In the ocean with my darling


Årets första bad i havet är avklarat och fy fanken vad underbart det var. Efter 3 timmar på Center Syd hittade vi äntligen badkläder som funkade. Varför finns det inga snygga vanliga bikini överdelar? Det finns faktiskt dem som inte gillar dessa jefla snörningarna. Det blev ett par brun/turkosa bikini trosor och en svart överdel. Det var farligt att komma in på New Yorker. WOW vilken underbar butik. Om jag hade haft gott om pengar hade jag bott i den butiken och aldrig flyttat. Massvis med fräcka t-shirts och underkläder. LOVE!

Det har varit en super fin dag ihop med Madde och jag ser fram emot en ny snart :) Vi blev som barn igen och köpte oss en rosa Ariel badboll att leka med i vattnet. Den fick stanna på land till slut då det var roligare att slå vatten på varandra, haha. Madde lyckades bränna sig fint om benen, hihi. Puss sötnos.

Ikväll sitter jag med neongula naglar och pumpar musik. Imorgon blir det inte bad som planderat utan jag ska in och jobba mellan 12 - 19.30. Inte jätte roligt, men jobba är bra. Så jag kan köpa mig en ny kamera och många nya kläder. Det gillar vi ju. Kläder. Yum Yum ..

Can you tell the difference between a horse and a frog?



WEIRD WALKING COW.....
Warning: Do not view while drinking.


Snabbis


Min fina Quilabus <3

Ikväll har Harpers Island premiär kl. 23.40 på TV4 och med detta meddelande avslutar jag för ikväll. Imorgon ska jag umgås med min fina Madde och kl 16.00 är det fika med pappa & farmor i kollo. Puss

Would you spend the rest of your life with me?


Klockan springer iväg för mig och jag hinner inte ens reagera. Jag lyckades snooza över 1 timme och hann med andan i halsen till jobb. På jobb var det inte fullt lika varmt som igår. Trodde jag! Ha, så fort jag kom ifrån kassan märkte jag hur stilla stående luften var inne i butiken. Det räckte att man rörde sig lite så rann det. Jag älskar sommar om jag får klä av mig och bada eller sitta i gräset och tralla.

Nu är jag ledig 2 dagar sedan jobbar jag torsdag - söndag och där efter går jag på min första semester xD Den är efterlängtad ska jag tala om. Det kommer vara fint med 2 veckors ledigt utan bekymmer (hoppas jag) och bäjbi har också semester så det ska bli härligt.

Med fötterna på jorden, men i vatten




Inga ord räcker till för att beskriva hur fint det var ikväll. Min kamera lyckades fånga 364 ögonblick och det säger nog en hel del. Nu måste vi inköpa oss bikini eller något så att vi kan få bada på riktigt nästa vecka. Enkelt, roligt och underbart! Mina ben och fötter luktar hav och sandstrand. Sov gott.

Det skedde på impuls




Roy kom hit strax innan eller efter 8 och nästan direkt gick vi bort till pizzerian och köpte med oss en pizza. Det blev på ren impuls och var riktigt roligt. Allt man behöver är ett bra humör, glada vänner och en kamera så får man en rolig lördag kväll. Vi tog väldigt mycket knas foto och nu märker jag att jag behöver införskaffa mig en ny, men jag vet inte vilken? Äh, denna får hålla några månader till ^^

My real addiction


my real addiction
sorry - but I wont quit today

Tråkig

Linne eller t-shirt?
Jeans eller leggings?
Håret uppsatt eller utsläppt?


Bah! Det är verkligen tråkigt idag. Jag har slappat precis hela dagen och nu är jag trött på det. Jag har missat hela dena fina dagen genom att vara tråkig.

YoVille get crazy


Detta är egentligen skit tråkigt. På riktigt, men jag kan inte låta bli att spela det. Det är underhållande och man träffar nya människor i fula format och det är roligt. Jätte roligt.



Det var mycket trevligt igår. Roy gjorde stora pannpiffar och till det hade vi nypotatis och gräddsås som vi hade mycket jobb med att göra, haha. Fast i slutändan blev allt tipp topp och skit gott. Vi spelade fylle yatsy (stort yatsy) och drack lite öl. När vi inte orkade spela mer hämta Roy min favorit film - Meet the Feebles xD Den är så kass att jag älskar den. Peter Jackson movie är grejjor.

