack Russel vovvar runt vårt hus? Det är elakt. Så fort jag tittar ut genom ett fönster kommer där någon med en liten underbar Jack Russel. Har alla skaffat sig en sådan bara för att det är en sådan jag skulle vilja ha? Sluta gå utanför mig. Ni är elaka ^^

God Module - As The Nigt Falls

Tråkigt inlägg

Vaknade när bäjbi sprang runder imorse, men lyckades vända mig och somna om. Vaknade till igen vid 9, halv 10 och nu sist halv 11. Jag tycker att jag sover och sover, men är fortfarande lika trött varje dag. Även de dagar när jag lyckas somna någerlunda tidigt och vakna någerlunda i tid är jag trött. Påfrestande till tusen. Just nu känner jag för att sova lite till, men det tänker jag inte göra. Inte än i alla fall.

Måste rensa min byrå och min garderob idag. Kläderna ligger huller om buller och jag använder nog inte ens hälften av kläderna. Irriterande eftersom man köpt det för att man gillar det. Man använder likväl samma tröjor, byxor och annat gång efter gång. Trots att man har hundra andra tröjor att välja bland.

John Elliot - Back Where I Was Final


Min fina Annie


klickbar bild
Hjälpte min fina Annie med sin blogg.

Stormigt

Det är halvt storm ute och självklart hade jag motvind både till mor och hem från mor. Ovanpå det höllt jag på att bli påkörd av en jävla BMW. Var har ni fått ert körkort idioter? Finns fler än NI på vägen.

Ikväll blir det lugnt med musik och annat smått och gott. Inget på tv och jag orkar inte glo tv om jag ska vara ärlig. Allt bra som jag vill se har redan gått och nu är där bara skit ^^ CSI kommer inatt. Wuhu.

VNV Nation - Prepetual

A twisted mind

Bäjbi blev glad för maten. Wuhu, han får behålla snorren ^^ Varit på mycket bättre humör sedan jag kom in i duschen. Hur bra som helst :) Om tandvärken vill försvinna så är allt på topp. Äsch, den kan få värka om den nu vill det. Det finns ju värre saker här i världen så att säga. Oh yes, there is.

Sitter med en kopp kaffe och försöker smälta maten innan det är dax att röra på sig igen. Först ner och vika tvätten och sen cykla hem till mamma och lämna mat. Blev hur mycket mat som helst över och lillebror brukar vilja ha så det är ju skit bra. Får jag lite motion också eftersom jag bara suttit inne idag. OJ!

Var på väg att klicka hem 3 böcker innan, men ändra mig i sista sekund. De finns kvar nästa månad också så jag behöver inte stressa. Fast det hade varit kul att få hämta ut ett paket med fina böcker i :) Är det någon som vet var jag kan hitta Jane Austens böcker på svenska? Helst pocket, men finns det inte så OK ^^


I know its easy to say, but its harder to feel this way


Lite av min energi har kommit tillbaka. Duschen hjälpte nog mer än jag trodde. Ska snart dra igång med tvätten och sedan ska jag möta mamma en snabbis. Följa med till affären och handla lite smått till middagen tänkte jag. Idag blir det bannemej hemmalagad mat gjord med massvis av kärlek. Potatis, pannbiff och gräddsås. Blir inte bäjbi glad för det ska jag klippa av snorren ^^ Nej det gör jag inte, men jag blir putt ;P

Jag får gå till affären själv för mor kom direkt hit ;P Häxa, haha.
Joshua Radin - The Fear You Won't Fall

Look me in the eye and tell me you dont find me attractive


Det var längesen jag var såhär slö. Känner knappt igen mig själv. Brukar vara full av energi varje dag, men idag är det precis som om det är helt borta. Puff! Visst får man ha sånna dagar, men jag gillar inte dem. För jag känner mig bara nere och ivägen när jag är slut på energi. En dusch kanske hjälper?

Tvätten är packad och jag bara väntar på klockan. Det är tråkigt att vänta. Jag hatar det. Ursäkta mitt gnäll, men det är en sådan dag just nu. Brukar inte gnälla, men idag gör jag det. Bäjbi jobbar så mitt gnäll stör inte ^^ Det är ju en sak som är bra. Att jag inte stör någon, vilket jag brukar vara bra duktig på annars ;P
Get Set Go - Break Your Heart

Less honest


Dancing alone to the songs from the past

All energi känns bortblåst och ärligt talat så känner jag mig inget vidare. Bäjbi sitter vid sin dator och meckar med trummorna. Katten har gömt sig någonstans. Kallt är det också. Bläää!

