I had nowhere to run to nothing to hold on to I came so close to giving it up


Äntligen vanlig vardag igen!
Vi startar den med att gratulera David & Filippa som fick en underbar "liten" tjej inatt. Ni får pluspoäng för den fina bodyn hon har på sig, hihi. Jag fick sms i fredags kväll att det var igång och inte hade jag kunnat tro att det skulle dröja ända tills inatt. Men äntligen är väntan över och ännu ett stort grattis till er.

Det blir även en tur till veterinären idag då Max springer på lådan hela tiden IGEN. Han har skvätt rött på våra täcken, skötbordet, badrumsmattorna och badkaret. Överallt. Så jag håller tummarna att allt går bra och jag inte blir allt för fattig. Har ju ett dop på lördag. Pust!

Emma

Awww, han ser så vis ut lilla gubben! Sååååå fin :)

Men usch, vad skönt att det är bättre! Har ni dop på lördag? Vi har nästa lördag, den 22:e. Guuud vill knappt tänka på det! Känns som det är så mycket att fixa. Jag har lite problem gällande fika och sådant! Haha.



Ja, men första gången vi var på sån där föräldragruppsträff var i slutet av november/början på december någon gång och då fick man typ lämna förslag på vad man ville gå igenom sen och så :)Och då var et en tjej som föreslog det så idag ska vi lära oss det! Ska bli suuperkul! :)

2011-01-10 @ 10:47:55
URL: http://yourcupoftea.devote.se
Emma

Sv; Det är alltid skönt när någon annan lagar mat till en :)

Kram

2011-01-10 @ 21:36:08
URL: http://emmashorna.wordpress.com
Linda

sjuka djur kan bli riktigt dyrt, får hoppas det inte är alltför allvarligt (och dyrt) Jag vet för ett år sedan var mitt ena marsvin supersjuk, och jag la 2000:- på en veckas tid på honom..

2011-01-11 @ 18:53:46
URL: http://lillyz.blogg.se/
smäm

soet :)

2011-01-12 @ 13:44:45
URL: http://smam.blogg.se/

 Namn:
   Kom ihåg mig?

 Blogg/Hemsida:
  

  Text:
  

  
  
Trackback
  RSS 2.0