Have it good ;D


Mina nya kläder, Jeans från H&M & Jeansskjorta från Gina Tricot. I feel good ;D Nu ska jag och Madde dra till Roy och äta sedan vet vi inte vad som händer. Vi ska ha roligt idag! Puss

Bakom badrumsspegeln


I brist på allt annat så visar jag vad som gömmer sig i mitt badrumsskåp. Intressant va? Eftersom mitt ansikte är fulare än den fula ankungen någonsin var så blir det inga knäppa kort tills mitt face ser ut som det ska igen. Borde inte finnarna fatta att jag inte är någon tonåring längre?

Rengöringsserie Matt Touch från Lumene. Jag gillar den verkligen. Dryg och fräsch. Dessutom har jag verkligen märkt att jag är mycket mattare i huden nu än innan. Jag gillade inte att se svettig ut i onödan. Hur fint är det ungefär? Sedan ser ni Nivea Make - Up Remover och den använder jag bara om jag måste, men den är himla bra. Mascaran som jag använder nu är också från Lumene och heter Blueberry Volume Mascara. Den är lite hård, men ger fin fina fransar utan att kladda för mycket.

SATC Quote


"Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high."

What a good day

Ojoj vilken bra ledig dag jag har haft. Jag sprang hem till Jennie på morgonkaffe runt 10 och sedan gick vi ner till stan. Där möttes vi av stora röda rea skyltar ;D Det gillar jag! Jag fann lite smått och gått inne på Gina Tricot, men mina bästa fynd måste vara mina jeans och min jeansjacka ifrån H&M <3 I love them. Äntligen en jeansjacka som jag kan leva i. Även nya ljusa jeans att njuta i.

Åkte med pappa till kollo runt 4 och där blev det kaffe och bulle. Alltid gott. Jag passade på att springa barfota i gräset och det är verkligen en frihetskänsla att slippa ha skorna på sig. Bara känna gräset mellan tårna och känna solen värma. Det finaste av allt var nog att himlen var totalt blå. Där fanns inte ett enda moln någonstans. Jag hoppade och sökte, men fann inga moln. En riktig sommardag.


Ni får förresten ursäkta mitt dåliga bloggande och kommenterande. Tiden räcker inte till och sen klabbar blogg.se väldigt mycket märker jag. Jag kan inte heller kolla bloggarna på bloglovin' och det tycker jag är riktigt underligt. Någon som vet när problemen fixas eller om det bara är hos mig det är såhär? Anyhow - Jag har inte glömt någon av er och jag kikar in hos er "manuellt" ;)

ÖoB låten


HAHAHAHAHA
Jag älskar mitt arbete!
"Mera pengar tillbax. Till svenska folket
Vi runder ändå neråt för kundens skull"

Quote of SATC


"Puberty is a phase... fifteen years of rejection is a lifestyle." - Stanford

And all I saw was rain and thunder

Det har verkligen varit midsommar väder idag. Wow ! Jag trodde jag skulle hoppa ur kläderna när jag hörde dundret av åskan. Vår butik är ju ett plåshus ungefär så det lät ju fruktansvärt högt och det var ju inte bättre av att åskan var precis ovanför oss. Jag gillar inte blixtrar eller åska.

Mina ögon rinner och svider. Jag är verkligen helt slut och jag kan egentligen inte förstå varför. Har kollat lite Sex and the City, lyssnat på The Doors och slappat sedan jag kom hem. Bäjbi är fortfarande ute med de andra och det är verkligen skönt att vi kan göra saker på varsitt håll :) Fast om jag ska vara ärlig så saknar jag faktiskt honom lite. Jag saknar ju honom så fort vi är ifrån varandra.

Godnatt och hoppas ni haft en fin midsommar trots vädret. Puss

De trodde de kunde lura mig. Ha - vem hade rätt?


Nu blir det lite Sex and the City och mys i sängen. Jag känner mig lite trött och bör somna någerlunda tidigt ikväll eftersom det är jobb imorgon igen. Till alla fina läsare - Ha en fin fin midsommar!

Jag har glömt och berätta angående BBB (BredBandsbolget) ju. Jag har goda nyheter. Nästan lite för bra för att vara sanna, but it is. Henrik (min fasters man) ringde åt mig för att reda ut vad det var för jävla modem de tjatade om. Jag har aldrig haft ett modem och på följesedeln stod inget modem iheller. De erkände inte att DEM gjorde fel, men de skrev av fakturan och nu väntar jag på kopian innan jag är helt säker på att dem skrivit av den. Jag litar verkligen inte på dem och deras kundservice mer. Jag ska aldrig ha med dem och göra igen. Inte i mitt eget namn i alla fall. Det är en sak som är säger vill jag lova. Men jag hade rätt och jag hade rätt hela tiden !! Det visar dessutom hur bra koll de har på sina gamla kunder ..
Nu är jag glad om inte lycklig.
Vilken känsla att vinna över dessa fula fiskarna ^^

Är du verkligen sann älskling?


