19:30 Yay, me happy



Malcom gillar att bada. Nu har vi badat tillsammans han & jag de sista gångerna och det är underbart. Jag får slappna av och mysa samtidigt. Hur bra som helst!

Inatt sov vi gott. Det var längesedan jag sov såhär gott. Eller ja, jag vakna av mig själv mitt i natten för att kolla honom. Eftersom han inte vaknat blev jag orolig att något var fel. Haha, så nojig man kan vara. Klockan 6 vakna han och åt innan vi somna om till 10 igen. Malcom sov vidare en timme till efter det så jag fick tid att dricka mitt kaffe i lugn och ro. Fick ringt till mvc och kyrkan.

Blir dop 15 januari kl. 12 och helt plötsligt med det stressigt, haha. Måste göra inbjudningskort och jag måste räkna ihop hur många vi ska bjuda. Fast det blir nog bra ska vi se.

Nu: Ge Malcom mat IGEN och sedan duscha.
Sen: Äta toblerone och titta på Anna Anka, moha.

10:28 Friday diary

Godmorgon!
Egentligen är den inte särskillt god för jag är rätt mör efter natten. Malcom har börjat vakna mellan 3 och 4 igen *gäsp* Och sedan vaknar han från det varje timme eller varannan timme om jag har tur. Jag lät honom ligga kvar hos mig när han vakna klockan 6 och det känns i kroppen. Jag ligger konstigt eftersom jag inte riktigt vet var jag ska göra av mina armar och sängen är mjuk så blir en dal man trillar ner i och vill ju inte ligga PÅ Malcom. Smidig är man ju inte så några sköna ställningar sover man inte på, haha.

Ringt och försökt boka dop. Hon hade väldigt mycket att göra så hon skulle ringa upp mig så fort hon kunde. Fick i alla fall lämna datum som jag önskade vilket förhoppningsvis kan bli bra. Hoppas på 15 januari, men vi får se. Bara vi får ett datum att planera runt egentligen.

Igår gick jag och mor en runda på 3 timmar. I snö och allt. Var riktigt skönt även om det var skönare att komma in till slut. Jag skulle köpa pannbandLindex som jag sett på hemsidan, men när jag kom ner var det slut och när jag kollade hemsidan var det slut där också. Osis? Ja!

Nu: Mer kaffe och bestämma vilket foto på Malcom som ska bli julfoto.
Sen: Efterträff med oktober mammorna, ska bli kul att se allas små underverk!


11:32 H&M REA


Kofta 129:-/st
Tröja 49.50/st


Det är inte ens skönt att ligga ner. Jag ö...

mms_img33929 (MMS)

Det är inte ens skönt att ligga ner. Jag önskar att min kropp hade varit lite som gummi just nu så man sluppit ha ont. Malcom har varit piggelin idag. Inte mycket sömn under dagen och fortfarande verkar han inte vilja somna. Tror han är över trött nu vilket gör det svårare. Glad att P går med honom för min rygg pallar inte. 5.28 tung och 59 lång - stora fina killen.


12:11 Det är kallt


Waaaaaaaaaaaaz up?
Jag har fixat håret och sminkat mig lite. Känns bra en onsdag som denna.

Det är vitt ute. Jag fryser bara jag ser det. Brr! Jag är ingen vinter människa för jag och kyla går inte ihop. Än vill Malcom inte åka pulka så jag behöver inte gilla det än i alla fall, moha. Värmeljusen brinner nonstop här hemma och det är likväl kallt innomhus. Det är för jävligt.

Vi sov ganska bra inatt och vakna först 10. Det är bra, hehe. Jag trivs när jag får "sova ut" och än är jag och Malcom på samma våglängd även om han vill vakna ofta och äta.

BVC idag och tror det är läkarkontroll också. Läskigt när man säger läkarkontroll. Ordet läkare är scary. Idag invigde vi stl 62 också. Stora killen. Det märks att han ärvt mina långa ben ;P

14:04 Innedag


Min prins och jag har haft en jätte mysig morgon/förmiddag. Vi sov till 11 (jag gick upp 10 och hann dricka kaffe) och sedan blev det soffmys istället för morgon gos. Inte illa och vädret är perfekt för just massa mys. Och vardagsrummet är uppvärmt med många värmeljus. Gillar!

I eftermiddag får vi besök av Sann och barnen. Trevligt! Kaffe och skitsnack väntas. Och jag får hålla ögonen öppna så det inte blir bebis stöld, haha. Skämt å sido :)

16:27 Jag ger inte upp, men min kropp har?


