Not my kind of day!



Jordgubbs cheesecake på IKEA, nam nam. Skulle kunna äta en sådan varje dag. Ja, verkligen!

Måndag och jag är så trött. Ögonen vill ihop och min kropp samarbetar inte med mig. Mjukiskläder och slarvigt hår är dagens stil. Me like. Har hällt i mig en latte och spelat Bubble Island på facebook sedan jag kom hem. Nästan i alla fall .. Vill hitta en ny bok att läsa. Läste ut boken igår och den var precis så bra som jag ville den skulle vara. En aning förutspådd, men absolut en bok i min smak. Tummen upp!

Psst!
Tror visst bebis rör sig lite mer i magen nu. Bubblar/kittlar till, hihi.
Och jag har sagt till om semester fr.o.m 1 september. Jag får ingen semester i sommar (?) så därför tar jag hela september istället och unnar mig 4 veckor innan bebis planerar att titta ut till oss. Vädret brukar ju vara bra då med så jag ser fram emot det. Njuta av sista tiden som bara Sanna.

Fin fin söndag


Imorgon är det måndag igen och jag längtar verkligen inte. Måndagar är inte mina dagar och lust att jobba har jag faktiskt inte. Det tar emot enormt mycket numera och jag längtar efter ledighet.

Idag har jag tryckt i mig kakor & tårta hemma hos farmor. Och sedan bjöd jag hem mig själv till faster & Henrik på grillat och bakpotatis. Det har med andra ord varit en fin fin söndag.

Dissar ESC

Är jag den enda som dissar ESC ikväll?
Överskattat och inte det minsta roligt när inte ens Sverige kan komma till final.
Det är faktiskt riktigt pinsamt. Vad fan håller vi på med? Varför skickar vi inte iväg bra låtar?


Idag tittade jag på vagn & det blir en Emmaljunga Edge Duo Kombi, svart/lime. Tummen upp!

En hel dag med Madde & magen är på ingång

 Idag blir det en hel dag tillsammans med Madde och hennes mage.
 Det ska bli så mysigt och trots ännu en dag med grått väder är jag glad.
 Vi kanske ska ta och äta den där mjukglassen idag? Hihi
 
 Stromae – Alors On Danse - Radio Edit
 
David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi)

Friday I'm in love



Vi trotsade regnet och gick hela vägen till ICA. Vad gör lite regn? Köpte frukost och annat smått som behövdes. jag unnade mig nytt te och ett FINT te glas. Smakade härligt och sommar. Efter frukosten blev det mys och det är en glädje att se små barn skratta. Det är nog det finaste som finns.

Nu städar jag och bäjbi. Eller ja, bäjbi dammsugar. Lyssnar på party playlist och blir helt sugen att röjja loss på dansgolvet med min Madde. Du & jag darling ihop med våra magar! Woop - woop

Godmorgon världen



Godmorgon världen!
Det är verkligen grått och trist idag. Inte riktigt det väder jag hade hoppats på. Vad gör vi då? Vi gillar läget och har det fint i alla fall. Lite grått väder har aldrig stoppat mig innan. Why now? Jag ska träffa Annie & Alice så jag kommer ha solsken oavsett.

Jag har skickat in till Espresso House & hoppas vinna latte för ett helt år. Hur fint hade det inte varit nu när jag ska bli mamma? Chansen tror jag dock är minst i hela världen, men man måste chansa för att vinna något. Så nu håller vi tummarna för mig, eller hur?

 Mumford & Sons – The Cave

Sommaren är framför



Det är verkligen en sak för sig själv att komma ut ifrån stan och få andas den luft som finns i skogen. Helt underbart är det. Nu är man lagom trött och jag lär somna gott efter vår promenad på ca 40 minuter. Sen avslutade vi det hela med kakor och MER. Älskar deras nya smak, särlek.

 Jonathan Johansson – Aldrig ensam

I dina ögon var det lättare att va

Det blir en tur ut i skogen tillsammans med Dan & Fia. Innan dess ska jag äta ägg mackor med majonäs. Det är vad jag är sugen på just nu. Och kall cola. I burk. Yepp!
Lars Winnerbäck – I dina ögon

I'm over here. Why can't you see me?