Jag möttes av en helt underbar överaskning när jag kom hem. Bäjbi hade köpt Sex and the City - The Movie också till mig i födelsedagspresent xD Ibland undrar jag om min karl är verklig! Älskling - du är bäst! Kyss <3

Just nu sitter jag med 4 bitar tunn gurka i huvudet. Måste se himla nice ut ^^ Jag är så trött på mina "finnar" och innebrännare som befinner sig i mitt ansikte (och även resten av kroppen känns det som) att nu testar jag allt. För jag jobbar fram till tisdag och hinner inte komma ner på Kicks.

Uppdaterar mer senare. Nu blir det en smoothie och leka med foto. Puss på er.

Sex and the City is MINE


OH ! Jag har verkligen världens finaste, bästa, gulligaste pojkvän. Min present kom idag och det var Sex and the City boxen. Aaaaaaaaaah xD Jag är så glad. Han gjorde verkligen min dag med den lilla lådan.

16 juni 2009 - En underbar dag <3


Max letar efter mat ^^ | Min nya data/mys hörna i sovrummet.

Bjöd mormor, morfar & Madde på middag. Var verkligen uppskattat av alla.

Sedan kom bäjbi hem och när mamma, Ralf & Robin kom blev det kakor & tårta.

Tack vare min underbara Madde blev dagen en av mina finaste födelsedagar någonsin.
Mormor & jag firade 105 år och jag hoppas innerligt att vi får fira några till tillsammans.

Nu säger jag godnatt med en sista bild på mina älskade böcker jag fick av mamma <3

Grattis till mig, yay!


Idag är ingen vanlig dag för det är min & mormors födelsedag.
Hipp Hipp !
Hurra Hurra Hurra.

Back on track like a heartattack


Jag har märkt att jag gör V tecknet på många av mina foto, haha. Istället för att ha tungan ute på alla foto kör jag the V ^^

Idag är det dags för jobb och med detta drar mitt sommar schema igång. Jag ser fram emot att börja jobba mer. Det kommer säkert komma dagar när man känner att nej jag orkar inte, men det är bara att bita ihop och när man väl kommit till jobb så är det ju bara att köra och låten tiden gå. I sommar går jag in på mitt tredje år på ÖoB och det känns bättre än bäst. Jag trodde aldrig det när jag fick samtalet om jobbet ^^ Vad fel man kan ha, haha.

Madde har varit hos the dentist idag och gumman, trots alla tårar och all smärta kommer det vara värt det. Du kommer få världens finaste leende (vilket du redan har också, hihi). Puss darling <3

Imorgon fyller jag & mormor år ;D Jag ska bjuda mormor och morfar på middag och sedan blir det tårta och kakor. Det är mitt första egna kalas som jag fixar så jag är helt uppspelt ^^

3 är lite för mycket för mig

Maten är på spisen och min mage skriker verkligen efter mat just nu. Det är en sådan dagen efter dag och jag brukar vanligen inte dricka shots. Men det gjorde jag igår. Jag drog i mig hela 3 stycken. Illa, men det var ju gott ^^

Klockan 2 var det kalas i kollo för mig, lillebror och pappa. Jag fick verkligen bästa present av min pappa. Det kunde inte ha blivit bättre än vad det blev ;D och jag fick zebramuffins av farmor. Klockrent.


min underbara & finaste present <3


Piss väder rent ut sagt


Mitt nya nagellack & min fina gamla Quila <3

Jag vaknade av ett sms från mamma och sedan hörde jag ljudet. Ljudet av storm och regn. Detta fula väder kunde ju ha kommit imorgon istället för idag när studenterna springer ut. Dessutom betyder detta vädret att jag måste GÅ till jobb eftersom jag har svårt för att cykla när det blåser p.g.a mina knä. Detta ska likväl bli en kanon dag både för mig och för studenterna. Grattis alla studenter och Grattis Johan & David på er student.
 
Have the best time of your life today!

Studenten igår var mycket trevlig. Det var ju 4 år sedan jag träffade Mattias och hans föräldrar sist. Det vill säga på min student (Om man inte räknar begravningen något år efter). Vi är en ganska liten släkt på min mammas sida så det var extra roligt att få fira honom tillsammans med mamma & Ralf.