1½ timme tills jag ska se tv och vad ska jag göra fram tills dess? O.o
Börjar jag med något nu kommer jag bli helt inne i det och glömma tiden. Så det tänker jag inte göra ^^ Funderar svagt på att poppa popcorn. Köra lite myspys i soffan :) Gömma mig under filten ..

Tegan and Sara - Where does the good go



Grå himmel


Låt det inte börja regna nu. Då blir jag förbannad. Ser inte alls ut att vara något bra väder just nu. Usch! Hur typiskt är inte det när man ska gå ut?! Äsch .. jag pumpar musik och sen får det blåsa och regna om det vill.

Damien Rice - 9 Crimes

You would take me anywhere

Hur bra är det inte att vakna lite senare än man brukar bara för att man kan och se solen och nästan en helt blå himmel? Wuhu vilken bra start på dagen :) Såklart är där något negativt med alltihopa. Det blåser. Inte lite. Inte lagom. Det blåser ganska mycket och det förstör allt. Vilken tur att jag inte ska ut förrän senare idag ^^

Sitter med mitt morgonkaffe och lyssnar på musik ifrån Grey's Anatomy. Känner mig skit glad och full av energi. Trist att jag inte kan använda energin förrän senare, haha.

Sortera foto och bestämma vilka jag ska framkalla. Det är mycket finare att ha foto på papper i ett album än i en mapp på datorn. Dax att leta upp mästerverk ;D



Bright just like the stars above me
Proud just like my mother planned it
Short on all the things I don't want
I'm full of love and longing
Take me by the hand and tell me
You would take me anywhere
Tegan & Sara - Take me anywhere

Najtinatt


mamma & jag hos mormor 'o4?
Jag var yngre och tjockare, haha.

Vet inte om det är p.g.a ryggen eller om jag bara rent av är trött. Det känns som om det är dax för sängen. Försöka sträcka ut mig så smärtan släpper. Tänkte ta och läsa innan jag somna idag. Det brukar hjälpa mig att somna och jag har varit sjukt sugen på att börja läsa Ljudet av ditt hjärta hur länge som helst.

Innan jag stänger ner ska jag kolla på H&M's hemsida och sucka djupt över alla kläder jag vill ha, men inte kommer kunna köpa. OM jag inte vinner en fet vinst eller hittar pengar ^^
The Pipettes - Dirty Mind

The Mentalist


Tredje avsnitten av min nya favoritserie idag. Yes! Jag vet jag tjatar. Jag är sån. Tjatig människa.
I veckan tänkte jag börja röja igenom Grey's Anatomy. Då det börja var jag som besatt. Sen missade jag helt plötsligt avsnitt och nu har jag missat precis allt ^^ Tur jag är ledig så kan jag bli besatt igen, höhö.

I'm not. You are.

Jag skulle vilja att någon drog ut mig. Alltså så att det knäcker till i ryggen. Jag måste ha legat fel. Fy vad det känns i hela höger del av ryggen. Isch. Det är tur vi ska ha massage nästa vecka, men jag hoppas inte att det håller i sig för då kommer jag att skada mig själv ^^ Troligen inte. Inte så glad för smärta, haha.

Haft en låt på huvudet sedan i fredags, men inte kommit på vilken det var. NU har jag kommit på vilken det var, haha. Det ska ta hundra år för mig innan kronan trillar ner ^^ Live - Run To The Water. En annan låt som jag också haft i huvudet ett tag är T.I. Ft. Rihanna - Live Your Life. Gillar inte Rihanna jätte mycket direkt, men denna låten gillar jag faktiskt. Där är något med den som tilltalar mig så att säga. Kom på att jag faktiskt har en hel del musik utbrännt och där har jag ju musik som inte är uttjatat ^^ Men där lurade jag mig själv, haha. Så in på nätet och leta musik jag kan peppa mig med. Wuhu ;D Tummen upp säger jag. Tack för internet.


Jag: Ska vi hångla?
Bäjbi: Nej, jag orkar inte.