Det gick faktiskt enormt bra på jobb idag. Det var som om man trivdes igen för en liten stund. En otroligt magisk känsla om jag får säga det själv. Klockan 3 tackade jag i alla fall för mig och slutade. Träffade Nina och stack ner på stan på en chailatte och strumpjakt. I found what I was looking for and more. Kunde inte låta bli att köpa ett fint lime grönt nagellack. Mohaha, I love lime green!

Sitter nu med ansiktsmaks och ska strax tvätta bort den. Lyssnar på detta och trivs fint med allt ikväll. Det är liksom en sådan dag idag. När det känns bra. Allt ungefär.

A big black cloud of thunder



Jag köpte en mamma tunika & ett par mamma jeans. Dock är min rumpa fortfarande lite för liten så det är svårt att fylla ut, haha. Dock är det otroligt skönt mot magen att slippa ha något som spänner och eftersom jag är lite av en jeans tjej måste jag ju ha ett par mamma jeans.

Det blev även en del linnen och t-shirts. Hittade mer än jag trodde skulle vara möjligt. Det brukar ju vara så att när man kan handla så finns inget man vill ha och tvärtom när man är lusfattig. Jag kunde inte heller låta bli att köpa med mig en liten body hem till X. Den hade ugglor som var i lime. Hur kan man motstå det? Hihi, nej det var rätt tid och nu går det framåt. Lilla X, längtar!

The Sounds – Home Is Where Your Heart Is

Gravid v20: Nu är bebisen ungefär 16,5 cm



Nu är bebisen ungefär 16,5 cm lång från hjässa till rumpa och lägger stadigt på sig i vikt. Det vaxliknande fettlager som kallas fosterfett, eller vernix caseosa, börjar täcka huden för att skydda den mot den långa tiden i fostervattnet. Det underlättar också förlossningen. Bebisen sväljer mer denna vecka, vilket är bra träning för matsmältningssystemet. Det fostervatten som tas in av din bebis spjälkas till vatten (som absorberas) och restprodukter som hamnar i tjocktarmen, där det så småningom bildar barnbeck.

Det känns helt otroligt att nu har jag halva tiden kvar. 20 veckor till (+/-) så är bebis färdig jäst. Då får vi ett ansikte på grodan X. Det går inte att beskriva, men det är en otrolig känsla.

Något jag smått ogillar är att mina kläder nu är något mindre än dem varit innan. Haha, jag behöver näst intill en ny garderob med fina, men töjbara och mjuka kläder. Tips?

More than just a memory



Sigur Ros – Hoppípolla

Neutron Star Collision


Härligt bästa Muse och jag längtar ännu mer efter Eclipse nu.

Dancing On My Own


JAG ÄLSKAR HENNE!

Dreaming of when the morning comes


f: weheartit.com

Helgen har spenderats på jobb och tiden har gått väldigt långsamt. Jag har nu insett ett mönster med människor: på lördagar är dem trevliga och glada medan de på söndagar är sura och bittra. Det är verkligen så! Och jag måste säga att det är verkligen underligt .. och samtidigt lustigt.

Igår åt vi pizza med mamma & Ralf. Var en himla trevlig kväll tills jag blev för trött och ikväll efter jobb var det kalas hos mamma för lillebror som fyllt 19 år. Både kakor & jag fick fick träffa mormor & morfar.

Coldplay – Lovers In Japan
Känns som jag är inne i en Coldplay period? Hm, men det är fint.
Nu: Hoppa ner i en mjuk säng och fortsätta läsa bra bok; Stella & Sebastian.

Fredags äventyr


Ännu en dag med fint väder och jag är dessutom ledig. Tumme upp! Idag ska jag åka hem till Bella & Neah. Jag har ju inte träffat dem på evigheter så detta ser jag fram emot mest av allt idag.