Bäjbi blev jätte glad för sin present :) Jag köpte en parfym till honom och denna gången tog jag inte Puma som jag annars älskar på honom. Denna gången fick han en som heter Replay och den passade jätte bra. I know what smells good on my boyfriend ;D

Grattis bäjbi!


Grattis min underbara älskling.
Idag är ingen vanlig dag för det är din födelsedag!
Jag älskar Dig. Så mycket att det gör ont att vara utan dig.

Present köp & turkosa linne

Jennie följde med mig ner på stan och köpte present till älsklingen. Jag hoppas han blir glad :) Det är svårt med presenter, men det är tanken som räknas och jag tror han kommer gilla det.

Köpte även väskan inne på Gina Tricot som jag tittade på i måndags. Jag är inte riktigt säker på att jag är nöjd med mitt köp. Jag måste testa den ihop med en party outfit ^^ Hittade ett linne på Lindex i tukost med paljetter. Inte riktigt min stil, men jag älskar skrikiga färger. Dessutom hittade jag ett litet nitarmband att ha till väskan & mitt skärp sedan innan. Tror att det kan bli snyggt. Jag och outfits är ingen bra kombo, haha. Men jag gillar när det är enkelt och gärna lite rockigt.

Mayday Prade - When I Grow Up

Hurra för dig bäjbi! Grattis <3


Min fina Quila med min vante på huvudet, haha.
Är hemma hos mamma och hälsar på. Jag kände inte för att sticka hem direkt efter mötet för då hade jag bara suttit framför datorn eller något och det pallar jag inte idag. Mötet gick bra och jag tycker helt klart att valet av vår nya chef är kanon. Det känns verkligen skit bra. Ställföreträdande chef är jag också glad för. Dem kommer göra ett kanon jobb och man känner ju dem sedan innan vilket känns jätte bra.

Idag är ingen vanlig dag för det är min älsklings födelsedag :D
Hipp Hipp, Hurra Hurra Hurra Hurra !!!!

Autch Charlie. That really hurt.


HAHAHAHAHAHAHA xD
Hur underbart är inte Charlies smile efteråt? Man blir helt lycklig av dem.

My Twilight name is; Gianna Newton/ Heidi Swan

Jag sitter med mitt kaffe och lyssnar på music of the 90's. Vilka minnen som dyker upp, haha. Speciellt dem från Karlslundsvägen ihop med Nina ^^ När man var liten lekte man ofta mamma, pappa och barn, men inte vi. Nej nej nej. Vi kom på något eget och lekte kille och tjej. Nina var alltid kille och jag var alltid tjej. Jag kommer speciellt ihåg cowboy hatten som Nina fick ha eftersom hon var kille ^^ Och kassettbanden vi lyssna på. Vilka grymma låtar det var på den tiden. Alltid en rappande kille och sedan tjejer som sjöng refrängen. Klassisker.

Jag hittade en sida där man kan göra om sitt namn till Twilight namn och jag heter Gianna Newton enligt sidan. När jag tog alla mina namn blev mitt Twilight namn Heidi Swan ^^ Kolla ditt också, höhö.

Det gick fint på jobb idag. Vi fick 30 pall varor och då var en hel del varor inte med. Inte en enda livs pall och det förvånade mig verkligen. Timmar flög förbi och innan jag visste ordet om det var jag på väg hem igen. Härligt med sådana dagar. Imorgon ska vi ha personalmöte och då får vi nog veta vem som blir vår nya chef.
Tasmin Archer - Sleeping Satellite

Äntligen mat i magen ;D


Nu är det snart mat. Äntligen! Jag är fruktansvärt hungrig och enormt slö ikväll. Det får bli en kväll framför täven istället för mitt Sims ^^ Dessutom måste jag komma i säng tidigare idag än vanligt om jag ska lyckas komma upp innan 8 imorgon. Det kommer bli en utmaning för mig.

No rain will stop me


Bäjbi är iväg till Malmö med Johan för att kolla/köpa sladdar och annat till fredag (?) Om jag inte minns helt fel förstås. Jag tog min cykel och cykla bort till mamma en runda. Det regnade mer än jag trodde och självklart blåste det också. Fast jag begav mig i alla fall och det var verkligen uppfriskande med en iskall cykeltur i piskande regn.

Nu sitter jag och lyssnar på Ramones och funderar på om jag ska göra lite kaffe?! Jag är verkligen sugen på en kopp och jag känner även att jag behöver komma in i duschen snart innan klockan blir natt.

