Du säger väl till om jag ska gå



Min älskade Malcom är redan 9 dagar. Det känns som jag inte hinner med och även om jag tar till vara på varje sekund så känns det som om jag missar massvis. Jag är full av känslor som jag aldrig trodde man kunde känna och hjärtat pumpar ut så mycket kärlek.

Jag är ännu inte redo att möta världen. Jag trivs bra här hemma i vår bubbla. Det finns gott om tid sen när jag är på topp igen. Fram tills dess stannar jag där jag känner mig säker och bekväm. Och för en gångs skull bryr jag mig inte om vad andra tycker. Detta är min tid. Vår tid. Den kommer aldrig igen! Därför lägger jag hellre tiden på att lära känna min fantastiska son och väntar med allt annat.

Dricker kaffe och lyssnar på Winnerbäck ihop med massa vaniljljus. Hjärtat sover och jag passar på att bara sitta en stund. Idag är det förresten 1 år sedan jag slutade röka. Fy fan vad bra jag är!

sandra

jag känner verkligen igen det där med att ta tillvara på varje sekund och ändå känna som att man missar hur mycket som helst. det är så himla speciellt, den här första tiden. fortsätt lev i bubblan, det tänker jag göra sålänge det bara är möjligt!

2010-10-24 @ 10:51:35
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
I N I S E N

Svar: Tack söta för din kommentar! :D Är väldigt nöjd med designen faktiskt! :)

2010-10-24 @ 15:00:46
URL: http://inisen.com
anna

åh det här har jag ju totalt missat! stort grattis! herregud vilken liten söting! och malcolm är ett superfint namn verkligen :) stanna kvar i er bubbla ett tag tycker jag! njut av det :)

2010-10-24 @ 17:16:03
URL: http://addspirit.blogg.se/
mamma

Du är superkanonduktig och du fick verkligen din belöning för ditt rökslut, mormors underbart söta, charmiga prins, ännu en att älska och jag som inte trodde det fick plats mer kärlek i mitt hjärta. Men jag älskar dig och dina syskon lika mycket som jag gjorde innan Malcom (X)kom och vände upp och ner på tillvaron i form av ännu mer kärlek och glädje.

2010-10-24 @ 18:36:03
Marie

Nawe så söta ni är tillsammans :) Du ska ta den tiden du vill och bara mysa o lära känna din son och han lär känna sin mamma :) Dina vänner, familj m.m försvinner inte bara för du ej är ute o träffar en massa och gör en massa. Den tiden kommer när ni är redo :) Ta vara på varandra gumman :)

2010-10-25 @ 08:48:30
URL: http://marieee.bloggplatsen.se
anna

du gör rätt i att stanna i den där bubblan :)



sv: ja jag älskar också att kola igenom gamla fotoalbum.

2010-10-25 @ 08:50:36
URL: http://addspirit.blogg.se/
Åsa

självklart ska du stanna där du är tills du är mogen o redo att möta världen med underverket =)) strunt i alla som pockar på uppmärksamheten o bara var. Massa kramar o lycka till =))

2010-10-25 @ 12:34:54
Linda - ehtela.com

du verkar har en sund inställning, brabra! grattis till rökfriheten, bra gjort :)

2010-10-25 @ 18:09:47
URL: http://www.ehtela.com

 Namn:
   Kom ihåg mig?

 Blogg/Hemsida:
  

  Text:
  

  
  
Trackback
  RSS 2.0