Ögonblick


1. Årets första snö har dykt upp och kylan lika så. Blev en lång isande promenad medan Malcom sov och jag passade på att få så mycket sol jag kunde.
2. Malcom älskar timjanste och släpper inte flaskan förrän allt är slut. Och datanörd som mamma är han också och ska klicka och skriva.
3. Frukt är gott. 4. Morfar var i Birmingham och Malcom fick badankor. Han älskar dem!

En stund ute i sandlådan


VABBA


Min första VAB - dag. Malcom vakna genom förkyld och hosta upp allt slem så han kräkte. Stackars liten. Just nu leker han med sin badbalja (utan vatten) och alla sina badleksaker. Lallar för sig själv och kommer och gosar lite innan han springer iväg igen

Nostalgisk och blödig

Grymt bra låt av fantastiska The National.

Ännu en dag hemma. Jag har redan kommit in i mina "gå-hemma" vanor - gå i t-shirt och pyjamasbyxor fram till eftermiddagen. Det är ungefär först då jag orkar ta mig in i duschen.

Sitter med mitt kalla kaffe, har fruktstund med Malcom och lyssnar på gammal musik. Jisses vilka minnen Man blir lite nostalgisk och visst saknar man det ibland.

Warrior


Igår såg vi Warrior. Den har en rätt förutsägbar story, men i sin helhet är den riktigt bra. En välgjord film med lysande insatser av alla tre huvudrollsinnehavarna. Verkligen värd att se!

Idag har vi gjort absolut ingenting och det känns så jädra bra


Malcom är lika glad för sallad som jag är och han har haft majs jakt i köket medan jag gjorde sallad till maten Blir bakad potatis med stekt kycklingfilé och sallad.

För övrigt har vi inte gjort något idag och det känns så jädra bra. Det är precis vad jag behövde. En dag till att göra precis ingenting. Imorgon är det äntligen tvättdags. Tror det är två veckor sedan sist, haha.

15 månader


Lilla hjärtat är nu 15 månader och det är ett år sedan han blev döpt. Kan tiden gå fortare? Det är läskigt skrämmande och fantastiskt underbart. Allt på samma gång.

Trevlig helg!


Trevlig helg!

Ett armband fyllt av mening med en liten glaspärla och en stor - ett barn och en förälder

(klicka på bilden)

Menigsfull shopping! Ett armband fyllt av mening med en liten glaspärla och en stor - ett barn och en förälder. Ett armband för att stärka familjeband. Allt överskott går till SOS Barnbyar.


T-shirt till förmån för SOS Barnbyar.

(klicka på bilden)

Många timmar på jobb och på tok för lite tid med mitt hjärta

Malcom på jultura - 26 dec 2011

Det är inventeringstider och det innebar en dubbeldag på jobb. Jobba några timmar, hämta hjärtat på dagis, lämna hemma och tillbaka till jobb. Puh! Vi blev klara runt 21.30. Imorgon kl 6 börjar inventeringen, men jag har "turen" att få börja lite senare (och jag är enormt glad för det ). Ska pussa och krama min prins extra mycket. Saknar vår tid tillsammans. Det här med att vara mamma och sig själv på samma gång är verkligen klurigt att få ihop.

För ett år sedan ..


Tänk så fort tiden går! Det är ofattbart och underbart på samma gång

Happines in the simplest of things


Början av 2012


  RSS 2.0