"Säg vem det fucking va"


Någonstans utanför vårt köksfönster mullrar det ifrån en motor eller något och det får mig att må fruktansvärt illa och huvudet känns ihop pressat. Jag känner mig intryckt i en liten låda utan fönster. Det är en sådan äcklig känsla och jag skulle vilja krossa bil jäveln ..

Jennie kom på besök imorse på en kopp kaffe och lite Youtube klipp. Vi tittade klipp ifrån MTV Movie Awards och kom fram till att Andy Sandberg är sjukt lik Davids kompis. Skärmmande likt dessutom, haha. Vi kollade även på Skogsturken och jag ska se till att hitta vad han säger och sedan ha som SMS signal eller något. Så korkat att det blir bra. "Säg vem det fucking va" | "Vad ska göra med min fucking skjorta. Den som har kastat ska få stryk".


En del människor borde inte få ha telefon

Det är verkligen skit roligt att försöka få tag på människor.
Jag hatar att behöva ringa tiotusen gånger för att få tag på folk.
Ha telefonen så att ni hör den. Annars så släng luren åt helvete. Argh !

But I'm still happy When I get to hold his hand

Jag är helt förälskad i Sally Shapiro's låt He keeps me alive. Jag vet inte varför, men den är så otroligt fin på något sätt. Och det var längesedan jag hade en sådan låt som jag kan höra om och om igen.

Vädret är ingen höjdare idag och jag hade inte väntat mig något annat. Det är himla trist, men jag får hoppas att solen är framme på torsdag när bäjbi fyller år och på fredag när studenterna springer ut på trappan. Och framförallt på tisdag nästa vecka då jag & mormor fyller år. Jag kan inte minnas dåligt väder på födelsedag någonsin.

And all of your dreams are gone


Regnet verkligen öser ner just nu. Himeln är svart/grå och snart kommer det nog att bli åska. Usch! Jag gillar inte åska och blixtrar. Det är för mig fortfarande oerhört otäckt och läskigt. Regnet har jag absolut inget emot ;D För regn gillar jag oavsett om jag är inne eller ute. Det är bara härligt och mysigt.

Maten är strax färdig och det ska bli så himla gott med home made spagetti & köttfärssås. Yummie!
Sedan är det Gordon Ramsey - The F Word klockan 20.00 på kanal 5 och det missar vi inte ^^

Vi har lagt våra röster och nu kan ingen gnälla för att man inte röstat. Jag förstår mig inte på det här med val och allt runt omkring. Politik är som geometri för mig. Jag är totalt ointresserad och förstår mig inte på vad som är vad. Dessutom blir det ändå aldrig som någon säger. Det är bara skitsnack.

Färglada pärlor


Det var jätte trevligt hemma hos faster igår. Maten var makalöst god och efter tårtan och kaffet satte jag mig och pysslade med pärlor. Mina två kusiner kom också med. De började göra halsband och armband :) Alex gjorde ett jätte fin halsband till mig och sedan började han göra ett till Peter också, men det glömde han bort att slutföra ^^ Jag gjorde två små att ha bland mina nycklar. Lite färg på en tråkig nyckelknippa.

Peter är iväg i lokalen och jag sitter hemma och tvättar. Bah! Det är skit tråkigt med tvätt, men vad att göra?
Sally Shapiro - He keeps me alive [ Skateboard Remix]

Tipp Tapp Toe on the street


Lyssnar på Miss Li, Lily Allen, Lykke Li, MGTM, Van Morrison, The Sounds .. m.fl.
Små äter på en banan och försöker hålla tillbaka min rastlöshet.

Vi ska iväg till faster på mat och dricka ikväll. Det ska bli riktigt roligt. Väntar på att bäjbi ska bli färdig och allt det där innan vi kommer iväg. Under tiden får jag roa mig med att ta konstiga ego bilder. Vilket jag är ganska grym på ^^

Nostalgi: Ika i rutan

 




Me like Spotify

Jag älskar Spotify!
Det är helt otroligt vad bra det är.
Van Morrison är också bra. Hade jag helt glömt.
Jag önskar bara att jag kunde dra hem några lösa i mp3 format också.

Jim Carrey style

Jag har helt missat MTV Movie Awards och bara sett klipp lite här och lite där. Jim Carrey vann pris och hans tal var precis sådär roligt som det bara blir när det är Jim Carrey style.


No one sleeps when I'm awake


Lyssnar på The Sounds nya album och jag nåste säga att jag gillar det.
Lite annorlunda, men precis så bra som deras föregående album & lite bättre.