Det är så fint ute att jag aldrig mer vill vara inomhus



Det är så fint ute att jag aldrig mer vill vara inomhus. Mina fingrar luktar sommar efter kvällens strandpromenad tillsammans med Fia. Så himla fint! Vi gick även förbi min mamma och hälsade på. Hon bjöd oss på glass. Eller jag fjäskade till oss glass kanske jag ska säga, tihi. Och sen passade jag på att säga grattis till min underbara Quila som fyller 9 år idag. Stor kille nu, men lika underbar ♥
The Ark – Clamour For Glamour

I wont be no runaway




Oredigerade bilder. Sommar vindar, grönt gräs, blå himmel och lekande barn.
The National – Runaway

spending warm summer day indoors



Solen är framme och jag låter balkongdörren vara öppen. Det gillar Max.
The Smiths – Ask

Godmorgon


f: weheartit.com

Vaknade och mådde allt annat än bra. Nu känns det lite bättre, men långt ifrån bra. Blir inte många ansträgningar idag inte. Jag måste iaf få i mig något så magen kan börja samarbeta igen. Men i alla fall, godmorgon!

Sony DSC S980


Mycket prisvärd, användarvänlig kamera med hög upplösning på 12,1 megapixel.
4x optisk zoom, 2,7-tumsskärm, ansiktsavkänning och SteadyShot. Minneskort på
1G ingår + liten kameraväska i skinn.


Pris: 900:-

Äntligen har jag fått iväg 2 annonser och hoppas att jag får sålt den. Håll tummarna med mig!

Onsdags foto


Se, det är himla lätt att använda kameran. Likväl är jag dålig på det .. ibland ..
Bjuder här på färska foto. Tjusigt! Nu ska min andra kamera ut på blocket. Wish me luck.

Slappa

När jag kom ut från min port trodde jag att jag vaknat mitt i juni. Det var så varmt och det har varit så hela dagen. Dock lite kvavt, men jag kunde gå hem utan jacka från jobb och bara det är helt underbart. Nu tänkte jag göra mig en liten lunch och sedan bara slappa.

Gravid v 19: Nu kan din bebis eventuellt höra dig.


Nu är du 19 veckor gången (eller gravid i 20:e veckan, om du föredrar att räkna så).

Nu är du halvvägs! Toppen av livmodern når nu naveln och kommer att fortsätta växa med ungefär en centimeter i veckan. Bebisen är cirka 15 centimeter lång och väger strax under 250 gram.

Nu har bebisen börjat svälja fostervatten och njurarna producerar urin.
Hår växer på huvudet.

Nu utvecklas sinnena fort. Nervcellerna för de olika sinnena – smak, lukt, hörsel, syn och beröring – utvecklas nu i sina respektive områden i hjärnan. Produktionen av nervceller saktar av när existerande nervceller blir större och etablerar mer komplicerade förbindelser

Ugglor i sängen


Erkänn att detta är lite fint? Hihi, underbart söta ugglor att sova med. Sanna gillar!

You know I love you so

Tisdag och idag har jag känt solen mot mina kinder. Det var inte en dag för tidigt om jag får säga det själv. den är verkligen efterlängtad och jag hoppas att den är framme när min ledighet kommer. Om sådär 2 veckor, buh.

Coldplay – Yellow (Live In Sydney)

Hälsade på Sann & barnen efter jobb och fick med mig en påse baby kläder hem + ett spjälsängsskydd som hade gröna sniglar. Fint! Det känns fortfarande overkligt med både mage, kläder och allt som tillhör. Kan inte riktigt förstå att grodan X växer i min mage ♥ 

Ikväll blir det bakad potatis med mycket smör & sallad, nam nam.
Sedan kör vi tv mys med The Mentalist kl. 21.00.  


Önskelista





Scrubs säsong 8.


Namnhalsband med mitt namn.



Bra böcker kan man aldrig få för mycket av.
Den man älskar & Min förlorade oskuld.


Inspiration: Coca Cola



Källa: Weheartit.com

Bildbomb: Gårdagen







Här är en drös bilder ifrån igår. Min rygg palla itne trycket så halv 12 var det adjö för mig, men hörde att resten av spelningen hade varit en dunder succé i vanlig ordning. Fick förresten min glass. Det blev en B&J Mango Berry Swirl, mums.


