A twisted mind

Bäjbi blev glad för maten. Wuhu, han får behålla snorren ^^ Varit på mycket bättre humör sedan jag kom in i duschen. Hur bra som helst :) Om tandvärken vill försvinna så är allt på topp. Äsch, den kan få värka om den nu vill det. Det finns ju värre saker här i världen så att säga. Oh yes, there is.

Sitter med en kopp kaffe och försöker smälta maten innan det är dax att röra på sig igen. Först ner och vika tvätten och sen cykla hem till mamma och lämna mat. Blev hur mycket mat som helst över och lillebror brukar vilja ha så det är ju skit bra. Får jag lite motion också eftersom jag bara suttit inne idag. OJ!

Var på väg att klicka hem 3 böcker innan, men ändra mig i sista sekund. De finns kvar nästa månad också så jag behöver inte stressa. Fast det hade varit kul att få hämta ut ett paket med fina böcker i :) Är det någon som vet var jag kan hitta Jane Austens böcker på svenska? Helst pocket, men finns det inte så OK ^^


Emma

Jag älskar också böcker :) Jag fick med mig 2 hem förra helgen.

2009-03-05 @ 19:13:25
URL: http://www.mertrobloggen.se/emmashorna
Emma

Jo jag har också märkt det, har knappt haft någon besökare alls idag men metro uppdatera men det har inte blivit bättre än. Hoppas bloggen är som vanligt imorgon.

Kram

2009-03-05 @ 20:28:37
URL: http://www.mertrobloggen.se/emmashorna
mamma

http://www.bokborsen.se/page-start

Det var här jag hittade min efterlängtade Matilda för 15:- + porto. Fanns bara Emma (ej som pocket)just nu, men det kan vara värt att hålla koll

2009-03-05 @ 22:37:42
URL: http://metrobloggen.se/zoyababe

 Namn:
   Kom ihåg mig?

 Blogg/Hemsida:
  

  Text:
  

  
  
Trackback
  RSS 2.0