Ibland går det att ligga på mage, men det är ingen favorit ställning just nu. Hehe, han blir så frustrerad när han inte kommer upp och man ser hur han kämpar mitt lilla ♥

Idag sov vi faktiskt länge. Det var riktigt skönt! Sedan mös vi i soffan och bråkade lite. Amningen funkar inte så bra eller så är det bara en period där inget funkar som det ska. Han gråter och vill inte alls ta bröstet även om han letar och söker. Är väldigt frustrerande, men vi kämpar. Inte ska man ge upp redan. Dem säger ju att det tar ca 2 månader (olika för alla) innan det sitter och fungerar som det ska. Jag ger upp väldigt lätt, men detta är något jag absolut inte får ge upp. Jag ska klara det!

Önskar jag kände en massör eller att vi ägde en massagestol idag. Hela överkroppen är ur funktion på mig och det gör ont bara att andas. Usch säger jag bara .. Huvudvärk och detta är ingen bra kombination. Ja, huvudvärk igen och det är mitt eget fel som inte kan lära mig att dricka vatten. Eller så är det min kropp som gett upp. Haha, den orkar inte med mig mer.

Jag bestämde mig att 2011 ska jag ha en filofax och ge fan i att byta almanacka flera gånger om året. Håller jag mitt ord? Vi får se helt enkelt, men jag ser fram emot att använda denna. Känns vuxet och ordentligt.

Jag vann!


Igår fick jag mail om att jag vunnit budgivningen på dessa.
Ännu ett par fina ugglor i samlingen, yay!

Lördagsmorgon i sängen tillsammans med min...

1290246947324 (MMS)

Lördagsmorgon i sängen tillsammans med min finaste.


18:44 Tradera klipp


Håller mina tummar att jag vinner budgivningarna på tradera. Dessa två har jag budat på, 1:- st +frakt.

Malcom somna för en liten stund sedan efter bad och mys med mormor. Han är en envis liten pojke som inte gärna vill som mamma vill. Haha, och det är ju faktiskt bra.

Jag är riktigt trött. Trött i mitt huvud o...

1290128922561_co (MMS)

Jag är riktigt trött. Trött i mitt huvud och i min rygg. Det är jobbigt att vagga bebis i en timme utan resultat. Av någon anledning vill Malcom inte somna. Han har varit vaken sedan 18 tiden och endast sovit ca en timme sammanlagt. Enligt mina uträkningar skulle han vara trött och vilja sova. Jag måste ha räknat fel. Nu försöker jag med tutte. (vilka han faktiskt tömde för ungefär 2 timmar sen ^^) Det har börjat regna hör jag. Mysigt! Gnälligt inlägg? Troligtvis, men jag är för trött för att bry mig ;-) haha så det så.


21:41 Man är bra stolt


Man är bra stolt över denna kille ♥ Underbara lilla människa!

12:22 Random words on a pice of paper


Det blev en ganska bra natt och just nu känner jag mig rätt så pigg. Mitt ♥ ligger och sover i min säng efter morgon tutten. Man vill bara krypa ner och lägga sig bredvid honom och ligga där och andas i takt. Blir helt tårögd bara att sitta i ett annat rum. Så mycket saknar jag honom.

Dricker kaffe och bara är en liten stund. Känner att jag har en huvudvärk som ligger på lur, men jag hoppas att den väljer att stanna kvar där bak. Jag är inte sugen på en huvudvärksdag idag. Tyckte det räckte mer än väl sist när den vägra ge med sig trots piller och vatten.

Runt 13 kommer fint besök hit, Annie & Alice. Det ser jag verkligen fram emot. Vi har bara träffats en gång sedan Malcom föddes och då var det ungefär bara för 20 minuter utomhus.

11:16 Tuesday diary

Ljusen är tända och jag har hunnit dricka en hel kopp med varmt kaffe. Hinner jag en till?
Mitt ♥ sover sedan en timme tillbaka i min säng. Han ser ännu mindre ut där i, men ack så fin.

Vi väntar besök av Marina idag. Hon som fick fram att det skulle bli en pojke på lillebrors student. Se så rätt hon hade, hehe. Kunde ju inte bli bättre - vår lille prins. Annars har jag inget planerat idag. Ta det lugnt med mitt ♥ och kanske titta film. Bara mysa med andra ord!

Igår var jag hos tandläkaren och lagade min kindtand. Jag fick i mig en halv kopp kaffe om ens det på hela dagen. Så dåligt mådde jag och som vanligt blev det jobbigt när jag väl kom in. Som tur var var hon jätte snäll tandläkaren och mamma var med också. Jag tryckte hennes tumme blå, moha. Det var annat än vid förlossningen. Där klara dem sig med hela kroppsdelar, hihi.

Malcom 1 månad



1 månad.
31 dagar.
4 veckor 3 dagar.
Min underbara Malcom

23:11 Familjemys delux


Såhär ser det ut i soffan ikväll. Mycket mysigt om jag får säga det själv. Familjemys delux!