“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”

Idag blir det mycket SATC, vatten & förhoppningsvis lite glass. Ska ut och köpa mig en Ben & Jerry glass när jag orkat duscha. Vet dock inte vilken smak jag ska testa. Vad tycker ni? Jag har bara köpt Half Baked eftersom det är den enda jag smakat.. Nu är jag redo att testa något nytt och gott.

Fest ikväll


Naglarna är gröna och humöret är på topp. Det är fortfarande grått och blött ut, men det berör mig inte. Snart kommer Fia och då ska vi åka till Oxie och hämta Dan innan jag möter upp bäjbi och fler för lite förfest innan deras spelning ikväll. Taggad? Yes!

Donnie Darko



Nu blir det kaffe, Donnie Darko & mys med Max o X i soffan. Ute regnar det! FINT

It is just beautiful


Jag har myst med finaste Annie & Alice ikväll. Jag & X hade med oss popcorn som tilltugg, men vi tuggade inte så mycket någon av oss, hehe. Man kan enkelt säga att vi bara har myst och haft det fint tillsammans ikväll.

Nu är min cola slut och mina ögon är nog klara för idag också.

Äntligen är det helg


f: weheartit.com

Fredag och vi ska tvätta. Det firar jag med cola och lite högre musik. Jag firar inte att vi ska tvätta utan för att det är fredag och min lediga helg. Oj vad den har varit efterlängtad. Jag ska ta vara på varenda liten minut och sova länge bara för jag kan.

Imorgon spelar bäjbi och då blir det party. Räjält ös brukar det vara och det gillar vi. Första gången jag är ute sedan vårt + så detta kommer bli extra roligt hoppas jag.
Hoppas ni har en FIN & MYSIG helg raringar <3

Random words makes a sentence


Man kommer aldrig hungrig hem ifrån mormor & morfar. Magen känns ännu större nu än vad den redan är, haha. Fast vad gott det har varit med lagad mat och mormors egna sås & raberberpaj till efterrätt. Mums!

Ikväll blir det himla lugnt med förra veckans avsnitt av True Blood (som jag missade), te & kanske en bit choklad. Inga större händelser för imorgon ringer klockan igen och jobb väntas.

L E D I G ! L E D I G !



Tack för alla gratulationer. Hihi, helt rörd. Inte trodde jag det skulle ge så mycket positiv feedback <3

LEDIG och jag funderar på att göra så mycket mer än att sitta vid datorn. Besöka mormor, äta mat, dricka kaffe, gå i pyjamas tills jag måste duscha. Ja göra så lite så möjligt. Puss på er fina människor.

Min hemlighet


I min mage gömmer sig ett underverk som väger 178g och är beräknad att komma till oss 11 oktober 2010. Har lyckats hålla det inom hemlighet ganska länge, men nu har vi fått se bevis på vad som växer i min mage att jag inte längre vill vara tyst, hehe. Känslan är obeskrivlig och det känns så bra.

Häftigt & mäktigt


f; weheartit.com

Idag har vi varit med om det häftigaste och mäktigaste någonsin. Mer info kommer!

The National

Oh vad har jag missat? Läst om dem i tidningen och idag i Annas blogg.
Nu har jag äntligen fått upp öronen och jag gillar det. Älskar det skulle jag kunna säga. Jag ska hitta deras nya album och det ska in på telefonen snarast.
The National – Slow Show

The National – Bloodbuzz Ohio
The National – Mistaken For Strangers


Tröttsamt läge


Sitter med en kopp vanilj te och små längtar till imorgon. Imorgon är en stor dag för oss. Iiih, spännande. Lovar att uppdatera. Själv är man mätt och belåten efter maten och hade inte varit fel med en tupplur nu. Blir nog sängen och film tidigt ikväll. Började se Atonement igår och ska nog se klart ikväll.

What to do


Kollar foto ifrån Birmingham and I do miss it.

Max har fnatt och leker superkatt, haha. Jag gillar det för han är så himla rolig när han springer runt och hoppar och mjauar. Jag är enormt sugen på ett Scrubs maraton. På riktigt då. Sitta och kolla kanske en 10 avsnitt utan avbrott. Det vore nice. Kanske ska göra det, hehe. Imorgon är det jobb igen och det lockar inte jätte mycket faktiskt .. But what to to?

