Ljudet av en annan värld

Jag kan inte slita mig ifrån böckerna. Jag vill bara läsa, läsa och läsa. Jag vill veta, men samtidigt inte. När böckerna är slut så är hela historien slut och det vill jag inte. Jag vill inte att det ska ta slut. Det är som en drog för mig. Jag trodde aldrig att man kunde falla så hejdlöst. För ord. En historia som inte är det minsta verklig. Ändå har jag gjort det.

För att dra ut på böckerna ser jag filmen någon gång då och då. Fördriva tiden och hoppas att det inte ska ta slut. Det är löjligt. Kanske. Inte för mig. Det är befriande. Underbart. Helt fantastiskt faktiskt.

Jag har inte bloggtorka eller något. Ärligt så har jag glömt bort att använda datorn. Jag tänkte inte på att den fanns. Jag är lite som i en annan värld. Bara tillfälligt. Tror jag. Det är trevligt att fly in i en värld som inte finns ibland.

Bäjbi är och spelar in och jag har en ledig dag. Imorgon är det jobb igen och det ser jag fram emot. Ikväll är det final i Melodifestivalen. Snälla, snälla, snälla rösta nu för helvete inte på just den låten. Då kommer jag säga upp mitt medborgarskap. På riktigt. HA!
 Rob Pattinson - Never Think

p u s s y d o l l . s e

Sv; Hehe tack tack :D Allt bra med dig? Se MEllo ikväll? :)

2009-03-14 @ 18:13:13
URL: http://pussydoll.se
Zoyababe

Snälla snälla du... den låten är bara så jävla underbar... men INTE i Moskva! Gillar inte Sofia, Agnes eller Alkasar för den delen... övriga gillar jag, olika mycket med dock!

2009-03-14 @ 18:17:43
URL: http://metrobloggen.se/zoyababe
mamma

Jo hon har förstört mycket för både mig och andra... som jag skrev i mailet jag skickat dig!

2009-03-14 @ 18:35:40
URL: http://metrobloggen.se/zoyababe
Emma

Skönt att höra :)

Det är skönt att ha lite paus från datorn och bara läsa ;)

Kram

2009-03-14 @ 18:45:58
URL: http://www.metrobloggen.se/emmashorna

 Namn:
   Kom ihåg mig?

 Blogg/Hemsida:
  

  Text:
  

  
  
Trackback
  RSS 2.0