Snart december


Imorgon är det 1 december och nedräkningen till jul startar på riktigt. Ute syns inte ett spår efter snön och det är fortfarande plus grader. Helt otroligt!

Malcom är på dagis ensam nu och det går jätte bra. Än har jag lyckats att inte gråta när jag går därifrån, men det är jobbigt. Imorgon ska han sova på dagis. Det kan bli spännande.

Jag väntar på att han ska vakna nu så vi kan fika och mysa

Backyard Babies - Abandon


Favorit tomtar


Adventsbrickan pyntad med grön mossa och svampar. Likaså amarylisen. Och idag hittade mina favorit tomtar på city gross och dem fick följa med mig hem.

Inspiration

En stund för mig själv


Vädret är grått och soffan är härlig att krypa upp i när man får en stund för sig själv. Stor kofta och några avsnitt SATC medan hjärtat sover. Sen blir det middag och förhoppningsvis en promenad efteråt och köpa något gott till ikväll.

Inskolning dag 1 och bus på busfabriken


Idag har vi varit på dagis (det kommer alltid heta dagis för mig) och träffat nya kompisar och fröknar. Efter dagis var vi inom gudmor Jennie en snabb runda på kaffe och lunch. När vi cyklat hem åkte vi direkt till Busfrabriken och busade. Malcom ville inte åka hem, haha. Vi klättra, hoppade och lekte i bollhaven. Tror inte detta är sista gången vi åker dit.

Imorgon blir det dagis igen och efteråt vet jag inte om vi cyklar hem och hämtar vagnen för att gå en promenad eller om vi bara cyklar hem och städar. Återstår att se.

Min skatt, mitt liv, mitt allt


Glädje fångat i ett ögonblick

Lycka är att få höra ett barn skratta.


I måndags spenderade vi dagen ihop med finaste Annie och Alice. Vi följde med till dagis för jag tänkte säga hej och kolla in inför måndag, men hittade ingen från avdelingen och blyg och feg som jag är frågade jag inte heller. Förhoppningsvis går det bra på måndag. Jag är enormt nervös. Fast jag tror inte det är för att Malcom ska börja dagis utan annat runt omkring. Det blir bra! Det får ta sin tid att få ihop rutinerna och samarbetet.

Underbaraste ungarna i stan - Malcom & Alice


Fars dag

Grattis alla pappor på fars dag!
Grattis pappa på fars dag och tack för att du är min pappa och Malcoms morfar.
Vi älskar dig


Underbara människa


Underbara människa. Jag älskar dig

You changed my hole world


Bakgrundsproblem

Vill inte ha bakgrunden dubble, hur fan gör man? Irritation

Har bakat morotskaka och nu ska jag duscha. Intresse?

Onsdag

Idag har vi varit hos gudmor Jennie på frukost och bus Det var så utmattande att hjärtat somnade på vägen hem. Som tur var lyckades vi somna om när vi kom in (efter lite gråt).

Sitter nu och dricker en stor kopp kaffe medan lilleman skiter, haha. Det låter i alla fall så (I know, väldigt osmakligt. Men jag har barn .. man är inte så fin i kanten längre). Funderar lite på middag idag och det står rätt still i huvudet. Blir nog bara något så man får i sig mat.

Igår skulle Malcom göra sitt första tandläkar besök men när vi kom ner satt där en lapp att hon var sjuk. Kunde dem inte varit så trevliga och meddelat detta då? Tycker det är riktigt dåligt och nu får vi se om det kommer en ny kallelse eller jag själv måste ringa och fixa ännu en tid. Dem hade ju glömt bort oss från allra första början. Jag är inte impad.

I wonder if anyone


Själsfränder

Vi två igenom allt


Världens bästa mamma


Jag "får" min gröna cykel och jag är så jäkla glad. Tack mamma! Du är bäst

Ifall jag var något rikare ..


Jag är riktigt less på att leta cykel på blocket nu Jag har hittat 5 cyklar och ALLA är sålda trots att annonserna är kvar. Det är riktigt frustrerande och speciellt när man vet att man helst vill ha fått fixat innan dagis starten. Det som tog priset var nog den cykeln vi ringde på i måndags. Han skulle ringa när HAN kunde så vi fick komma och titta/köpa. Igår kväll när vi körde hem ifrån Lund ringde vi för att höra om vi kunde komma dit eftersom vi var nära. Då är cykeln såld och killen bara klickar av samtalet

Så just nu önskar jag att jag hade de där extra kronorna så jag bara kunde gå till affären och säga jag vill ha den och det, tack och adjö!

Idag gör vi nog inte mycket. Jag är inte på något vidare bra humör och trött som en gnu är jag också och Malcom springer runt och säger mamma, kaka, mamma och är sådär underbart underbar som bara han kan vara. Älskade fina unge

Vackra höst


Utanför mitt köksfönster.

Godmorgon! Jag är egentligen riktigt trött idag, men på samma gång inte. Och av någon anledning känns det som en bra dag idag. Sitter med en kopp kaffe och lyssnar musik. Malcom sitter och leker med sina pinnar och en tummstock Underbara unge!

Håller en extra tumme att jag får köpt ny cykel idag. En grön dessutom, hihi.

  RSS 2.0