Pizza om kanske 45 minuter ..


45 minuters väntan på en pizza? Det är inte att uppskatta när man kommer hem ifrån jobb och är jätte hungrig. Magen pratar och jag känner smaken av pizza ..

Ikväll börjar en ny serie på tv4+ som jag tänkte kolla in. True dare kiss heter den. Kan nog vara bra. Det är ju en BBC serie och det gillar ju jag.

Chesney Hawkes – The One And Only

Titta trollet



Vad tycker ni om mitt hår efter duschen? Haha, jag ser ut som ett troll. Här är också min nya tvättserie och foundation ifrån Clinique. Perfekt till min dumma hy och efter bara 2 veckor kan jag varmt rekomendera det till alla som är lite röda och har lätt för att få finnar.

Won't you take me where the street lights glow


Fredag och jag känner mig nästan mer död än levande. Jag lyckades vakna av mig själv och slapp höra den hemska väckarklockan ringa. Det är alltid ett plus. Eller nej, det är ett jätte stort plus. Halva dagen är gjord här, haha. Och jag behöver all positivitet som finns just nu.

Helgen är på ingång och jag är inte ledig förrän nästa torsdag. 6 (med idag) dagar kvar att jobba. Kämpigt, men jag står ut. Jag behöver detta längre fram. Oh yes.

Spelar Coldplay och dricker latte. Ute är det storm och man kan inte tro att det är maj månad nu. Det känns som ett skämt, men sommaren kommer väl? Innan juni hoppas jag. Jag & mormor fyller år på sommaren och det har vi gjort tillsammans de senaste 24 åren och vi tänkte försöka göra det något år till. 


Polarid




Polrid bilder är fint.


Hundra år sedan



Jag träffade Nina efter jobb och det blev lunch på stan samt en tur till museet. Dem hade en utsällning om Landskrona som hetter "Hundra år sedan" och det var himla fint att se. Dem hade många fler utsällningar, men vi såg även "Smal" som både var lärorikt och skrämmande. Att gå på museet borde man göra oftare. Om inget annat så för den härliga miljön som ligger över rummen.

Suprise


Idag gillade jag mitt hår. Yepp, tumme upp!

Bäst idag?
Jo, jag åkte med min kusin & "farbror" till Förslöv och överraskade min flippo BIG TIME! Hahahaha, Emilija öppna dörren och skrek "Sanna" och Cillan trodde inte på henne. Helt underbart att hälsa på någon timme och mysa lite. Saknar ju min flippo. Typ jätte mycket.


Birmingham photo



Jag på Bullring och under flaggan innan matchstart. Flaggan luktade inget vidare, men hey det får man på köpet säger jag.

Inspiration: Woods


bildkälla.
Denna bilden ska skrivas ut och hängas i mitt inspirationssnöre.

Fuck you very very much


Min favorit just nu (och oftast alltid annars med). Jag gillar hela henne och hon är dessutom dö snygg. Yepp, that's all folks. Lily Allen – Fuck You

Jag & pappa at Villa Park



Jag & pappa
25 april 2010
Aston Villa - Birmingham
1 - 0
Min första match & förhoppningsvis inte den sista =)


Godmorgon

Kaffe & A Fine Frenzy – Bomb In A Birdcage spelas.
Jag funderar på frukost på balkongen?


Ut & leta blommor


Väntar på att mamma ska ringa och sedan ska vi förhoppningsvis ut och leta blommor till balkongen. Den behövs verkligen piffas upp och nu går vi (hoppas jag) mot varmare tider. Det är ju faktiskt 1 maj idag och det betyder väl sommartid?


Valborg 30 april 2010



Jag tackar Dan & Fia för en trevlig kväll. Det blev en sväng ner och fick se vinter och sommar strida, haha. Sedan vet jag inte om dem lyckades få riktig fyr på brasan. Det brann lite när vi gick. Vi bestämde oss för att hyra film och gick hem till oss. Vi såg Paranormal Activity och nästan halva 9. Måste säga att jag blev besviken på Paranormal Activity, men likväl skit skraj.

  RSS 2.0