BVC besöket i fredags gick jätte bra. Fick svar på mina frågor och bra feedback. Känns kanon verkligen och får mig att växa flera centimeter. Efter bvc gick jag och mamma hela vägen till jobb och Jysk. Var ju på jobb och hälsade på i torsdags tillsammans med Madde och Liam, men glömde köpa värmeljus - dOOh! Det var jätte kul att träffa arbetskamraterna igen (de som valde att hälsa) och visst saknar man dem lite lite. Det känns bra att veta att det väntar fler timmar när jag kommer tillbaka. Är ju först i kön förutom de som varit där före mig ^^ Fast man vet aldrig vad som händer. Kanske blir fackligt?

Nu: Tvätta av smink, byta om och invänta att Malcom vill ha mat igen. Sedan SOVA! Hoppas ..

Torgvantar


 
1. Torgvantar från Red Collar Project med luva som knäpps fast på handryggen, 249,- 
2. Stickade torgvantar från Burton, med patch upptill, brodyr och de traditionella fällbara hättorna, 349,-

Jag har letat efter torgvantar med huva/lock och nu har jag äntligen hittat. Fast prisen är inte riktigt i min smak.

Tuesday diary


Denna uggla trilla ner i brevlådan idag. Så himla fin!

Min hals och näsa blir bara sämre och inatt hade jag feberfrossa. Jag hatar när det inte bryter ut ordentligt utan bara ligger på ytan och irriterar. Mår inget vidare alls och jag hoppas det blir en bättre natt inatt. Malcom vakna ca varannan timme och ville ha mat. Tröttsamt redan och ännu värre när man mår dåligt.

Det gick bra hos bvc idag. Malcom är nu 56 cm lång och väger 4,7 kg. Stor fin kille ♥

Örhänge


Lite uggle besatt just nu känner jag. Antingen finns det jätte mycket eller inget alls.
Dessa örhänge är snart mina, 25:- + frakt, finns att köpa här.

I love owls


Underbart gullig och söt uggla med små gnistrande strass!
Ugglan mäter ca 5 cm på höjden och själva halsbandet mäter ca 86 cm från ände till ände.
Finns att köpa här för 165:-


Uggla i kristall som sitter på en gren.
Kedjan mäter 70 cm
Ugglan mäter 6 cm
Finns att köpa här för 245:-


Pussar


Dina pussar är dem bästa som finns. Du är den bästa som finns. Kärlek

Jag känner hur nervigt det är .. Malmö mot guldet - heja!


3 veckor


Jag tror bestämt att vi fått hit ett litet oväder. Det är ju full storm ute. Det saknas bara piskande regn. Mormor och Malcom sover på soffan. Jag är nyduschad och sminkad. Känner mig mänsklig och redo att möta världen. Ska ner på stan och lämna tillbaka kläder och köpa ugglemössa till Malcom.

Idag blir Malcom 3 veckor. 21 dagar. Hur hände detta? Det går för fort, men det är samtidigt underbart. Varje litet ögonblick är värt så mycket. Och jag är så stolt över vår pojke. Vår fina gosse.

Saknar den fina hösten


Dessa bilderna tog jag några få dagar innan Malcom föddes. Det var fina höstdagar med blå himmel och färgade löv. Nu är alla löven på marken och himlen är mest grå och tråkig. Märks att det är november.

Torsdag diary


Det är inte morgon längre, men jag sitter och dricker mitt morgonkaffe. Man får passa på när Malcom sover. Jag hann även duscha idag, woho. Så idag är jag fräsch och väldigt pigg. Gillar!

Spökafton i stan ikväll. Funderar på om man ska gå ner. Kan vara bra övning för mig att våga gå ut med Malcom och vagnen. Sen är det väldigt trevligt när det någon gång sker något i vår lilla stad.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom


Jag kan inte sluta titta på honom. Han är det finaste jag någonsin sett och det absolut finaste jag någonsin gjort. Lars Winnerbäck har orden: Den vackraste stunden i livet var den när du kom. Mer sant än så blir det inte.

Tisdag morgon

(bild: weheartit)

Tisdag morgon!
Det luktar kaffe & vaniljljus. Har MTV på i bakgrunden vilket har börjat bli lite av rutin. Malcom sover fortfarande och jag är inte fullt så trött idag som jag varit de två sista dagarna. Det är så himla skönt. Kanske var duschen som lurade mig? Idag har jag dessutom fått på mig jeans igen. Wuhu - äntligen!

Vi var på bvc igår och hjärtat växer bra, 4,57 vägde han nu. Jag vet inte hur lång han är för hon mätte aldrig denna gången heller, men jag skulle gissa på 56? Eller kanske längre? Fick frågat allt som jag ville och det känns bra. Idag tänkte jag ta modet till mig och gå ut på en liten höstpromenad.

  RSS 2.0