It's no longer inside of me


And life's like an hourglass, glued to the table

Kaffet är på och snart är bäjbi hemma. Funderar på vad vi ska äta idag. Är hemskt sugen på att göra något riktigt. Potatis och pannbiff kanske? Eller ta det imorgon när jag är mer hungrig. Göra middagen så den är klar när bäjbi kommer hem. Det är bland det bästa som finns. Maten klar när gubben kommer hem och se hans smile ;D Det är just det där småttiga som jag älskar. Oftast är det jag som gör dem, men det får mig inte att må sämre ;) Tycker det är fint att utan anledning resa mig och tassa in till bäjbi och ge honom en puss och sedan gå igen. En liten gest är oftast mycket mer än en stor. Tycker jag i alla fall. Ett tecken på att man är omtyckt och älskad. ^^ Och ett bra tecken på det är när man får ett mess av bäjbi där det står ska vi äta pizza idag? Yes min man är bäst. PUSS!


Ska ta mitt halvblonda hår och hälla upp en stor kopp kaffe och sedan slänga mig på soffan faktiskt. Blivit lite som en vana att kolla tv på eftermiddagen :) Ikväll är det tv för mig i alla fall, The Mentalist på tv3. Det är bra. Sånt gillar vi. Imorgon är det Lie to me och att jag har två serier att följa på två dagar är otroligt bra. Nästan så man inte tror på det faktiskt.
 

Ibland är det bara för jävla bra. Jippi!


Music baby

Jag har musik brist ..
Alltså det är helt otroligt.
Tjatar samma låtar om och om igen.
Nu behöver jag inspirations hjälp att hitta ny bra musik :)

Das håret



Håret blev skit bra och jag är sjukt nöjd. Fija vill ha mitt hår och det känns bra ^^ Nu ska bara håret växa och bli längre och sen ska jag bestämma om jag vill ha lugg mer eller låta den växa ut ^^ haha 

Is Blondi3 back?

Det har förändrats. Inte mycket, utan bara sådär lagom. Jag gillar det. Bild kommer nog.

Halvt Blondi3 igen ^^

Smurfhits

Smurhits ^^
Hell Yeah!

Oh boy


Jag känner mig pepp som fan xD Mobilen laddad med musik och jag känner mig fett bra ^^

Miss Li - Oh Boy

I never let you know

Jag hade hoppats på sol idag, men vilken besvikelse det blev när jag vakna och titta ut!? Hur kan det bara få lov at vara regn och grått väder? Jag ville ju ha sol när jag var ledig ^^ Fast jag är en konstig person för jag tycker det är härligt med regn, haha. Speciellt när man är ute ;P Jag vet inte varför jag tycker det, men det får mig att känna mig levande på något sätt. Well, nu vill jag ändå ha sol och vår.

Ska kolla buss/tåg tider innan jag hoppar in i duschen. Åker till min bejb idag och leker lite. Man får ju passa på att göra roliga saker när man har massvis med tid över. Jag klarar inte av att bara sitta hemma flera dagar i rad. Jag blir knäpp. Förlåt, jag tar tillbaka det. Jag blir ännu knäppare ^^

Yes well, det har varit en bra helg och nu är det ny vecka och måndag igen. Jippi!
Basic Element - I'll never let you go

I'm not an ordinary girl


Fi fan vad fort det gick på jobb idag. Helt otroligt, men också helt underbart. Var inget roligt alls att cykla till jobb imorse då jag hade världens otrevligaste motvind. Trodde jag skulle trilla ihop innan jag var framme. Det gjorde jag som tur var inte. Puh! Madde överaskade mig med sitt besök ^^ Det gjorde min eftermiddag.

Till middag gjorde jag MINA burgare, men saknade osten ^^ och dippan från donken, haha. Fick bara i mig två stycken O.o Vad har hänt med mig? Jag skyller på att jag varit sjuk och har mens. Fast man brukar bli hungrig när man är frisk igen? Imorgon kanske? Haha ^^ Nu ska jag ta mig lite mer kaffe och njuta av min söndagkväll hemma. Ny vecka imorgon och jag hoppas på mer vår :) Ge mig vååååååååååår.

Tyfft


Work in the morning

Söndag = Jobba
Vad ska ni hitta på? :)

Om en timme börjar jag. Alla de andra börjar nu 10.00. Låt det bli en kul dag bara så är jag nöjd. Kom ut och köp lite nötcreme ;P Jag äter inte det mer, men du kan göra ^^


  RSS 2.0