Jag passar Linus medans Madde får massage :) Han sitter i soffan och spelar GTA 4 och jag sitter med katten i köket med en kopp kaffe. Passar på att läsa ikapp lite bloggar och leker med lite foto. Hjälpte Cillan att fixa på hennes nya blogg igår. Kika in och säg hej :) Inte bara är Cillan världens finaste. Emilija är min vackra ängel ;D

Max är en aning konstig

Vår katt är en aning konstig. Han är verkligen ensam i sitt slag. Fast vi gillar honom massvis. Ikväll försökte jag filma honom när han lekte loss med en hemma gjord boll ^^ Lite aluminiumfolie som rullas ihop och sedan är Max världens lyckligaste. For real! Dessutom springer han och pratar med den där bollen och bär den i munnen.

Nu är det sov dags för mig. Jag tänkte läsa lite också och imorgon är det jobb igen. Hel dag med Madde <3
Som avslutning bjuder jag på en dans som jag hittade inne hos Emma ^^ Enjoy people.



Yummie fruits


Melon, jordgubbar, hallon & filmjölk. Det är så sjukt gott med frukt. I alla fall idag. Filmjölken fick en naturlig sötma med hallon i. Nästa gång ska jag testa med hallon & blåbär. Smaskigt & nyttigt.

Hoppade in och jobbade mellan 9.30 pch 16. Jag ska även in och jobba imorgon (9.30 - 19.30). Lång dag, men jag tror på det bästa. Tänkte ta och försöka komma upp runt 8 tiden så jag slipper gå direkt från sängen till jobb. Jag tror inte mycket på det, men det kan alltid vara värt att försöka. Någon gång ska jag väl fixa det ^^

Bara så att ni vet!

Det blåser kraftigt ute nu. Utanför vårt köksfönster har vi ett stort träd och i det trädet sitter 3 duvor. Trots de kraftiga vindarna sitter de kvar. De verkligen håller sig fast och följer med grenen när den svajjar. Bara så att ni vet ^^

Nam Nam - Sims - Bra kväll


En smoothie med blåbär & melon. Nam Nam !
Ingen Patrick Jane idag tydligen. Nu blev jag putt i ögar. Får bli mer Sims istället ^^
Imorgon ska jag hem till Nina & vi ska köra Sims lan, haha. Kan killar kan tjejer ;D
Psst!
Jag har glömt min stegräknare idag. FRICK!
Får ta och köra ett snitt och hoppas på det bättre.

Chocolate dreams


Igår passade jag på att använda min ansiktsmask och den var otroligt smaskig. Den luktade som riktig choklad och jag kände mig som en stor chokladbit. Jag var inte direkt snygg i masken, men eftersom jag varit dålig med uppdatering den sista tiden så bjuder jag på detta och lite måste man ju ställa upp med ^^
MGMT - Kids

FCK gold and dreams of a Moleskine

Moleskine Weekly Notebook 2010 önskar jag mig till nästa år. Jag tycker den är så fin & jag älskar att skriva så den hade passat mig perfekt. Jag tänkte först att jag skulle skaffa en för 2009, men halva året har gått så det känns inte direkt lönt.

Helgen var hur bra som helst. Vädret har varit finare än jag kunde drömma om så i söndags fick jag använda klänning. Vilket är väldigt olikt mig ^^ Det var jätte mysigt att spendera en dag ihop med bäjbi & pappa :) Blev mycket skratt, god mat & dansk öl :) Matchen var inte direkt jätte bra, men den slutade till slut 3-3 och efter matchen var det fest för alla FCK fans. Spelarna fick medaljer och sedan sjöng hela Parken i kör när spelarna klappade tack till sina fans. Var en otroligt mäktig känsla att få uppleva :)

Eftersom vi kom till Helsingborg lite senare än planerat så missade vi bussen hem med 4 minuter. Det var bara att vänta 1 timme på nästa buss som också var sista bussen hem överhuvudtaget. Jag somnade till både på tåget från Österport till Helsingör och bussen hem, haha. Min nacke var inte lycklig igår så att säga ^^

Jag var mäktigt trött igår när jobb ringde strax efter 8. Jag började egentligen 12, men de saknades personal så jag fick hoppa in och börja redan 9.30 istället. Hela dagen gick i slowmotion och kassa hela dagen var inte riktigt vad jag hade väntat mig, men det gick bra i alla fall. Idag är jag ledig och tänker inte göra ett skit alls. Så det så!





  RSS 2.0